Skip to main content

4 iulie: O firmă înregistrată în Panama îşi revendică mărcile Realitatea TV şi Realitatea FM

 

Societatea românească European Money Strategy SRL, care are ca unic asociat o firmă înregistrată în Panama, a solicitat recent la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea mărcilor Realitatea TV şi Realitatea FM, scrie Mediafax.

Publicitate

În prezent, cele două mărci sunt deţinute de Realitatea Media SA, societate care aparţine omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

În mod concret, SC European Money Strategy SRL a depus, pe 23 mai 2011, la OSIM două solicitări de marcă pentru Realitatea TV şi Realitatea FM.

Contactat de Mediafax, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, acţionarul majoritar al Realitatea Media, a confirmat faptul că Realitatea Media a depus o opoziţie la OSIM după ce European Money Strategy SRL a solicitat oficiului înregistrarea mărcilor Realitatea TV şi Realitatea FM.

El a mai spus că, atât timp cât legile din România vor funcţiona, nu va reuşi nimeni să ia mărcile Realitatea TV şi Realitatea FM de la titularul de drept, respectiv Realitatea Media. "Dar e democraţie, oricine poate să solicite (o marcă, n.r.)", a mai spus Elan Schwartzenberg.
O firmă înregistrată în Panama îşi revendică mărcile Realitatea TV şi Realitatea FM

România va face schimb de filme, de programe de radio şi televiziune sau de piese de teatru cu Coreea de Nord, potrivit unui acord semnat, recent, de Guvernul Boc cu autorităţile de la Phenian, scrie Adevărul. Emisiunile se vor refereri la „dezvoltarea economică, socială şi culturală din statele lor" şi vor fi realizate în scopul „unei mai bune cunoaşteri reciproce a celor două state şi popoare".

Prevederea este cel puţin stranie în condiţiile în care Coreea de Nord nu produce decât filme sau programe TV cu caracter propagandistic. Majoritatea acestora sunt dedicate glorificării liderului Coreei de Nord, Kim Jong-il, care este venerat ca un „erou", „mare om politic", sau „om măreţ".

Reprezentanţii PDL şi comuniştii din Coreea de Nord nu au uitat nici de ziarişti. Potrivit acordului, „părţile vor încuraja colaborarea şi schimbul de vizite între agenţiile de presă şi uniunile de ziarişti, între specialiştii din domeniul presei din cele două state".
Boc aduce programe TV din Coreea de Nord

Rodica Culcer îi răspunde lui Bogdan Hossu afirmând că "fie a dezinformat, fie nu a cunoscut legea" când a spus că ar fi fost reangajată ilegal la TVR, precizând că legea nu interzice reangajarea pensionarilor, ci cumulul salariu-pensie dacă pensia este mai mare decât salariul mediu brut pe economie, scrie Mediafax.
Rodica Culcer: Bogdan Hossu fie a dezinformat, fie nu a cunoscut legea

Judecătoria Sectorului 2 a dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a directorului OTV Doru Iuga, a oamenilor de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici, precum şi a celorlalţi trei reţinuţi pentru proxenetism sau sex cu minori, scrie Mediafax.
Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Staicovici şi alţi trei bărbaţi, arestaţi preventiv

Un judecător al Tribunalului Bucureşti a decis redeschiderea dosarului în care realizatorul TV Cristi Tabără este acuzat de fiica fostei sale iubite că ar fi agresat-o sexual, instanţa nefiind de acord cu soluţia Parchetului de neîncepere a urmăririi penale în acest caz.

Realizatorul TV Cristi Tabără a declarat sâmbătă pentru Mediafax că decizia Tribunalului Bucureşti, de a redeschide dosarul în care este acuzat de agresiune sexuală contra fiicei unei foste iubite, i se pare surprinzătoare, după decizia Parchetului de NUP, neexistând probe noi în dosar.
Dosarul în care Cristian Tabără este acuzat de agresiune sexuală, redeschis. Tabără: E surprinzător, nu sunt probe noi

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • business daily business daily
    In noaptea asta pe la 01 30 a inceput in reluare o emisiune cu un nene care cica face Realitatea Zilei Emisiunea care punctul pe zi. Google ma iubeste si am gasit intr-un final un articol care mi-a confirmat cele spuse pe Realitatea TV de nenea ala cu ochelari din emisiunea mai sus mentionata .Imnul r cnit de cei 11 fotbali ti romani a fost poate cel mai reu it moment de la meciul Romania-Fran a catalogat de presa european drept cel mai plictisitor dintre cele disputate pan acum la turneul final.

Trimite un comentariu

sus