Skip to main content

Gabriela Cristea este "Draga mea prietenă"

 

După aproape jumătate de an de la despărţirea bruscă de micul ecran, Gabriela Cristea, realizatoarea show-ului Noră pentru mamă, va prezenta tot la Kanal D show-ul “Draga mea prietenă”.

Publicitate

Noua emisiune va fi difuzată, din 8 august, de luni până vineri, de la 10.00 la 12.30.

Despre formatul emisiunii Draga mea prietenă:

  • Emisiunea "€œDraga mea prietenă” este, potrivit unui comunicat Kanal D, "un cocktail de informaţii utile, cu pronunţat caracter interactiv".
  • Formatul este unul dinamic, cu invitaţi specialişti din diverse domenii.
  • Temele predilecte ale emisiunii vor fi sănătatea, nutriţia, educaţia, viaţa de familie şi cea a comunităţii.
  • Nu vor lipsi din platoul emisiunii nici vedetele, fie că vin din domeniul muzicii, cinematografiei, sportului sau al televiziunii.
  • De asemenea, cele mai importante ştiri mondene ale zilei vor fi abordate în emisiune, dar dintr-o perspectivă socială.
  • Un loc aparte în economia show-ului va fi atribuită rubricii culinare, realizată de bucătarul Cristi Văduva.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    doamna gabriela va doresc multe emisiunifrumoase in continuare.chiar ma uit la dumneavoastra;si va rog din suflet sa ma ajutatisi pe mineam o problema grava de sanatate si as dori un nr de tel al dum sau nr meu 0727849036 VA rog din suflet
  • Anita Anita
    Emisiunea este frumoasa si interesanta.Gabriela se potriveste perfect formatului emisiunii.Sincer ma plictisisem de atata"Nora pentru mama".Asta chiar e o emisiune ok si se discuta si lucruri interesante in cadrul ei.Imi place ca din cand in cand se discuta si probleme importante ale oamenilor normali si ce se mai intampla prin tara si nu numai ce culoare de chiloti au "vedetele noastre".Tineti-o tot asa
  • milica voica milica voica
    Nu-mi place emisiunea desi inainte imi placea de Gabriela ,aici nu ma atrage nimic macar daca ar fi povesti de viata ale oamenilor simpli si sfaturi de la psiholog altfel pe cine intereseaza ce mai fac vedetele
  • parerea mea parerea mea
    Imi pare rau dar aceasta emisiune e un esec...Gabriela daca tot nu ai ramas insarcinata (dupa cum spuneai ca iti doresti un copil),nu inteleg de ce ai renuntat la "npm".Ai facut o mare greseala...se pare ca acel format va avea in continuare succes,chiar si cu Mirela,fiindca e "altceva" ce nu are concurenta la momentul actual(ma refer la reality show-uri)in Romania.Gabi,ma tem ca e inceputul sfarsitului pentru tine,pacat,ca erai ft. buna in ce faceai si foarte placuta.Cred ca nu ai inteles ca in viata nu le poti avea pe toate,sa nu ramai acum si fara emisiune si fara copil si fara sot.
  • Mario Mario
    Iti multumesc foarte mult ca mi-ai spus,eu chiar voiam sa sun...dar ma intrebam eu: „Oare de unde au aia atatia bani de cadouri?Ca doar tigaia pe care a dat-o cadou daduse reclama ca e de 299 ron”
  • vali chirita vali chirita
    Poate ca am o idee fixa: nu-mi place vorbaria la nesfarsit.Poate din cauza asta nu mi-a placut si n-am agreat sub nici o forma .
    Altceva: acel telefon la care ar trebui sa sune prostimea, functioneaza doar pentru anumite persoane? Nici macar nu face apel. Asta, asa ca o observatie? am incercat de curiozitate, nu ca as avea nevoie de perne si pilote.
    In ce priveste aspectul prezentatoarei: nu stiu cine face acel machiaj, dar se vede tare urat diferenta de culoare dintre fata si restul corpului.
    Coafura - neaparat trebuie schimbata.
    O zi buna!
  • ciobanu virginia ciobanu virginia
    este o emisiune interesanta cu invitati ok dar ma nemultumeste ca nu specificati ca atunci cand apelam la telefon pt.concurs,intra unrobot care te taxeaza.Am incercat foarte mult dar cat vorbeste robotul asi putea forma nr.cel putin de 4 ori.Eu sunt pensionara ,si mi-asi dori si eu ca oricare,sa intru si sa castig o tigaie.S-ar putea verifica de acolo de la pupitru unde se primesc telefoanele de cate ori incearca un nr.de tel "X" sa intre si de atatea ori a fost taxat si dupa un nr.destul de incercari sa-i dea voie sa intre si el.Scuzati-ma nu din cauza varstei (60ani)sunt suspicioasa dar nu este corect ca atunci cand apelez sa intre un robot si cat vb robotul(te tine de vorba)intra un alt telespectator.Si o alta nemultumire ma refar acum la tine Gabriela,nu-l lasi pe Cristi bucatarul sa arate pana la capat reteta adica sa spuna cat de cat si sa o arate la puncut de finis si il grabesti spunand ca nu ai timp sa spuna ce are de spus si atunci te inreb fara nici un pic de rautate:L-ati angajat sa va faca "voua" mancare?Imi pare rau ca te-am asteptat sa revii pe micul ecran si am inceput cu nemultumiri dar ca un nou inceput totul se v-a revizui.Iti doresc cat mai multe emisiuni exact ca la "nora pentru mama".
  • Florica Paun Florica Paun
    este o emisiune OK care vizeaza orice persoana cu sau fara probleme,de aceea asi vrea sa iau legatura cu tine gabi.Am fost impreuna la emisiunea"Spune-Pretul" eu si familia mea la care mi.am dorit o proteza pentru sotul meu,dar nu am reusit nici pana acum sa-o obtin..Te Rog Ajuta-ma
  • cami cami
    Nu mi placeeeee ! Urata emisiune,,,gabi, pierzi teren .
  • Roxana Roxana
    E misto
  • MIHAILA LUCIAN MIHAILA LUCIAN
    E OK.POATE VA DIFUZA SI EMISIUNI DESPRE PERSOANELE CU HANDICAP DIN NASTERE CUM SUNT EU SI STATUL ISI BATE JOC DE ACESTE PERSOANE CARE ASA S-AU NASCUT MAI ALES DE CAND CONDUCE BASESCU,BOC,SI UDREA CARE NU SE GANDESC DECAT LA DANSII.EU AM VRUT SA DONEZ UN RINICHI DIN CAUZA SARACIEI SI ERA SA FAC INCHISOARE ALATURI DE RAUFACATORI.
  • creste creste
    Ce vrajeala proasta..se revine la "Sueta cu Bahmu" program care a ridicat Kanal D si de care se fac acum ca uita..sau la Confidenta- cu Adriana Trandafir..care n-a facut atatea valuri comparativ cu Bahmu...oricum Cristea mergea pe tiparul Nora pt mama dar pe genul sueta-magazin coctail cred c-o sa dea chix....fiecare cu strategia ma-sii...
  • Georgiana Georgiana
    Mi se pare ok emisiunea:)...sper sa fie la fel de captivanta ca "Nora pt mama", care mai nou se numeste "Nora pt mine" si se va difuza la Antena 1:p si va fi prezentata de Mirela Boureanu-Vaida....deci nush cat succes va avea...in fn...bafta,Gabiiiiiiii!!! pupici:*
  • mariana mariana
    abia astept sa te vad ma bucur mult succes cel putin ca la nora pt mama te pupam
  • Ion Corvin Ion Corvin
    Furaciune de la B1. Vezi viatza e frumoasa! numai ca acolo este un profesionist, iar la Kanal o "profesionista".

Trimite un comentariu

sus