Skip to main content

Adamescu păstrează echipa de la Academia Caţavencu

 

Se clarifică situaţia în tranzacţia mărcii Academia Caţavencu, cumpărată marţi la licitaţie pentru 882.000 de euro.

Publicitate

Potrivit unor surse din interiorul României libere, noul proprietar Dan Grigore Adamescu va prelua echipa actuală de la Academia Caţavencu, condusă de Doru Buşcu (foto). Decizia a fost luată astăzi.

Tot astăzi, noul proprietar a primit de la conducerea Academia Caţavencu cifrele economice. Potrivit aceloraşi surse, datele arată că fondul de salarii al Academiei Caţavencu (care include aproximativ 30 de oameni) este de 30.000 de euro lunar.

Academia Caţavencu continuă să apară normal, cu aceeşi echipă, care a fost de acord să treacă la noul proprietar. Următorul număr apare săptămâna viitoare, miercuri.

"Nu am nimic de declarat", a spus Doru Buşcu, contactat de paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fuscus Fuscus
    reformulez: gusturile nu se discuta si mai ales nu se impun. Na, de asta nu scriu in general, o fac altii mai bine... cand scriu.
  • Fuscus Fuscus
    @Cucui: cred ca esti un pic prea inversunat, desi pe buna dreptate intr-un fel, as zice ca ti-ar fi prins mai bine, cel putin din punct de vedere al Timpului Pierdut sa le dai cate un cap in gura fostilor/falsilor prieteni de la Catvencu. Era, zic eu (nimeni important) mai barbateste. Asa pe forumuri, aruncatul cu pietre, desi la prima vedere inspre "ceilalti" e de fapt spre cititori.
    Noi, cititorii, cel putin eu, prefer sa nu mi se zica de unul ca e bou, nesimtit si hot sau mogul, ca in general imi dau seama singur. Ce, tie daca ti-r fi spus cineva acum cativa ani ca Vulpe nu ti-e prieten si ca e un dobitoc, l-ai fi crezut?
    Nu mi-o lua in nume de rau, ia-o asa cum am spus-o, e neimplicata :)
    Catavencu sa-si vada de treaba si voi de a voastra, respectiv sa faceti presa nu maidan... iar noi cumparam sau nu in functie de ce ne place. De gusturi nu se discuta si mai ales nu se impun. Cred
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    IonIon : V-ati intilnit cu fostul sef al depozitelor speciale cu burta paroasa ? :))
  • ElCucui ElCucui
    @lonlon, penibili sunteți voi!
  • IonIon IonIon
    ElCucui sinteti penibili !
  • ElCucui ElCucui
    Aoleu, @petre, că bine le-ai mai zis-o! De-asta au pierdut și cititori și volume și jumate din redacție!
  • petre petre
    aoleu, oameni buni!
    v-ati gandit vreun moment ca sunteti penibili?
    vreti sa stiti de ce ati pierdut atatia cititori si volume de publicitate in ultimii 4-6 ani?
    D'asta!
  • Mihaeladragosteamea Mihaeladragosteamea
    La prima instalare....la reinstalare nu mai e cu bani...
  • Mihaeladragosteamea Mihaeladragosteamea
    Pai ce? N-au fost banii lui Adamescu de la inceput? Adica asa fraier e Dorulet? Naaaa...
  • Mihaeladragosteamea Mihaeladragosteamea
    Pozitia lui Buscu e mai mult "hai vino iar in gara noastra mica" dar din parnaie e mai greu sa ajungi la gara...
  • ElCucui ElCucui
    Il rog pe domnul Obae să nu mai modereze mesajele cu "violatorul cu burta păroasă". Este o licență literară a unui clasic în viață încă de dinainte să se facă că s-a împiedicat.
  • Adamescu Adamescu
    Ce nu înțelegeți? Titlul editorialului lu Doruleț Bușcu Batistă spunea foarte clar poziția lui:
    "Adio, dar rămîi cu mine". Deci s-a dus naiba Cațavencu (definitiv, și încă de ani buni) dar rămîne tot cu Bușcu. Deci omul a spus adevărul.
    Vreau să întreb și eu pe acest blog de jurnaliști: De ce nu se ocupă niciun ziarist de situația locativă a domnului Doruleț Bușcu Batistă? Din cîte am auzit, a luat o casă de la RAAPPS, printr-un aranjament, în Dorobanți. Deci plătește chirie mică la stat, fiind la capitolul ăsta mai tare ca Ciutacu. Ia să vedem, sînteți în stare, jurnaliști profesioniști să dați de ițele casei lu Batistă? Că de Ciutacu v-ați luat, săracu!
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    Florin Iaru : Uite mai jos ce scria seful tau inainte sa se fi inteles cu burtosul paros pe care-l viziteaza in somn executarile silite si DNA. Esti dispus sa intri in "dormitorul politic amenajat pentru viol" ? Daca iti aparai locul de munca intelegeam. Dar nu ! Tu te-ai razboit cu Adamescu - PDL - Basescu ! Funny !
    “Mi-am imaginat-o atunci în brațele lui Dan Adamescu. Ce-ar putea să-i spună un fost șef al depozitelor speciale din timpul lui Ceaușescu, un om de afaceri născut din aluatul Securității și îmbogățit la marea împărțeală de după ‘90? Ar face-o măcar un pic să rîdă, să chicotească puțin, înainte să-i arate portofelul, burta păroasă și dormitorul politic amenajat pentru viol? Dan Adamescu tremură și tot ce-și dorește e să-i înceteze tremuratul. De o bucată bună de timp problemele se țin scai de capul lui. Noaptea îl vizitează în somn executările silite și DNA-ul. Așa că, ziua, face el vizite. Una dintre ele a fost la Cotroceni. Aici lucrurile devin tulburi. Nu spune nimeni că a fost un tîrg. Nu, fiindcă la tîrg e multă lume, iar aici a fost doar un tête-à-tête.”
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    Florin Iaru : Nu v-am vazut nici cerindu-va scuze pentru prostiile pe care le-ati spus zilele trecute si nici fugind de omul asta pe care l-ati injurat cit ati putut. Unde n-am dreptate ? Vei mai lucra la Catavencul lui Adamescu ?
  • ElCucui ElCucui
    Chiar așa! Unde-s vitejii de la Cațavencu? Unde-s deontologii? Unde-s demisiile? Sau merg pe burtă ca să nu se prindă lumea că și-au schimbat mogulul?

Trimite un comentariu

sus