Skip to main content

Dinu Patriciu, ironizat la propriul post: “Domnule Patriciu, poate nu ştiţi ce e la dvs. în trust”

 

Patronul Adevărul Holding a fost ironizat într-o emisiune la City FM, post pe care l-a cumpărat în primăvară şi care urmează să fie relansat în curând cu numele Click FM.

Publicitate

Domnule Patriciu, poate nu ştiţi ce se întâmplă la dumneavoastră în trust”, a spus Ducu Hâncu, vineri, în direct la City FM. “Vă spunem noi”.

Patriciu, acum proprietarul revistei Caţavencii, a fost ironizat în emisiunea Aerobaza Kamikaze, realizată de câţiva ziarişti de la publicaţia de satiră.

Ce i-au reproşat cei de la Aerobaza Kamikaze lui Patriciu, în continuare:

Avem un mesaj pentru un coleg de profesie, editorialist, Dinu Patriciu”, a spus Ducu Hâncu. “Hai că ţin eu uşa, spune repede”, s-a oferit colegul de emisie Andrei Manţog.

Mesajul lui Ducu Hâncu: "salariile City FM nu s-au plătit de trei luni" (de când Dinu Patriciu a preluat postul de radio).

Ducu Hâncu, la “Aerobaza Kamikaze”:

“Acum postul acesta independent s-a transformat în dependent. (De la 1, completează Manţog). Prin absorbţie. Asta e şi soarta independentului. Să fie dependent. De un trust mare. Trustul Adevărul.

Am venit să facem o emisiune la un post de radio independent, postul acesta a fost cumpărat, iar salariile nu se plătesc de trei luni.

Şi am avut şi o discuţie foarte interesantă, în care ni s-au mai sugerat nişte lucruri. “Măi băieţi, ştiţi că am putea deranja pe unii, nu v-aţi mai potrivi cu profilul. Nu-i nicio problemă, nu ţinem cu dinţii să facem emisiunea asta aici. Facem emisiunea aceasta pentru că ne place radioul, dar nu facem compromisuri niciodată.”

“Aveţi un radio la care angajaţii nu sunt plătiţi”

“Deci, domnule Dinu Patriciu, convingerea noastră este că habar nu aveţi ce se întâmplă în trustul dvs, că nu ştiţi că vine o redacţie întreagă la dvs, nu ştiţi că aveţi angajaţi neplătiţi, nu ştiţi că aveţi un radio poate.

Ne-am gândit să vă ajutăm: aveţi un radio, aveţi un radio la care angajaţii nu sunt plătiţi, avem informaţii că şi la dvs la ziar au fost unii plătiţi în Rahan. Poate e o nouă monedă naţională, o nouă valută.”

Contactat de paginademedia.ro, Ducu Hâncu a explicat de unde a pornit ironia:

"Am semnat contractul cu City FM în luna mai. La scurt timp am aflat că urmează să fie preluat, din câte am înţeles de către Dinu Patriciu. Nu a spus însă nimeni ce se întâmplă cu noi.

Noi avem un contract cu ei, intenţia noastră este să îl respectăm şi l-am respectat până acum. Ei nu l-au respectat. Până acum nu ne-au dat banii."

Emisiunea a fost difuzată vineri, la City FM. Programul este realizat Ducu Hâncu, Andrei Manţog, Alex Duţu şi Marian Turosu.

Înregistrarea emisiunii:

[audio:http://www.kamikazeonline.ro/wp-content/uploads/2011/07/fragm_aero_kmkz_patriciu.mp3]

Foto: Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu C. Radu C.
    Domnule Sergiu Deştept, radioul City FM nu se compară cu Radio Guerilla, care-i o combinaţie de România Actualităţi şi Rock FM (ambele varză).
  • troublemaker troublemaker
    Iar cand noi nu vom mai fi/ Va veti aminti ca a fost odata Iriiiiiiiiiiiiiiiiiiis
  • cipi cipi
    la cine?
  • Vasilenstein Vasilenstein
    Si ce o fi de preferat, sa ai afacerea ta si sa traiesti din actiuni, chiar daca mai greu pe vremurile astea, sau sa fii o sluga ieftina mereu in cautarea unui hidrant? Minciuna aia cu 2000 de exemplare v-o mai zice Buscu din cind in cind ca sa va creasca moralul. Mizeaza pe faptul ca sinteti prea prosti ca sa faceti o verificare. Mai nou va baga si minciuna cu salariile. Eu stiam ca sinteti prosti, nu foarte prosti. Reveniti-va.
  • ElCucui ElCucui
    Dar de cînd nu și-au primit banii la Kamikaze nu spun? Mă rog, trăiesc din acțiuni. La 2 mii de reviste vîndute cred că e ok. :))))
  • Dragos Dragos
    Nu e adevarat ca ziaristii au fost platiti in reviste Rahan. Acestea au fost date gratuit tuturor angajatilor, asa cum e normal in orice trust de presa respectabil.
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Retractez afirmatia cu scuzele de rigoare fata de toti cei care isi fac meseria in care cred (si eu am lucrat tangential pentru acest holding si nu-mi e rusine cu ce am facut). Din pacate insa uscaturile (mai ales in posturi importante) ii depasesc cu mult pe cei care-si fac munca corect si de aici generalizarea mea gresita.
  • Violeta Violeta
    Nistor, nu te mai supara de la atita lucru ca raul o sa puna stapinire pe tine si pe mintea ta. Mie mi-a ajutat Dumnezeu sa ma angajez la trustul Adevarul si de atunci, prin credinta si rugaciune, imi merge tot mai bine in relatia cu barbatul meu, care s-a lasat de serviciu si citeste psalmi. Nici nu ne mai trebuie salariu. Doresc la toata lumea sa aiba norocul meu. As vrea sa fac si eu o dedicatie la acest radio pentru sotul meu si pentru bunul Dumnezeu care m-a ajutat in viata: Floarea Calota, Aurelul mamii varianta unplugged daca aveti. Va multumesc!
  • nistor nistor
    ei, atunci sterge-l. serios. iti garantez ca sint destui cititori care nu stiu cine-i hancu, cine-i mantog, care-i treaba cu ei etc. sau la ce te refereai cand spuneai ca n-am dreptate? la faptul ca "catavencii" e revista de satira? :)
  • Cipri Cipri
    De cind am plecat din trustul Adevarul m-au lovit 8 fulgere, din care 6 pe cimp si doua in somn. Credeti ca ar trebui sa ma intorc? Va multumesc! Dolanescu is za king!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Mă refer la al doilea comentariu pe care l-ai pus, nu la primul. :)
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Ai dreptate, Nistor! Mea culpa.
  • nistor nistor
    "Ce le-a reproșat cei de la Aerobaza Kamikaze lui Patriciu"? ha-ha. poate "Ce I-AU reprosat cei de la Aerobaza Kamikaze lui Patriciu". greu.
  • nistor nistor
    din pacate, asta e din categoria "cum sa scriem un articol cu care sa derutam cititorii". citez din textul lui petrisor obae: "Patriciu, acum proprietarul revistei Cațavencii, a fost ironizat în emisiunea Aerobaza Kamikaze, realizată de câțiva ziariști de la publicația de satiră." - si anume care publicatie de satira? singura publicatie de satira pomenita explicit in acest confuz material este "catavencii". "aerobaza kamikaze" este numele unei emisiuni de radio. urmarind strict formularea, reiese ca baietii de la "aerobaza kamikaze" lucreaza la "catavencii". or, cei patru realizatori sunt ziaristi la REVISTA Kamikaze. finantata de fostul patron al cityfm. tocmai aici e ironia. doar ca e mai greu cu ironia, de unde si comentariile foarte neavizate, ca sa nu spun stupide, ale trepadusilor gen "sobolanul vesel". va asigur ca n-a ras nimeni de hancu si ceilalti, ba dimpotriva. a, probabil ca au plans unii, argatii stim-noi-cui, care mai au cinci luni de contract si se pare ca marea loc publicatie, lansata cu atatea sforaieli, se dovedeste a fi o noua gaura neagra. aveti grija de voi.
  • Paturiciu Paturiciu
    Las ca va mutati din toamna la Smart Fm.Asa se aude:)

Trimite un comentariu

sus