Skip to main content

VIDEO: Cine pe cine promovează? O reclamă cu zeci de “caţavencu”, dar nu pentru caţavenci

 

Personajul din reclama de mai jos pronunţă numele Caţavencu sau Caţavencii de vreo 30 de ori. Ce promovează spotul?

Publicitate

Cine a făcut reclama, în continuare:

Reclama (un spot care circulă doar pe internet) a fost realizată de echipa de la Kamikaze, concurentul Academiei Caţavencu (România liberă) şi al noii reviste Caţavencii (din portofoliul Adevărul Holding).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zana Zana
    Nu mai umflati cifrele aiurea in speranta ca le preia Petrisor. Asteptati sa se inchida retururile si sa vi se auditeze performantele. 40000 din 150000 cite ati zis ca ati tras e infim dar daca astea sint cifrele pe care le aveti acum cu retururi neinchise concentrati-va sperantele spre un 20000 vindute din 150000 distribuite. Si sunati la Guiness Book.
  • Adrian Adrian
    Catavencii au invins! 35 000 de mii vindute, la primul, 45 000 de mii, nr doi! Taaaare, tineti-o tot asa!
  • lola lola
    grizonanti. :) in rest, numai de bine.
  • Mishu Mishu
    Ei sint slugi de meserie dovada fiind stenogramele lui Vintu. E atit de independent Buscu ca iti vine sa-i ridici statuie in fata Casei Presei Libere.
  • Zeus Zeus
    Catavencii sunt la fel de independeti ca si tine Mishu. Referitor la creier cred ca ca ar trebui sa-l folosesti pe al tau mai mult atunci cand mergi la vot data viitoare pentru ca pana acum vad cu nu l-ai folosit deloc atunci cand ai votat de asta am ajuns sa impartim presa romana in 2 tabere care se ataca justificat dar de cele mai multe ori nejustificat.
  • Zeus Zeus
    Mare independent Mircea Toma asta, mare caracter. Catavencii nu sunt pe nici un stat de plata, poate doar pe al contabilului lor.
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Discutia a pornit de la spot, nu? Da, ideea este corecta, pozitionarea Kamikaze, altceva si diferit de ceilalti pui de Catavencu...poate realizarea sufera....Dar transmite ceva clar: "Suntem Kamikaze, stim cine suntem...ceilalti nu se mai desoebesc intre ei, a trecut vremea lor...."
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Diferenta e ca la ora actuala AC sunt pe un stat de plata. Din pacate si Catavencii. Inainte cand si jurnalistii se aflau printre actionari puteam sa-i cred (m-am inselat avand in vedere batista si Audi-ul lui SOV). Cata vreme vrei salariu scrii ce vrea patronul. Catavencii sunt foarte haiosi dar prea polarizati si asta naste semne de indoiala. Kmkz este si ea afiliata dar unui minimogul si am incredere in personalitatea unuia ca Mircea Toma ca va scrie ce vrea. Si nu e singurul.
  • Mishu Mishu
    Curnele, si aici tot cu nume conspirative umbli? Cum adica max? Balea nu-ti mai place?
  • Agamemnon Agamemnon
    @zeus, asa cum nu credeati ca Vintu poate ajunge falit si la puscarie tot asa sperati acum ca Patriciu nu va pati nimic pentru ce a ciordit si o sa va tina in puf ani de zile. Eu zic sa incepeti de pe acum sa-l periati pe Felix, ca furtul lui s-a prescris.
  • Gorgona Gorgona
    Asa a zis Buscu in sedinta de redactie?
  • Mishu Mishu
    Zeus, esti chiar destept. Vrei sa zici ca Academia Catavencu si Kamikaze sint ale lui Basescu, in timp ce Catavencii sint independenti? Du-te si preda creierul inapoi de unde l-ai luat ca nu-ti ajuta la nimic.
  • Mishu Mishu
    Cornelush taticule, n-o fi mai bine sa fii turnator la Securitate?
  • Zeus Zeus
    Cine cumpara Kamikaze ? A zis bine Buscu ca in Roamnia pe aceasta nisa este loc de doar o singura revista, sunt sigur ca dupa alegeri singurii care vor ramane vor fi Catavencii, ceilalti primesc banuti portocalii si nu vor avea din ce sa mai traiasca. Dupa alegeri banii din publicitate se vor duce doar in revistele si ziarele care se pot mentine pe piata si au vizibilitate. Revista Kakamikaze si Academia lui Adamaescu de abia vand sa plateasca tiparul dapoi sa traiasca, asa ca nu va ingramaditi sa cumparati ziare si reviste ce sunt efemere si nu sunt recunoscute prin calitate ci doar prin pupaturi in dos ca sa traiasca.
  • max max
    @

    cu astfel de filmulete, kamikaze ne arata inca o data ca este mai bine sa fii bolnav, prost si sarac, decat sanatos, destept si bogat

Trimite un comentariu

sus