Skip to main content

Dinu Patriciu, ironizat la propriul post: “Domnule Patriciu, poate nu ştiţi ce e la dvs. în trust”

 

Patronul Adevărul Holding a fost ironizat într-o emisiune la City FM, post pe care l-a cumpărat în primăvară şi care urmează să fie relansat în curând cu numele Click FM.

Publicitate

Domnule Patriciu, poate nu ştiţi ce se întâmplă la dumneavoastră în trust”, a spus Ducu Hâncu, vineri, în direct la City FM. “Vă spunem noi”.

Patriciu, acum proprietarul revistei Caţavencii, a fost ironizat în emisiunea Aerobaza Kamikaze, realizată de câţiva ziarişti de la publicaţia de satiră.

Ce i-au reproşat cei de la Aerobaza Kamikaze lui Patriciu, în continuare:

Avem un mesaj pentru un coleg de profesie, editorialist, Dinu Patriciu”, a spus Ducu Hâncu. “Hai că ţin eu uşa, spune repede”, s-a oferit colegul de emisie Andrei Manţog.

Mesajul lui Ducu Hâncu: "salariile City FM nu s-au plătit de trei luni" (de când Dinu Patriciu a preluat postul de radio).

Ducu Hâncu, la “Aerobaza Kamikaze”:

“Acum postul acesta independent s-a transformat în dependent. (De la 1, completează Manţog). Prin absorbţie. Asta e şi soarta independentului. Să fie dependent. De un trust mare. Trustul Adevărul.

Am venit să facem o emisiune la un post de radio independent, postul acesta a fost cumpărat, iar salariile nu se plătesc de trei luni.

Şi am avut şi o discuţie foarte interesantă, în care ni s-au mai sugerat nişte lucruri. “Măi băieţi, ştiţi că am putea deranja pe unii, nu v-aţi mai potrivi cu profilul. Nu-i nicio problemă, nu ţinem cu dinţii să facem emisiunea asta aici. Facem emisiunea aceasta pentru că ne place radioul, dar nu facem compromisuri niciodată.”

“Aveţi un radio la care angajaţii nu sunt plătiţi”

“Deci, domnule Dinu Patriciu, convingerea noastră este că habar nu aveţi ce se întâmplă în trustul dvs, că nu ştiţi că vine o redacţie întreagă la dvs, nu ştiţi că aveţi angajaţi neplătiţi, nu ştiţi că aveţi un radio poate.

Ne-am gândit să vă ajutăm: aveţi un radio, aveţi un radio la care angajaţii nu sunt plătiţi, avem informaţii că şi la dvs la ziar au fost unii plătiţi în Rahan. Poate e o nouă monedă naţională, o nouă valută.”

Contactat de paginademedia.ro, Ducu Hâncu a explicat de unde a pornit ironia:

"Am semnat contractul cu City FM în luna mai. La scurt timp am aflat că urmează să fie preluat, din câte am înţeles de către Dinu Patriciu. Nu a spus însă nimeni ce se întâmplă cu noi.

Noi avem un contract cu ei, intenţia noastră este să îl respectăm şi l-am respectat până acum. Ei nu l-au respectat. Până acum nu ne-au dat banii."

Emisiunea a fost difuzată vineri, la City FM. Programul este realizat Ducu Hâncu, Andrei Manţog, Alex Duţu şi Marian Turosu.

Înregistrarea emisiunii:

[audio:http://www.kamikazeonline.ro/wp-content/uploads/2011/07/fragm_aero_kmkz_patriciu.mp3]

Foto: Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danut Danut
    De cind lucrez la Rahan, Dumnezeu si-a intors fata catre mine. Se uita mirat si-si face cruci. Dan Spataru nambar oan!
  • Stefan Stefan
    De cind m-am mutat cu serviciul la ADH nu imi mai creste deloc par in urechi. Va multumesc ca existati!
  • sub centura nene! sub centura nene!
    A mai gasit Imre un loc in care sa plaseze o hoarda de directori platiti cu mii de euro. Pentru toti ceilalti angajati trepadusi e buna si mamaliga cu ceapa. Asta daca vad macar 10 lei pe card. Sa nu platesti salariile oamenilor se numeste abuz! Odata cu intrarea sub laba lui Patriciu si a lipitorilor lui, City FM devine Shity FM.
    Dar daca intra jurnalistii astia neplatiti in GREVA, legal, si nu se mai da nimic pe post, sa ia si radioul o amenda de la CNA? Si data viitoare cand le intarzie banii, sa repete protestul si tot asa pana se pune de o suspendare a licentei. Va dau la gioale ei, dati-le si voi...
    Punk Rock !!!
  • derek derek
    De cand nu mai lucrez la AH viata mea s-a schimbat in bine si Dumnezeu ma iubeste mult !!!
  • Marioara Marioara
    De cind lucrez la ADS, viata mea s-a schimbat in bine si Dumnezeu ma iubeste mai mult!
  • Zana Zana
    Eu lucrez la Rahan si sint mindru de mine!
  • Adrian Adrian
    eu lucrez la Click si nu imi este rusine de ceea ce scriu si nici de colegii mei
  • geo geo
    rusine sa iti fie, Dinu Patriciu...
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Si daca pot sa-mi permit sa fantazez, Click Fm va fii cu Bianca Dragusanu, Crudu si alte parasute Senzuale fata de care nu pot decat sa-mi exprim indiferenta absoluta si totala ca fiind starurile din Click?! Rusine, nu Dinu Patriciu ci tuturor jenantilor care faceti parte din acest trust si va inchipuiti ca mancati o paine din asta.
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Sunt dezamagit, chiar ascultam City Fm dar in ultima vreme nu a prea mai fost playlist-ul bun si a devenit obosit. De cand cu mogulu s-a zis si cu ei. Click Fm e viitorul, cat de penibil.
    Catavencii sunt jenanti, am sarit un numar ca sa nu ma consider prea snob, ca-l iau din reflex dar oamenii fac reclama fara "P" la Adevarul isr spiritul critic s-a dus probabil odata cu statul de plata. Va deplang fosti oameni cu spirit ca ati ajuns slugi.
  • reporter reporter
    ...basescu e de vina!
  • sobolanul vesel sobolanul vesel
    Azi toata lumea radea in redactiile din Pipera de Hancu si Mantog, care nu s-au prins ca nu vor pupa vreun ban pentru prestatiile de la CityFM, viitor ClickFM. Daca sunteti pe plantatia moguliana va trebui sa prestati pe de-a moaca si pentru Adevarul TV, ba sa si scrieti gratis pentru Adevarul, Click de bucatarie, Historia sau FP, mai baieti! Ar trebui sa va para bine ca sunteti un fel de Jurnalistul Universal, nerecunoscatorilor!
  • Sergiu Sergiu
    Mistouri de autobaza la un radio de autobaza. Intrebare: pe astia de la CityFm ii mai asculta si altii in afara de familiile lor? Nu de alta dar la capitolul voci sunt cei mai praf din piata, iar ca muzica Guerilla este net peste.
  • Dragos Dragos
    Shit! Era poate singurul post de radio ascultabil din Bucuresti. Nu stiu de ce, dar viitorul nume (Click FM) nu suna deloc bine.
  • lilly lilly
    Ca-n bancul cu Sf.Petru si Dumnezeu:"Le-am dat niste oameni..."

Trimite un comentariu

sus