Skip to main content

Răzvan Ionescu, înapoi la Patriciu: “Voi coordona editorial toate produsele Adevărul”

 

După un an de la plecarea din Adevărul Holding, Răzvan Ionescu revine în grup.

Publicitate

Voi coordona editorial toate produsele Adevărul, pe print şi online”, a declarat Răzvan Ionescu pentru paginademedia.ro.

Când începe munca noul director editorial, în continuare:

Răzvan Ionescu a plecat de la Adevărul Holding în august 2010, dintr-o poziţie executivă - Director al diviziei online, după ce, anterior a fost directorul divizie reviste şi internaţional.

De ce s-a întors?

Răzvan Ionescu:

“E o provocare interesantă. Mi-era dor de zona editorială şi voi avea mult de muncă aici”.

“Unul dintre avantaje este că voi lucra cu mulţi oameni cu care am lucrat în trecut.”

Până la Adevărul Holding, Răzvan Ionescu a condus editorial titlurile TVmania, Jurnalul NaţionalEvenimentul zilei şi, pentru o scurtă perioadă, Cotidianul.

Prima zi a lui Răzvan Ionescu în noua poziţie de director editorial Adevărul Holding va fi 18 iulie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adjunct adjunct
    Bravo Imre! Perfecta alegere! Razvan e un baiat bun de pus la rana: nu misca in front, nu vorbeste neintrebat, n-are idei, nu se agita. Cateodata te intrebi daca nu e impaiat?! Omul potrivit, la locul potrivit.
  • manageru manageru
    ha, ha, ha. cand a plecat, Ionescu declara ironic ca "sunt prea multi directori in companie". dupa un an, cand sunt si mai multi, hop si el, eternul director care n-a facut in viata lui nimic. sa ne arate Ionescu vreo bomba de presa in lunga lui cariera de 20 de ani, sa ne arate un articol mai de doamne ajuta care sa-l fi scos in fata. adevarul e ca la falimentul care bate prin trust, Razvan e perfect in functia de cireasa pe tort.
  • difuzorul difuzorul
    o sa coordonezi editorial pe dracu' ghem. o sa coordonezi doar comenzile lui imre catre redactorii sefi. si ce sa coordonezi tu, mai Razvan? ca tu nu esti in stare sa coordonezi nici parcarea din fata redactiei

Trimite un comentariu

sus