Skip to main content

Robert Turcescu despre Mircea Badea: Are 320.000 de lei datorie la Fisc

 

Mircea Badea are datorii de aproximativ 320.000 de RON către fisc, reprezentând TVA neplătit ca persoană fizică, din drepturi de autor, scrie Robert Turcescu pe Facebook. “Mihai Gâdea, cam tot pe acolo”, spune în aceeaşi postare scurtă.

Publicitate

De ce a publicat Turcescu aceste cifre?

Robert Turcescu, pentru paginademedia.ro:

"Am o problemă cu ipocrizia. Vreau ca oamenii să îşi asume problemele pe care le au. Nu spun că este ilegal, am pus doar nişte cifre seci. Nu spun că este o infracţiune să ai sume de plătit la stat. Departe de mine acest lucru."

Sunt sumele corecte?

“În momentul în care public o informaţie, nu arunc fonfleuri”, spune Robert Turcescu.

Eu n-am un război de dus. Am dat doar o informaţie. Dar hai să ieşim din zodia ipocriziei”, a adăugat jurnalistul.

Jurnalistul declară că sunt foarte multe nume “care au datorii cuprinse între 70.000 de dolari şi peste 100.000 de dolari.”

Turcescu: "Un calcul simplu arată că dacă cineva ar avea datorii de 300.000 de RON din TVA, înseamnă că a câştigat lunar sume de aproximativ 7.000 de euro pe lună."

"Ceea ce observ acum şi un lucru care face rău breslei este că nimeni nu vrea să vorbească despre acest subiect cu cifre."

Dar tu ai astfel de datorii?

Robert Turcescu:

"Nu am nicio datorie, pentru că nu am încasat pe drepturi de autor. Contractele sunt cu firma mea de producţie, nu sunt pe persoană fizică."

"Fiscul din România are probleme majore legate de TVA-ul pentru persoane fizice. Este într-o gravă problemă de imagine dar, în acest moment, onorabil şi corect în momentul de faţă, colegii de presă ar trebui să vorbească deschis şi fără probleme despre datoriile pe care le au."

Până la ora publicării articolului, Mircea Badea nu a putut fi contactat.

Foto: Mircea Radu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Amice, Popa e in tara de vreo doua luni ...
  • mariusf mariusf
    cred ca aruncam discutia in derizoriu

    1. in mod sigur Turcescu plateste o polita
    2. statul trebuie sa-si faca datoria si sa incaseze banii datorati de la maimuta la robot
    3. rezultatul aplicarii pct 2 poate duce la o viata mai buna pt toata lumea sau doar pentru unii
    4. 1+2+3=caracter dubios si tara de ipocriti
    @dragos stanca ai dreptate, domnul Cristoiu cat are ca parca se vaieta saracu ca el nici nu stia ca trebuie platit ca inca nu a aflat ca ai nevoie de contabil si de un avocat in zilele noastre. toti fraierii se intereseaza ce dracu au de dat la stat dar mercenarii astia, jurnalisti in genere se astepta sa le dea anaf-ul un mail personalizat.
  • profesor profesor
    Fff ciudat cum se comenteaza pe aici ... de parcă ... Badea ar presta o munca creativa ce ar presupune drepturi de autor. Mi se pare absolut penibil si de-a dreptul o insulta la adresa intelectualilor si oamenilor de bun simt ca Badea sa fie considerat om de televiziune ... mai degrabă ... om de tembeliziune ...
  • ElCucui ElCucui
    1. De când maimuțăreala este considerată "muncă"? Muncă prestează doar dresorii;
    2. Păi, dacă are banii de ce nu-i plătește? Sau nu vrea să-i dea bani lu' Udrea de poșete? Știm vrăjeala asta. Altceva?
    3. Bine că măcar are bunul simț să stea cu părinții, nu ca_Ciutacu în aparteament social;
    Kamikaze, olé!
  • Pachidermul Epiderm Pachidermul Epiderm
    Exista o poveste! Si e reala! Ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti! Acest gica hagi al presei, corb deontolog ca ala negresit al lui Poe, Turcescu, s-a batut el ca face si ca drege si ca mai stiu eu ce ca va cumpara Sport Total. Postul de radio a lui Bara si Chioncel! A facut sedinte, si-a demonstrat deontologia, de radeau baietii prin pantaloni, dupa care a zis afara cu aia de la radio! Nu stiu daca a scapat cineva, cert este ca a vrut sa-l cumpere! A zis ca-l va denumi 100% FM, numai ca din ianuarie si pana acum nu a dat niciun leu! Totul e pe internet si e gratis! Incearca sa-l fraiereasca pe Bara, dar nu-i merge! Ia verificati de ce nu a cumparat postul de radio? Si mai interesati-va cine-i plateste pe oamenii adusi de Turcescu? Va zic eu! Bara! Sau ce investitii a facut la radio?
  • gaby gaby
    bine, bine. persoană fizică, din drepturi de autor.
    impozitati manelisti nu pe adevarati jurnalisti ai Romaniei
    Parca era vorba ca de anul asta vor plati drepturi de autor manelisti
    Mai se stie ceva despre aceasta lege ? de ce nimeni nici un jurnalist nu mai spune nimic? nu vreau sa cred ca traiesc intr-o tara plina de manelisti
    mai stie cineva ceva despre aceasta lege
    Am vazut la stirile protv tigani au furat gardul de pe dambovita daca as putea as lua niste bolovani de piatra sa par eu dambovita ca ne-o fura tigani dracuIui
  • kool mogul kool mogul
    Cica Turcescu nu arunca fonfleuri! Dar cum ramane cu acel Popa din Indonezia pe care marele fonfleur il dadea extradat acum ceva ani iar feneistul nu a vazut Romanica nici pana azi?
  • eu eu
    am o curiozitate. de unde stie dl turcescu cati bani tb sa dea badea la fisc? teoretic, este o informatie personala. badea are sa-i dea pe pers fizica. cum au ajuns la turcescu astfel de date? daca badea era firma mai ziceam, ca era pe lista datornicilor.
  • polat polat
    nici in o suta de ani nu se poate compara Badea cu Robert Turcescu din toate punctele de vedere.
  • Marian Marian
    Se pare ca USL-asii pierd pe toata linia. Pe toate forumurile USL-asii sunt de departe infranti ca numar si voturi de cei care ii sustin pe Basescu si Boc. Acest fenomen se intampla acum si aici.
    Interesant!
  • Andrei Andrei
    Tonomatele, latraii si flasnetele Hoitulescului Turnator, au sarit imediat la gatzii Turcescului. De... adevarul supara !!!
  • Dany Dany
    Pana una-alta e inflatie de Felix-Secu-kissers !
  • udi alan udi alan
    inainte de a arata cu degetul, turcescu ar fi trb sa se spele pe degetul respectiv! cu o perie de sarma si soda caustica la greu! ca pute, bre! ghici a ce?!
  • popa popa
    penibila prestatia zilnica a lui turcescu. si mai penibil ce ne spune despre datoria lui badea. este anormal sa ajungi la atacuri de o asemenea speta si sa te mai declari mare deontolog, jurnalist, cand de fapt esti cu toata fiinta ta un profitor, un lingau, un basist.
  • teo teo
    @ileana - nu a plecat el de la RTV si bunul simt n-a avut nimic de-a face. I-a expirat contractul iar RTV a zis pas pt mai departe

Trimite un comentariu

sus