Skip to main content

ULTIMA ORĂ Știrile de la ora 17.00 nu mai au voie ziua. Interzis la crime, violuri și mutilări

 

Posturile de televiziune nu mai au voie să difuzeze imagini de la locul tragediilor atunci cand e vorba de sinucideri, crime si multilari, a hotărât astăzi CNA.

Publicitate

Mai mult decât atât, informațiile despre aceste tragedii pot fi difuzate doar după ora 22.00. În urma acestei decizii cele mai afectate vor fi jurnalele de știri de la ora 17.00.

Această decizie este impusă prin modificarea articolului 17 din Codul Audiovizualului. Hotărârea va intra în viguare după apariția legii în Monitorul Oficial. Mâine Consiliul va trimite documentul la Monitorul Oficial.

“În acest fel protejăm demnitatea și imaginea victimei și a familiei mai ales atunci când e vorba de un copil sau de un adolescent”, a declarat Răsvan Popescu, președintele CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • doar mie mi se pare ca interdictia aceasta e abuziva? si nu ma refer la detaliile grafice de la locul tragediilor, ci la cealalta prevedere, care spune ca "informațiile despre aceste tragedii pot fi difuzate doar după ora 22.00".
  • Care "jurnale de la 17", ca singurul de gen e cel de la Pro TV si face audiente cat Observatorul de 19 de la Antena.
  • In sfarsit, s-a luat o decizie buna pentru care ii felicit pe cei de la CNA. Sa se mai termine odata cu ororile televizate!
  • A sosit clipa mult asteptata! Mi-am dorit inca de cand au fost infiintate aceste stiri sa fie eliminate! Felicitari celor de la CNA si poate asa va veni si mintea la cap celor ce savurau momentele stirilor ridicand audienta posturilor TV.
  • uraaaaaaaaaa, asta da veste buna. dar nu e asa de bine ca acuma or sa dea stiri despre pitzi, manelisti si alte pseudo-vedete.
  • SA LE DEA DUMNEZEU SANATATE !
    AM UN COPIL MIC SI MI-ERA GROAZA CE AUZEA UNEORI ( ACCIDENTAL ) PANA REUSEAM SA MUT RAPID POSTUL, SI NU DOAR LA STIRILE DE LA ORA 17:00 CI LA TOATE ORELE, PENTRU CA TOATE POSTURILE TV NU SE GANDESC DECAT LA CASTIGURI IAR NOI SI COPII NOSTRII TREBUIE SA MANCAM CE NI SE DA CU FORTA.
  • Bravos, bre! Bravos! Nu că le-aş urmări, dar prea mulţi se uitau la asemenea ştiri şi nu făceau bine nimănui, doar audienţelor televiziunilor.

Trimite un comentariu