Skip to main content

Cârcotaşii revin la Prima pe 14 septembrie

 

Cronica Cârcotaşilor revine pe micul ecran, din 14 septembrie, în ziua şi la ora la care ne-am obişnuit – în fiecare miercuri, de la 20.30.

Publicitate

În noul sezon, Şerban Huidu şi Mişu Găinuşă se întorc în timp, în vremea cavalerilor şi a domniţelor, ca să dea piept cu Hahalerii Tristelor Figuri, se arată într-un comunicat transmis de postul Prima.

Cu toţii sunt gata de turnir şi să-i scurteze de cap pe cei ce ştirbesc limba română şi s-o dibuie pe regina corupţiei din vămi!

Din vremurile în care domniţele nu erau răsplătite în conturi, ci în centuri, Cârcotaşii încearcă să repare erorile istoriei, pentru ca ciobanii să nu mai fie niciodată domni...

De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, Huidu şi compania (mai puţin Mişu Găinuşă, absent motivat) au fost prezenţi la Sibiu, unde au participat la deschiderea festivalului Cetăţi Transilvane. Vineri seara, aceştia au defilat în centrul istoric al oraşului îmbrăcaţi în straie de cavaleri (Şerban Huidu, Dezbrăcatu, Mistreţu' şi Puştiu') şi domniţe (Oana Ioniţă şi bebeluşele Ioana şi Cristina).

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Sa fim seriosi ! Nu poti spune ca e "pe pastile" din moment ce face emisiune zilnic in direct pe KissFM de o saptamana. E drept ca nu mai e cel pe care il stim ( probleme de dictie,un delay la anumite replici),dar asta nu inseamna ca e "dus" . Cred ca nici el si nici colegii lui nu isi mai pun problema sa redevina cel care a fost. Cronica inseamna o echipa care vad ca reuseste sa ramana o echipa chiar daca a fost greu incercata . Un accident ramane un accident si singurul lucru pe care il poti spune dupa asta e bine ca a scapat ! Succes !
  • marius marius
    La Sibiu l-am vazut pe Huidu, cred ca e numai pe pastile.
    Parca e drogat.

Trimite un comentariu

sus