Skip to main content

Câţi români s-au uitat la primul Vrei să fii milionar de la Kanal D

 

Audienţele primei ediţii Vrei să fii milionar, prezentată de Virgil Ianţu la Kanal D, au pus postul în Top 3 pe intervalul orar.

Publicitate

Cifrele sunt peste media postului, dar sunt sub serialul turcesc Inima nu respectă reguli, care rulează pe Kanal D pe intervalul lui Ianţu, luni şi marţi.

Cifrele, în continuare:

Audienţa medie a emisiunii Vrei să fii milionar a fost, la prima difuzare, de 2,6, ceea ce înseamnă că 307.000 telespectatori din mediul urban au urmărit, în fiecare minut, concursul de cultură generală.

Cu aceste cifre, Kanal D s-a plasat pe locul 3 în clasamentul posturilor TV la nivel urban.

Clasamentul posturilor în intervalul de difuzare al emisiunii Vrei să fii milionar? (19.59-20.57, 24 august, mediul urban):

1. Pro TV: 405.000 telespectatori (3,5 rating)
2. TVR 1: 341.000 (2,9)
3. Kanal D: 307.000 (2,6)
4. Naţional TV: 268.000 (2,3)
5. Antena 1: 229.000 telespectatori (2 rating)

În luna august, media de audienţă a postului Kanal D pe intervalul 20.00-21.00 a fost de 190.000 de telespectatori (1,6 rating). Audienţele sunt însă mult mai mari luni şi marţi, când pe post rulează serialul turcesc Inima nu respectă reguli.

Pe 23 august, de exemplu, Iubirea nu respectă reguli a fost văzut, în medie, de 410.000 de telespectatori din mediul urban.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mike mike
    cred ca pina azi 31 august a mai urcat minim 1 loc in clasament
  • cos cos
    no shit sherlock
  • mariusz. mariusz.
    Din cate stiu, pe National TV este "Imparatul marii", un serial coreean pe care eu unul il urmaresc oricand, cu placere. :D
  • VaDin VaDin
    Romania se uita la filme coreene si indiene, exact ca-n anii 70!De aici si rattingurile........
  • Mercurius Mercurius
    Ce este si mai surprinzator dupa TVR 1 si Kanal D, este National TV. Pe pariu ca si acolo la orele 20.00 este ceva serial indian sau chinezesc. Doar aceste seriale mai fac audienta seara. In schimb in primele 5 posturi nu se regasesc Realitatea si Antena3. Am mai spus, cred ca s-a plictisit telespectatorul de atatea talk-show-uri care dezbat aceleasi subiecte politice si propangandiste.
  • Mihai Mihai
    Este posibil sa vad undeva inregistrarea emisiunii ?
  • marius marius
    la fel sunt si stirile soprtive de la protv, dar prostime se uita sa vada ce... medalie a mai luat jiji beeecali
  • andy andy
    da vad ca Telejurnalul tvr1 a depasit Sportul de la A1 si filmul de la A1.Bravo lor.Si asa stirile sportive la a1 sunt slabe rau.
  • nini nini
    cred ca pentru acele seriale nu platesc drept de difuzare, deoarece probabil sunt filmate de kanal d Turkey
  • radames radames
    Adevarul este ca serialele turcesti sin f bune, am putea spune chiar neasteptat de bune !Pe mine m-au prins cu 1001 de nopti, apoi cu "legaturi de familie", "Ezel", etc

Trimite un comentariu

sus