Skip to main content

Salariile Adevărul, cinci zile întârziere. Rahan pentru ziarişti

 

Salariile de la Adevărul au fost mutate cu cinci zile.

Publicitate

Conducerea Adevărul Holding a postat un anunţ pe reţeaua internă a grupului, care precizează că salariile se vor lua pe 10 iunie. În mod normal, salariile erau virate pe 5 ale fiecărei luni.

Totodată, angajaţii de la Adevărul Holding au primit, gratuit, mai multe reviste Rahan.

Revista Rahan a fost distribuită împreună cu ziarul Adevărul, dar nu s-a bucurat de mare succes. Din retururile Rahan, fiecare angajat a primit un exemplar de la numerele 1 până la zece. Alte retururi au fost folosite pentru marketing. Tot din retururi, dar de la filme, au fost inserate astăzi, în Click, DVD-uri gratuite. Tabloidul s-a vândut azi la preţul normal de vineri - 1,5 lei, dar împreună cu un DVD gratuit - desene animate, filme din seria BD, distribuite în colecţia Adevărul etc.

Salariile au fost întârziate parţial la Adevărul şi luna trecută. Atunci, o parte din salarii au fost virate la timp, iar altele (cele mari) au întârziat câteva săptămâni.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ZaWatcher ZaWatcher
    Vineri au intrat 1000 lei din salariu, urmand ca diferenta sa se dea cel mai devreme joi, conform spuselor celor de la HR
  • Gheorghe Gheorghe
    nici macar 2100 lei...
  • neli neli
    @reporter. ba, s-au dat salariile pe 10 iunie. cate 2100 de lei la fiecare, ca sa ajunga la toata lumea. diferenta, nu se mai stie cand... ce sa mai spunem de bonurile de masa, care oricum sunt deja oprite din salariu?...
  • reporter reporter
    Adevărul Holding nu dă salariile pe 10 iunie. Judecând după numărul de reviste nou distribuite, data plății drepturilor bănești va fi in jur de 17-20 iunie...
  • miscellaneous miscellaneous
    Bravooo, Imre baci, pui de dac! De acum vor scrie si ei precum "producatorii de rosii si castraveti"!
  • petre petre
    mai @ slick, cartile de la cotidianul erau intr-adevar geniale dar aveau un singur defect: nu se vindeau.
    cand reuseau sa vanda 40.000 era sarbatoare! multi visatori, prea multi dupa cotidianuldde atunci. atitudinea lor ipocrita si inconstienta explica perfect si falimentul ziarului. sa spui si azi ca era "cel mai bun cotidian" (zic unii inconstienti) dar vindea 15-20000 de exemplare este hilar. Cred ca va drogati in grup acolo si totul era frumos, problema aparea cand dadeati fata in fata cu cititorul.treziti-va! adevarul pur este ca la Cotidianul NU s-a facut performanta, NU s-a ajuns masiv la cititori nici in BRAT nici in SNA si ca a fost un ziar slab facut pentru cativa jurnalisti nerealisti si prietenii lor. nu te supara dar asa stau lucrurile!
  • Eulus Eulus
    Genial, viva la revolucion :)))))
  • Stefanuţ Stefanuţ
    @Horea
    Ba mai sunt inca domenii in care salariile trebuie sa dispara. Si odata cu ele si acele activitati lipsite de eficienta.
  • viva la revolucion viva la revolucion
    Stimati angajati ai Adevarul Holding!
    Va invita sa va dati demisia si sa va mutati cu totii la National TV.
    Acolo veti avea o viata mult mai buna.
    In loc de Rahane veti primi pernute Viva, napolitane Natty, sucuri Frutti Fresh, apa Izvorul Minunilor.
    Si, nu in ultimul rand, bere Burger si energizant Rienergy.
    Mai dati-le-ncolo de Rahane!
    Iti da nevasta cu Rahanu-n cap.
    Dar daca-i aduci o Tanita cu aroma de ciocolata... ai dat-o pe spate!
  • reporter reporter
    ba sigur e un sindicat - sabin si oana barbu sunt reprezentantii sindicatului in raport cu onor conducerea :)
  • ioana ioana
    Ar fi culmea ca pe 10, din salariu sa li se scada valoarea celor 10 Rahani (79.5 lei). Nu este normal, oamenii au copii de crescut, rate de achitat. Eu nu lucrez la ADH dar cunosc oameni din sistem si sunt necajiti. Cred ca amanarea salariilor este cea mai mare greseala fata de angajati. Probabil in ADH nu exista un sindicat....Cine ar semna adeziunea, cred c-ar zbura in secunda 2.
  • stefan stefan
    primele semne au fost din august septembrie anul trecut. Acum se tipareste click si adevarul la BUCURESTI si CLUJ pentru ca n-au placi in IASI si TIMISOARA. De peste 9 luni totul e la plesneala. Tipografiile functioneaza in regim de avarie de foarte mult timp.
  • constanta constanta
    Petrisor, vezi ca pana acum Click costa 1,2 lei vineri. Practic, au folosit povestea cu DVD-ul "gratuit" ca sa mascheze cresterea de pret.
  • eu eu
    MIC.RO merg foarte prost... sau cele pe care le ni nimeresc eu.
    Sunt tot timpul goale.
  • gabi gabi
    se poarta cu oamenii astia de tot "rahanul"

Trimite un comentariu

sus