Skip to main content

28 iulie: Pavel Bartoş va prezenta Vocea României

 

Show-ul din toamnă al PRO TV-ului, "Vocea României", îl va avea ca prezentator pe Pavel Bartoş, scrie EVZ. Actorul care a făcut echipă bună cu Smiley la "Românii au talent", îi va intervieva pe concurenţi şi va sta de vorbă cu susţinătorii lor în culise. Smiley va fi de data aceasta în juriu.

Pe 2, 3, 4 şi 5 august se va filma prima fază (blind auditions) a show-ului, pentru care au fost preselectaţi 130 concurenţi.

Bartoş, faţă în faţă cu Smiley

Sorin Oprescu (Bucureşti), Sorin Apostu (Cluj-Napoca) şi Radu Mazăre (Constanţa) se află pe primele trei locuri în topul celor mai mediatizaţi primari în mediul online, în decursul lunii iunie, scrie Mediafax, care citează o analiză Mediafax Monitorizare.

Analiza a luat în calcul primarii reşedinţelor de judeţ (cu excepţia primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon) şi pe cel al Capitalei şi a fost realizată în perioada 1 - 30 iunie pe site-uri, bloguri, conturi de Twitter şi pagini publice de Facebook - în total, circa 54.500 de surse online în limba română urmărite de Mediafax Monitorizare.

Ierarhia vizibilităţii este condusă de Sorin Oprescu , care înregistrează peste 31% dintre menţiunile din online despre cei 41 de primari (2905 de menţiuni din totalul de 9286).
Mediafax Monitorizare: Oprescu, Apostu şi Mazăre - cei mai mediatizaţi primari în online

Agenţia TreeWorks a lansat miercuri Zelist for Press, un instrument de măsurare a performanţelor unui publisher în social media, care permite astfel optimizarea strategiei de conţinut, scrie DailyBusiness.ro.

Zelist for Press permite să fie urmărită zi de zi preluarea articolelor în social media şi determinarea pattern-urilor care pot astfel îmbunătăţi strategia, timeline-ul preluărilor (cine, unde, data şi oră la care a fost preluat articolul), permite o comparaţie grafică a publicaţiei versus concurenţă, comparaţie realizată din punct de vedere al preluărilor pe bloguri, Twitter şi Facebook.
Impactul presei în social media, măsurat cu un instrument special

Preşedintele PIN va parafa, în două săptămâni, înţelegerea politică cu patronul OTV. Negocierile cu Marian Vanghelie continuă în taină, scrie Evenimentul zilei.
Preşedintele PIN, Lavinia Şandru, şi patronul OTV, Dan Diaconescu, urmează să anunţe public, în următoarele două săptămâni, forma finală a proiectului de relansare a partidului, susţin sursele EVZ. Diaconescu va fi candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale.
Dan Diaconescu va fi candidatul PIN la preşedinţie

Proximity, agenţia de comunicare directă a grupului BBDO România, a câştigat recent contul de comunicare Augsburg Internaţional, una dintre cele mai mari companii de distribuţie de mărci şi tehnologii auto, scrie DailyBusiness.

Astfel, agenţia Proximity va asigura pentru Ausburg Internaţional serviciile de comunicare integrată, de la rebranding, la activităţi de promovare şi comunicare internă, potrivit unui comunicat de presă.
Proximity comunică pentru Augsburg Internaţional

Cel mai mare broadcaster european RTL Group a anunţat la începutul săptămânii că a ajuns la un acord cu partenerii săi de afaceri din Croaţia, respectiv Atlantic şi Agrokor, anunţă un comunicat al companiei remis „Fin.ro”. În urma acordului, RTL Group va putea achiziţiona restul de 26% de acţiuni de care are nevoie pentru a deţine controlul 100% al grupului RTL Hrvatska, ce include posturile TV RTL Televizija şi RTL 2.
RTL Group preia sută la sută RTL Hrvatska

Sursa foto: AcasaTV.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    doamne fereste de asa mascarici in politica. doamna sandor face orice pentru a fi si ia bagata in seama ba cu vanghelie ba cu sobolanul asta de diaconescu adica toti neavenitii ii curteaza poate poate va reusisi dumneaei ceva dar uita sa-si recunoasca rateul uluitor in politica sincer nu o mai inteleg deloc.

Trimite un comentariu

sus