Skip to main content

DERAPAJ: Titlu ironic pentru un articol publicitar fără “P”: “Bravo pentru responsabilitate”

 

Bancpost vrea să le spună BRAVO tuturor clienţilor responsabili”, sună un citat dintr-un articol apărut azi în România liberă.

Publicitate

Pe jumătate de pagină, materialul laudă, de la cap la coadă, produsele băncii care a împlinit 20 de ani.

Cum articolul publicitar nu este deloc marcat, titlul sună de-a dreptul ironic “Bancpost: Bravo pentru responsabilitate”.

Câteva selecţii din articol:

  • “Încrederea şi responsabilitatea clienţilor se măsoară în numărul celor care aleg să economisească folosind produsele Bancpost"
  • “Toate acestea înseamnă încredere şi responsabilitate. Iar încrederea şi responsabilitatea clienţilor se măsoară în numărul celor care aleg să economisească folosind produsele Bancpost.”
  • “Pentru toţi cei care dovedesc un comportament financiar responsabil şi care aleg să economisească, Bancpost a lansat Depozitul Aniversar. Astfel, sunt răsplătiţi cu dobânzi pe măsură toţi cei care vor să beneficieze cât mai mult de banii lor.”
  • “Şi, pentru că la aniversare se fac cadouri, Bancpost oferă 20 de premii a câte 2.000 de lei pentru Depozitele Aniversare constituite până la data de 31 august 2011. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi. “
  • Bancpost vrea să le spună BRAVO tuturor clienţilor responsabili cu gestionarea bugetelor lor şi care dovedesc maturitate financiară exploatându-şi la maximum veniturile", a declarat Kyriakos Xydis, vicepre-şe-dinte executiv Distribuţie Retail, Bancpost.
  • „Prin oferte speciale, cum e Depozitul Aniversar, vrem să celebrăm alături de clienţii noştri atât realizările importante pentru noi, cum e aniversarea a 20 de ani de Bancpost, cât şi reuşitele lor, de la cele de zi cu zi până la cele mai importante."

Articolul din România liberă, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    in sfarsit dau faliment.
  • vali vali
    acum 6 ani am depus la bancpost 2200 de euro. i-am lasat cam un an, apoi i-am retras la expirarea termenului. am primit de la bancpost 2186 de euro. restul au fost taxe de retragere, escrow etc si alte taxe de furat clientii. de atunci nu am mai calcat in nicio sucursala bancpost.
  • redactora-sefa-adjuncta redactora-sefa-adjuncta
    Pai asa si trebuie, brusli tataie!
    Sa stii tu sa citesti.
    Daca esti cititor, ai dreptul sa fii sau sa nu fii de acord cu ce scrie acolo.
    E opinia celui care si-a pus numele acolo!
    In functie de ea, il apreciezi pe el si il sanctionezi.
    Dupa cum, altii pot avea alta parere decat tine!

    Daca unul scrie ca este geniala campania cu batonul rom (sa nu intelegeti vreo pornografie de aici)inseamna ca l-a platit firma excelent, ori enoiu?
    Sau bute i-a platiti pe cei care ii lauda?
    Cadem in alte povesti de la "derapajele" astea.

    Nu se scrie doamna contabil-sef-adjunct, ci contabila-sefa-adjuncta. Ca limba e un organism viu!
    Mai citeste paginademedia si mai asculta de-ale lui harry belafonte.
  • cichi cean cichi cean
    Noi stim sa citim. Si cand citim asa o mizerie intr-un ziar, stim sa o detectam. Si cand le detectam, le sanctionam si noi cum putem. Adica nu mai citim ziarul ala. Si nu e nevoie sa fim jurnalisti pentru asta, asa cum criticul de arta nu trebuie sa stie sa picteze. In rest, spor la scris, doamna contabil-sef-adjunct!
  • Mihai Mihai
    ma rog, cele doua etaje din Nerva Traian, unde stau ca pesti-n acvariu, inotand in propria transpiratie, si se fac ca fac ziare si reviste. Aia de la sales se fac ca le vand si unii chiar se fac ca virgula cumpara publicitate. Ascunsa. Adica aproape pe gratis. Zi-i tu cum sa le spunem, si asa facem.
  • redactora-sefa-adjuncta redactora-sefa-adjuncta
    Dar de unde stiti voi ca asta e un derapaj?
    Ati invatat la facultatea de jurnalism?
    Cine v-a invatat?
    Daca autorul crede in ceea ce a scris si isi asuma ce a scris, care e problema?
    Sa vezi derapaje in revistele auto, si la propriu si la figurat!
    Eu as desfiinta facultatea de jurnalism, deoarece este absolut necesar ca oamenii care lucreaza in presa sa aiba si un pic de pregatire.
    Majoritatea ziaristilor inteligenti sunt ingineri sau economisti, unul e medic, mai sunt filologi.

    Dar voi, voi ce stiti sa faceti?
  • Ben Dover Ben Dover
    Trustul? :)) Funny
  • Mihai Mihai
    eh, deh, doar pe asta l-ati observat? Din cata publicitate mascata au in tot trustul, doar pe asta l-ati observat? hai, pe bune? Visul lor e sa nu scrie un rand fara sa fie platit daca se poate dinainte.
  • Lucian Lucian
    ciudat ca nu mentioneaza in reclama ca fac parte din cel mai mare grup bancar din Grecia Eurobank EFG.In plus daca intrati pe site-ul lor la http://www.bancpost.ro/Bancpost/Despre-Bancpost - se autointituleaza "Una dintre cele mai importante banci romanesti " , iar la actionariat Eurobank EFG S.A. 93,29002% ....
  • dana dana
    rusine bancpost!! unde este responsabilitatea?

Trimite un comentariu

sus