Skip to main content

8 iulie: Inna, imaginea Pepsi. Creşte încrederea în presă, dar în SUA

 

PepsiCo România a încheiat un parteneriat de imagine cu Inna, scrie Wall-Street. Cântăreaţa va promova proiectele Pepsi în Romania în 2011.

Publicitate

Parteneriatul a debutat ieri, cu o campanie promoţională în magazine.
Inna devine imaginea Pepsi în Romania

Încrederea publicului în presa scrisă şi ştirile de televiziune a crescut uşor în ultimii ani, însă se situează sub nivelul de acum 20 de ani, se arată într-un studiu Gallup citat de Huffington Post, notează Daily Business.

În total, 28% dintre americani spun că au încredere în ziarele scrise, faţă de 25% care aveau încredere în ele anul trecut.

În ceea ce priveşte ştirile TV, 27% dintre americani spun că au încredere în ele, faţă de 22% în urmă cu un an.
Increderea in presa creste usor in SUA, insa se situeaza sub nivelul de acum 20 de ani

Membrii Consiliului de Administraţie din TVR au păreri împărţite faţă de decizia lui Alexandru Lăzescu, şeful Televiziunii Publice, de a o păstra ca angajat pe Rodica Culcer, care îndeplineşte şi atribuţiile directorului Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, deşi a împlinit vârsta de pensionare, notează Mediafax.

Sindicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV protesta, într-o scrisoare deschisă, faţă de decizia conducerii Televiziunii Române de a o păstra ca angajat pe jurnalista Rodica Culcer.
Decizia lui Lăzescu de a o păstra pe Rodica Culcer la conducerea Ştirilor TVR scindează membrii CA

Compania News International a anunţat că duminică va apărea ultima ediţie a săptămânalului tabloid News of the World, relatează Reuters, citat de Hotnews.

Tabloidul se află în centrul unui scandal imens legat de interceptările ilegale ale unor telefoane. Lista persoanelor ale căror telefoane ar fi putut fi ascultate - oameni politici, personalităţi, sportivi sau victime - ar putea ajunge la 4.000 de nume.

Hotnews face şi o istorie a celebrului tabloid duminical. A fost creat în urmă cu 168 de ani şi are un tiraj de aproape 2,8 milioane de exemplare. A fost cumpărat în 1968 de Rupert Murdoch.

Tabloidul News of the World se inchide, dupa 168 de ani de existenta, in urma celui mai mare scandal mediatic al anului in Marea Britanie: Telefoanele piratate
News of The World: Istoria plina de senzational a unuia dintre cele mai citite tabloide din lume

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Offf, rautacioasa lume, pe bune!! Eu consider ca Inna este ok, a reusit sa se afirme pe plan international si sa promoveze tara noastra. Acum ca nu s-a gasit vreo trupa rock sa faca asta, deh...muzica de calitate, nu cred ca este vina ei.
    Asocierea cu Pepsi o baga in topul vedetelor Pepsi si crede-ma...nu este usor sa ajungi acolo!!
  • Zeus Zeus
    Mare cantareata Inna asta "o ma' ga' ", proasta reclama si mai ales protagonista, are o voce de zici ca daca era barbat era strans de c..ie , pitigaiata si enervanta. Du-te soro in Bulgaria, Macedonia la aia care habar nu au ce zici ca este mai bine asa, stai 100 ani acolo si nu te mai intoarce ca este vai de capul tau.

Trimite un comentariu

sus