Skip to main content

Anunţ la Adevărul: Nimeni nu primeşte mai mult de 15 milioane salariu

 

Anunţ pentru angajaţii Adevărul, în ziua de salariu: fiecare angajat, indiferent de poziţie sau salariu, va primi astăzi doar 15 milioane de lei.

Publicitate

Anunţul de astăzi vine după ce, în urmă cu câteva zile, managementul grupului de presă deţinut de Dinu Patriciu îşi înştiinţase angajaţii că la 5 august vor primi doar jumătate din salariu, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Detalii din anunţul intern, în continuare:

Din cauza crizei de cash flow care afectează piaţa de media, în general, şi Adevărul Holding, în particular, astăzi nu pot fi achitate salariile decât până la suma de 15 mil de lei. Pentru unii dintre angajaţi aceasta înseamnă plata unui procent de 30%, de 50% sau, în unele cazuri, plata integrală.

Nota internă de la Adevărul se încheie cu mulţumiri pentru înţelegere şi, la fel ca în cazul anunţului de săptămâna trecută, nu se precizează când se vor da şi ceilalţi bani din salariu.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu acest subiect.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • greenisthenewred greenisthenewred
    Cum adica 15 milioane de lei? Adica aproape 4 milioane de euro? Tampitii aia care scriu comunicate ar trebui sa nu primeasca nimic. Sau sa plece in concediu :)
    Nu-l injurati pe Imre. E doar un ratacit incompetent care continua politica de distrugere a meseriei de jurnalist, politica inceputa de gasca Corneteanu. A inlocuit niste "directori" care nu fac nimic pe multe mii / zeci de mii de euro cu alti incompetenti care iau aceeasi bani.
  • Silviu Silviu
    Pacat de oamenii care muncesc din greu, ma refer in special la reporteri iar dintre acestia cei mai chinuiti sunt cei de pe locale, inclusiv cei din departamentul de la Bucuresti.
    Discrepanta dintre salariile sefilor este uriasa la AH. Daca un redactor sef are un salariu chiar si 5.000 de euro lunar si un adjunct de 1.500-2.000, un reporter nu ia mai mult de 2.000 de lei, si asta in cazuri fericite. Cei mai multi au salarii de pana la 1.500-1.700 de lei si muncesc pe rupte pentru o serie de publicatii care nu se vand sau pentru web, unde posteaza zilnic o droaie de stiri ca sa......ca sa nu stiu ce pentru ca eu nu am inteles care-i scopul. Pana si editorii care stau cu cururile pe scaune, (multi dintre ei habar nu au ce-i ala teren, reportaj, relatare sau stire), iau salarii decente, intre 3.200 si 3.500 de lei. Sunt si exceptii, dar nedemne de luat in calcul in economia subiectului.
    Poate ca masura asta va fi buna, macar asa se vor afla pe picior de egalitate sefii frecatori de menta si reporterii umiliti - vor lua aceiasi bani. Oare cum sa traiesti cu 1.500 de lei cand pretentiile si nevoile unui reprezentant al acestei bresle sunt pitin mai ridicate fata de cele ale unui om care lucreaza in fabrica. In primul rand nu trebuie sa puti, sa fii bine imbracat si cat de cat prezentabil ca altfel nu te baga nimeni in seama pe teren, nu-ti faci relatii deci nu ai surse.
    Sefutii astia din presa trebuie sa inteleaga faptul ca un ziarist este nimic fara surse, iar sursele se mentin daca impui demnitate si respect. Pai cum sa fii demn cand n-ai un ban in buzunar, cum sa te impui in fata smecherilor pe care ar trebui sa-i arzi cu tastatura cand esti mort de foame. Nu-i asa ca nu-ti mai vine sa faci justitie din condei cand te gandesti ca n-ai cu ce plati ratele si chiria!?
  • Insider Insider
    Petrisor, ar trebui sa publici in intregime elucubratiile lui Peter L. Imre, care se incheie cu urmatoarea bascalie: "Fiecare vede lucrurile intr-un anume fel, fiecare vrea sa creada ca stie cel mai bine cum e viata. Si poate ca asa si este. Uneori. Azi e vremea sa fim mai uniti ca ieri, desi exista motive de frustrare..."
    Ei bine, dupa ce el e primul responsabil de halul in care a ajuns ADH, tocmai a anuntat lumea ca de azi e in concediu vreo doua saptamani! Halal atitudine, Peter baci. Pai daca vrea "sa fim uniti" poate mai renunta la vreo 40-50 de limuzine de serviciu din parcare si mai taie din benzina unora care freaca menta doar in birouri.
  • locotenta-colonela locotenta-colonela
    Iar 5% au doua servicii.
  • locotenta-colonela locotenta-colonela
    Este o suma foarte mare pentru calitatea presei romanesti.
    Sunt 5% oameni de calitate, cu cultura generala, talent, inteligenta si 90% semianalfabeti, ignoranti, obraznici si tupeisti. Cum era si pe un site unul care scria "redactora-sefa-adjuncta".
  • marc marc
    si daca aveti rate mai mari de 15 mil va duceti la banca si ii trimiteti la Imre ca le da restul in publicitate in Rahan...
  • boro boro
    se simte desfintarea...Ciudat,la Adevarul se iau astfel de masuri...si la alte cotidiane cu audiente mai slabe nu se intampla acest lucru.
  • ion ion
    din ce in ce mai bine, maine o sa zica sa veniti cu bani de acasa :))

Trimite un comentariu

sus