Skip to main content

Se rupe cuplul Banciu - Naum. Radu Banciu, revista presei la concurenţă cu Mircea Badea

 

Radu Banciu şi Radu Naum nu vor mai prezenta emisiunea Razii de noapte. În noua grilă de programe, care intră în vigoare de luni, Banciu (foto) va realiza o revista presei, în intervalul 23.00 – 00.00, la concurenţă cu În gura presei, emisiunea lui Mircea Badea.

Publicitate

Mizăm foarte mult pe emisiunea pe care o va realiza Radu Banciu”, a declarat pentru paginademedia.ro Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al B1 TV. Radu Naum rămâne în discuţii "pentru alte proiecte".

Detalii despre noua grilă B1, în continuare:

Întrebat dacă se doreşte ca emisiunea lui Banciu să fie în competiţie cu cea a lui Mircea Badea, Pufu a spus că ei nu doresc să concureze cu nimeni. După spusele directorului , Revista presei va avea şi ceva elemente de pamflet, "va fi în stilul consacrat al lui Banciu".

Prin grila de vară, conducerea B1 TV doreşte să apropie postul tot mai mult de formatul unei televiziuni de ştiri. În noua formulă, postul condus de Sorin Oancea va difuza zilnic 10 buletine de ştiri, începând cu ora 7.00 şi sfârşind cu jurnalul de la ora 00.00.

“În acest fel trecem la un format de ştiri, creştem ponderea ştirilor şi a jurnalelor de ştiri. Până acum s-a încercat un format de ştiri şi divertisment, dar s-a dovedit că există un interes mai mare faţă de ştiri”, a spus Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al postului.

În continuare, principalele schimbări ale grilei de vară:

  • Luni, 14.00-15.00, Silviu Sergiu şi Carla Giaca Ediţie de prânz
  • Luni –Vineri, 16.00 – 18.30 Actual B1 cu Sorina Matei şi Andrei Bădin (înainte, alături de Andrei Bădin era Carla Geaca)
  • Luni – Vineri, 18.30 – 20.00 X - Press cu Vlad Petreanu
  • Luni – Vineri, 23.00 – 24.00 Radu Banciu Revista presei
  • Vineri, începând cu ora 21.00 Special B1 – documentar pe teme de actualitate
  • Sâmbătă, 21.00 – 23.00, Săptămâna mondenă cu Roxana Iliescu şi Cătălin Oprişan.
  • Duminică seara – Emisiunea specială a Evenimentului zilei.
  • Iar buletinele de ştiri vor fi difuzate la următoarele ore: 7.00, 8.00, 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 15.00, 18.00, 20.00 şi 24.00.

Vlad Pufu:

“Ştirile noastre vor fi echilibrate, fără parteneriate, vom avea o abordare nouă şi corectă. Vom da ştiri pe care este corect să le dai. Suntem o televiziune fără moguli, cu toţii venim din industrie, n-avem parteneriate politice. Nu ne va cere nimeni să dăm nicio ştire în afară de publicul nostru şi de piaţă.”

Întrebat dacă nu sunt oricum prea multe posturi de ştiri, Vlad Pufu a spus “Asta nu poate s-o dovedească decât piaţa”.

“Atâta vreme cât a existat interes faţă de ştiri, în cele trei luni de când am început reconfigurarea staţiei, nouă ne este clar că este nevoie şi de o altfel de abordare a ştirilor. Prin creşterea numărului buletinelor de ştiri am optimizat şi mai mult costurile”, mai spune Vlad Pufu.

De ce această schimbare acum?

Vlad Pufu: “Pentru că abia acum am finalizat investiţia în logistică, resurse materiale şi de personal. Abia acum s-a închegat şi echipa, iar experimentul nostru în privinţa ştirilor s-a dovedit a fi unul reuşit. Vara asta va fi determinantă în poziţionarea postului începând din toamnă. Din toamnă vom stabili clar care este direcţia postului B1 TV.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lilly lilly
    Acest personaj, recte Banciu si-a avut "obarsia", daca nu ma-nsel, pe la un post de radio "Sport fm". Incult, agramat, cu veleitati de vedeta autohntona atotstiutoare. Asta" prinde" la publicul "telenovelistico-manelaro-cocalar", generator de "rat(t)ing"
  • gerula2 gerula2
    o sa-l urmaresc cu interes. in primele 2 emisiuni. daca merita, va spun, daca nu, va spun. deocamdata habar n-am cine e.
  • Esteban Esteban
    Ma bucur mult ca va face Banciu o astfel de emisiune. Sper sa-si demonstreze clasa si fie un concurent puternic pentru maimutoiul de Badea. Poate vor descoperii si oamenii de rand ce caterinca poate sa faca Banciu si-l vor aprecia la adevarata valore. Abia astept sa vad si io prima emisiune, sa trag o concluzie.
  • Vlad Vlad
    Intrebare in afara subiectului: PUFU E PUFOS CA DOAMNA UDREA? :)))
  • Daniela Daniela
    Domnul Pufu dupa ce ca este un mare autist in domeniul programelor de televiziune mai este si mincinos !
    Dovezi ! Daa, are studii si cunostinte despre televiziune de nu mai stie ce sa faca cu ele ! B1 este o televiziune fara moculi, daa, doamna Udrea nu face parte din aceasta categorie ! Emisiunea "Omul Locului" este facuta pe bani publici cu primari portocalii si cu marele ajutor al doamnei ! Oare de ce or plati primariile cateva mii de euro pentru o emisiune la care nu se uita nimeni ! Si vor mai urma niste emisiuni care vor sprijini financiar postul - cam tot din bani publici ! Nuuu, noi suntem curati si destepti si Pufu se ocupa de dezvoltare !
  • gina gina
    Era normal sa-l lucreze, ma mir ca a durat atata.Naum l-a dus in trena vreo 11 ani,acum scroafa s-a urcat in cotet.
  • ioana ioana
    Dupa cum te exprimi si "pui in pagina" nu este de mirare ca iti place Carla Giaca, Geaca, Canadiana.... ce mai conteaza. Oricum, ea nu conteaza. In loc sa isi termine acum, la 40 de ani facultatea platita ca sa avem inca o "jurnalist fatuca", mai bine ramanea asistenta medicala la Buzau. Poate era mai competenta. Mai utila, cu siguranta.
  • vasi vasi
    Inca o performanta a tristului de banciu! A reusit sa-l lucreze si pe Naum! Halal om!
  • ecc ecc
    Ba chiar "sa nu fii" e corect ca e reflexiv.
  • GAVRILACHE GAVRILACHE
    Regret ca Razii de noapte a disparut! Era un loc in care, de cele mai multe ori, a invins bunul simt, cumpatarea, inteligenta! Era si locul unde mai aveau acces cativa invitati destepti, talentati...Cum insa ce e bun se termina repede...daca nu e rau (!), astept si de la B1 o emisiune tare, cu cat mai multe silicoane, cu cat mai multe spume la gura si injuraturi, cu Antonescu cantand la chitara si Ponta la acordeon! Raiting, frate!
  • VaDin VaDin
    Cuvandul din care deriva viguare este viguros, nu vigoros!!!!Ana-Gramatica ce esti!
  • VaDin VaDin
    Ar trebui o rectificare facuta si anume ca pe Carla, fostul prezentator al emisiunii Actual B1 si mai nou actualul prezentator(de astazi) al emisiunii Editie de Pranz, o cheama Giaca si nu Geaca.Este un profesionist desavarsit,am vazut cu totii asta pe parcursul emisiei Actual B1 si este o incantare pentru suflet,spirit,vaz si auz.Ar putea fi deasemenea un bun exemplu pentru multi ziaristi sau chiar pseudo-prezentatori.Postul B1 a facut o investitie valoroasa prin"achizitia"ei.Din punctul meu de vedere Andrei Badin care s-a molipsit cu Sorina Matei( o ilustra incepatoare in ale prezentarii de emisiuni)o sa se desfasoare in continuare in stilul caracteristic, poate cu mai multa amploare. Succes ambilor!
  • dady dady
    Va saluta tata!!!!!!!!!!!
    Nu va speriati de stirile de la B1 TV... acum in aceasta vara torida se experimenteaza viitorul acestui post de tv ... adicatelea, sigur, foarte sigur, Dl. PATRICIU va cumpara B1TV!!!!!!!!!!
    ..... si sa te ti neneaca STIRI....si iar STIRI la B1TV!!!!!!!

    Cu drag, va pupa tata!!!!!
  • Gina Gina
    Dle Naum, lectie: nu e bine sa fii bine crescut si politicos; mai bine vorbesti peste invitati (doar peste cei care nu sunt de-ai casei), numai de dragul de a te auzi.
    Pacat.
  • BanciuFan BanciuFan
    PENTRU TOTI SCEPTICII IN LEGATURA CU VIITOAREA PERFORMANTA A LUI BANCIU - SA CAUTE PE YOUTUBE CLIPUL "POZATE DE UN ARTIST". DACA VA CONTINUA SA SCOATA DIN ASTEA SI 6 LUNI DE EMISIE ESTE O VICTORIE.

Trimite un comentariu

sus