Skip to main content

VIDEO: Cine pe cine promovează? O reclamă cu zeci de “caţavencu”, dar nu pentru caţavenci

 

Personajul din reclama de mai jos pronunţă numele Caţavencu sau Caţavencii de vreo 30 de ori. Ce promovează spotul?

Publicitate

Cine a făcut reclama, în continuare:

Reclama (un spot care circulă doar pe internet) a fost realizată de echipa de la Kamikaze, concurentul Academiei Caţavencu (România liberă) şi al noii reviste Caţavencii (din portofoliul Adevărul Holding).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mishu Mishu
    Doggy, nu v-ati plictisit sa fiti ridicoli?
  • pnt pnt
    :),:),:)...!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Danutz Danutz
    Petrisor, te rog eu pune audientele de la meciul lui Bute, am auzit ca a fost varful de audienta peste 4 milioane de telespectatori
  • Doggy Doggy
    Cred că ai mare dreptate. Cei de la Kamikaze chiar au preluat inițiativa, altfel nu se poate explica de ce, de două săptămâni, cel puțin un acționar de-al revistei sună în disperare pe ici pe colo pentru a fi angajat la revista aia care nu contează.
  • Corson Corson
    Kamikaze are avantaj la mutare. (Clipul e cea ma buna dovada.) Pe termen scurt mi-as pune banii pe ei.

    Pe termen mediu-lung e mai greu de pariat. Intervin BUGETELE de investitii. Capacitatea de a suporta pierderi pe termen greu de definit.

    Cel mai prost sta Academia/Adamescu. A cumparat un brand. Cu cit nu mai conteaza. Sint dead money. Problema e cit trebuie sa investeasca. Iar investitia e cam de la zero. (Personal cred ca e mai rau. Investitia e de la minus. Nu costul de achizitie al brandului. Ala e Dead money, ma repet.)

    Deci, Catavencu lat, scurt, roz, verde, benbgos, incomod, sefdeagentienational, devremeacasa, cumvreasa-lmainumeascaadevartiicatavencu... mai da-l in "Colonia Pietas Iulia Pola Pollentia Herculanea; Italian: Pola; German: Polei, Slovene: Pulj" noastra.

    S-au burjuit, umflat pe la bracinari si falci, li s-a urcat colesterolul la conturi suficient cit sa rigiie mai mult decit sa latre? Ca de muscat nu mai musca demult decit din fondurile investitorului. Va fi Dinu urmatorul SOV?

    Rabdare si tutun! Ca tarina sintem, din tarina venim si in tarina ne intoarcem.
  • Elefantul cu doua trompe Elefantul cu doua trompe
    Lasati discutiile. Cititi Jurnalul lui Tetelu numai in revista Kamikaze! Spuneti-mi o gluma macar mediocra a lui Alina Tache si va dau la schimb 1000 de glume geniale ale lui Tetelu. Patriciule baga repede un CD cu umor in ziarul ala plicticos ca alta sansa nu ai. O sa ramii cu glumele lui Iaru, un pontos si jumatate si asta ..
  • misu misu
    Fata de rahatul alora de la catavencii care au invins ............ limita penibilului, asta e o reclama foarte tare .......................
  • Sorin Viziru Sorin Viziru
    De ce-l mai cumperi? Nu vi-l dau gratis la redactie ca sa vedeti si voi ce prostii scrieti in el?
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Mi se pare evident ca cei de la Kmkz au preluat complet initiativa si sunt cei care merita toata apreciarea. AC practic a scazut foarte jos, cred ca ai mai multe de ales din Libertatea (in fine, n-am incercat) iar Catavencii desi au simtul umorului si sunt haiosi par prea directionati si parca incep usor sa miroasa a Antena 3.
  • sashimi sashimi
    @atsushi
    Ati luat-o razna? Cum sa-i pui alaturi de Mircea Toma, Julea, Cucui sau Bortea pe purtatorii ilegali de condei de genul Prisacariu sa Turosu? E blasfemie! Ei sunt din categoria Nic Sarbu, Alina Ionescu sau mai ales Tache (bideul redactiei zi si noapte). Cum ar fi sa-i pun pe ultimii alaturi de Mardale sau de Agopian? Putina inteligenta si vei face diferenta intre oameni cu talent si capushe.
  • lucian lucian
    Interesant e ce scrie si pe salopeta vanzatorului (vanzator autorizat Adevarul Click). Asta da lovitura!
  • Atsushi Atsushi
    Acesti "ilustrii necunoscuti" sunt niste baieti precum Mircea Toma, Augustin Julea, Razvan Cucui, Catalin Prisacariu, Marius Bortea, Alex Varzaru, Marian Turosu si multi altii care fac presa (ca lumea) de ani de zile, au umor (cu ghiotura) si mai ales n-au rasini in cap precum confratii lor de la publicatii similare. Investigatiile din KMKZ mi se par cele mai bune din Romania. Cat despre aparitie, sunt pe piata din primavara anului trecut...
  • Adrian Adrian
    Mi se pare foarte taaare. Eu am inteles din tot spotul acesta sa cumpar Catavencii. Si am cumparat Catavencii, mi-a stirnit atit de mult curiozitatea, incit chiar am vrut sa vad cum sint Catavencii. Am descoperit un maaare ziar, am ris cu lacrimi, l-am savurat rind, de rind, drept umare voi cumpara si sapt viitoare tot Catavencii.
  • Grigorie Cortianu Grigorie Cortianu
    La Catavencii lucreaza o mica ceata de batrinei care nu mai au succes din 96 si o ceata ceva mai larga de tinerei de 40 de ani care inca nu au facut prima gluma din viata lor. La Academia Catavencu nu stiu cine lucreaza dar e irelevant. Si unii si ceilalti vor sa traiasca doar de pe urma unui cuvint: Catavencu si pe portofelul unui patron cu interese politice evidente si pentru cretini. Absolut penibil. Ar trebui facut un spot si despre meciul dintre Academia Catavencu si Catavencii in campionatul penibililor grizonati.
  • publicitarul publicitarul
    derek, corect se spune "daca are DOAR" incredibil cum din ce in ce mai multa lume vorbeste agramat. dupa "epidemia" DECI, cu care incepea invariabil orice propozitie, acum ne-a cotropit acest "decit" folosit in propozitiile afirmative. derek, se spune AM DOAR DOUA MERE si N-AM DECIT DOUA MERE! simtul umoruluide care da dovada romanul a "nascut" si un banc pe teme asta: unul merge la piata si cere cartofi. vinzatorul il intreaba: de cit? iar individul raspunde: decit cartofi...

Trimite un comentariu

sus