Skip to main content

Eugen Chelemen se întoarce la Realitatea TV

 

Eugen Chelemen, directorul multimedia al grupului Adevărul Holding, şi-a anunţat colegii că, de la 1 august, se desparte de trustul de presă pentru “o nouă provocare profesională”.

Publicitate

Acesta se va întoarce la Realitatea TV, de unde a plecat în urmă cu un an de zile, după cum reiese dintr-un mesaj intern trimis de Sebastian Ghiţă angajaţilor postului de ştiri.

“Eugen va prelua comanda tuturor operaţiunilor redacţiei de ştiri, transformând-o într-o platformă multimedia care va livra conţinut video, audio şi digital”, spune Sebastian Ghiţă în mail-ul intern.

Cele două mesaje, în continuare:

"Dragi colegi,

Vă mulţumesc pentru toate realizările excepţionale din ultimul an de transformare a Adevărul Holding într-o companie multimedia integrată. Alături de voi am trăit bucuria depăşirii unor recorduri de audienţă pentru presa din România, alături de voi am realizat noi produse editoriale, alături de voi şi cu sprijinul vostru am implementat proceduri şi am consolidat un newsdesk care dau un plus de valoare acestei companii.

De asemenea, am tot respectul faţă de managementul şi patronatul acestei companii, care încurajează transformarea Adevărul Holding într-o companie de presă modernă în care să se facă jurnalism de talia celui promovat în trusturile occidentale performante.

Începând cu 1 august voi părăsi Adevărul Holding. M-am simţit excelent aici şi mi-e greu să mă despart de Adevărul, locul în care am debutat în presă.

Singurul motiv al deciziei mele este legat de o nouă provocare profesională.

Cu respect,

Eugen Chelemen
Director multimedia"

Mesajul lui Sebastian Ghiţă

"Asa cum v-am promis, procesul de consolidare a activitatilor statiei Realitatea TV continua si incepe sa produca efecte concretizate atat in audienta pentru programele pe care le produceti, cat si de revenirea pe un trend de crestere constanta a credibilitatii in piata. Pe langa finalizarea noilor studiouri care aduc un aer prospat pe post, pentru care va felicit din toata inima, ne preocupa in continuare intarirea echipei editoriale, astfel incat in perioada urmatoare nume foarte importante se vor alatura Realitatii TV.

Primul dintre acestea este unul foarte apropiat voua, este vorba de Eugen Chelemen, care a anuntat astazi in mod oficial ca revine in echipa noastra.

Eugen va prelua comanda tuturor operatiunilor redactiei de stiri, transformand-o intr-o platforma multimedia care va livra continut video, audio si digital.

Vom opera intr-o formula de organizare noua, pe care o vom discuta zilele viitoare, in care toti oamenii care alcatuiesc structura actuala de conducere a redactiei primesc indatoriri mult mai clare si mai orientate catre eficienta operatiunilor si profitabilitatea programelor, iar fiecare palier convenit si indeplinit se va concretiza intr-un plus la salariu.

Sunt convins ca Eugen va reveni in redactie ca si cum nu ar fi fost plecat vreodata si ca vom lucra intr-o echipa extrem de competitiva, motivata si deschisa permanent dialogului.

Va multumesc si va doresc audienta pe care o meritati

Sebastian Ghita"

Sursa foto: ImpactNews.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    hi-hi-hi! ce frumos l-a atins Petre Barbu in editorial...
    :)
  • altU altU
    Amaratul asta de Chelemen, inchizitor perfect intr-o alta vreme, propaganandist de viitor pentru campania electorala basesciana, vine inapoi ?
    HAHAHAHAHAHA!
    Nu inteleg cum pot promova asemenea oameni si ma deprima ca sunt indivizi care chiar il cred destept pe acest individ, cand el, in fond, este doar plat si arogant.
  • reporter reporter
    daaaa... ne ofticăm că a plecat deștepțu' ăsta :)
    tu te bucuri?
    :)
  • Lili Grama Lili Grama
    Sunteti un car de oficosi. Dar, nu mor caii cand vor cainii.Nu mai faceti aprecieri in necunostinta de cauza.As aprecia daca identitatea voastra nu nu ar sta ascunsa dupa visin.
  • omul invizibil omul invizibil
    daaa, Simona G, suavă făptură de presă. Atât de egală cu ea însăşi, că realmente n-ai de ce comenta. Ar fi o risipă de energie complet inutilă. Iar Chelemen nu e acel EOD al cărui daimon jurnalistic se exaltă la paroxism de fiecare dată când se dă un cutremur de patru grade Richter la televizor?
  • reporter reporter
    Eugen Chelemen, directorul multimedia?
    Haideeeeeee, mai dezumflați... scria la ziar, în caseta tehnică cu totul altceva
    Pfuuu, bine că a plecat, văd că bate un vănt bun, mai curăță din trântori - au fost lăsați să plece și cei doi atârnaci de la Ads, bun așa!
  • ilie ilie
    Din pacate,Eugen are mare dreptate...
  • eugen eugen
    Si nepriceputenu a facut si echipa Simona Gheorghe cea ce niciodata nu stie ce se intampla la tv si care e mai nepriceputa ca liftu de la rtv(macar ala stie ca la etaju 2 e rtv-ul). raluca finta nimic de zis pentru ca la zero absolut nu prea ai ce sa comentezi, Letitia Zaharia dupa nenumaratele ore petrecute in regia de stiri si la coordonarea de emisiuni adica zero a ajuns si ea producator general wow wow wow wow & WTF WTF WTF
    GHITA AI FACUT ECHIPA BUNA CU ASTIA O SA AJUNGEM SA NE BATEM CU ADEVARU TV ADICA SA NU EMITEM PE CABLU
  • Giu-giuc Giu-giuc
    Poate o ia dupa el si pe "ziarista" Geanina Furdui, care da lectii reporterilor. Asta n-a scris nimic in viata ei, n-o cunoaste nimeni, e zero absolut.
  • cristi cristi
    Kelemen e sclavul lui Vantu, ii poarta carjele
    e clar ca Realitatea TV e condusa si astazi de Vantu
  • reporter reporter
    hai sa fim corecti: kelemen se dadea ziarist la iepurica si grasu' ala de la web
    dar, cind s-a infipt malin bot in coasta lui, toata scoala de ziaristica a lui kelemen, aceea pe care s-a chinuit melania vergu sa i-o bage in kap, a palit rau de tot
    si atunci, a plins putin la corinuta, i-a promis ca-i uda florile cit pleca ea putintel in concediu, si o sa dea el niste mailuri la realitatea.all, ca sa zica ce si cum :)
    un asa prostfesionist, nu putea lipsi de la realitatea...
    defapt, eu ma bucur ca voi ocupa biroul lui, cel cu vedere pe hol si in sala de meeeeting
    ;)
  • vali vali
    Pentru cine nu stie, IFB e legatura telefonica. Asta vroia Kelemen sa se repare. Dar prea cu nasul pe sus sa intrebe si sa invete .Vai de negrii de pe plantatia mogulului! Si mai vrea sa fie si lingusit. Imi pare rau de aia care il suporta la RTV dar numai nulitati promoveaza acolo
  • vali vali
    Profi?? Muc cel MIc??? Cred ca Imre si Patriciu au dat si bani sa scape de el. As da si eu! Un pacalici,infumurat si fara calitati profesionale.Habar nu are ce e aia televiziune
    Bine ca nu sint acolo!!!
  • vali vali
    Kelemen asta nu a facut in vita lui teren la TV, ridea lumea de el ca nu stia nimic din tehnica de televiziune.Si nici nu a invatat. O sa ii ametesca pe aia de cap, ca e si prost. Abia stept sarpele din SatulrFRancez.Dar dupa ce a plecat S. Toader orice pacalici e bun.In viata mea nu am vazut ceva mai departe de profesie ca baietelul asta arogant.Dar asa e, il cara Dragoteasca dupa ea. O sti ea ce-o sti!Sau cuvintul de oridine e platim prosti,avem nevoie de neprofesionisti obedienti?? O sa fie vai si amar.Iar vedem inmormintari ca la Dolanescu si Paunescu!! cine se va uita,desigur
  • eu eu
    Sa fim seriosi, un pacalici penibil, fara pic de profesionalism, indrugand verzi si uscate. Un zero barat ce mulge de la cine se lasa prostit...

Trimite un comentariu

sus