Skip to main content

Dorin Chioţea pleacă de la Adevărul

 

Şeful sportului de la Adevărul Holding, Dorin Chioţea, pleacă de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ieri după-amiază el şi-a anunţat colegii de decizia pe care a luat-o.

Dorin Chioţea a venit la Adevărul în urmă cu doi ani, la conducerea Diviziei Sport, departament care se ocupa de acest domeniu pentru toate produsele media din grup. Până anul trecut a coordonat şi echipele de paparazzi.

Contactat de paginademedia.ro, Dorin Chioţea a confirmat informaţia, dar nu a detaliat motivele plecării.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Pericol Gigi Pericol
    Am informatii ca iranianul e cam stresat, nu stie ce se va intampla cu el cand va veni noul boss la sport. Iulica nu mai are puterea sa l protejeze pe Amir Turbatu. Cand vine sefu' urmeaza plecaciunile, Amir necrestinatul va pupa si el sutana noului boss. Plecaciunea e un obicei necrestin cu care iranianul e obisnuit.
  • Jenica Ganea Jenica Ganea
    Adevarul este urmatorul despre sefii de la Sport AH:

    Chiotea - om cu multe idei, relatii, intrari pe TV. Personaj important, el a garantat pentru conceperea unei Divzii bune de Sport si pe baza aducerii lui de catre Corneteanu au venit oameni buni; ai ce invata de la el.

    Anghel - ziarist foarte bun, apreciat de Chiotea, sint prieteni si nu au secrete. E om corect, totusi, si exigent. Nu are mari relatii, dar e cunoscut in domeniu si munceste eficient; practic el a adus oameni de la Prosport si e sunat de multi in continuare chair daca multi il injura pe nedrept. Ar trebui sa se stie ca deplasarile la Bute le-a facut pe banii lui.

    Constantinescu - foarte muncitor, are idei, n-are relatii si e timid. Foarte bun coleg si sef, dar fara autoritate. E o enigma cum a ajuns asa sef important dar decat un idiot sau disperat il preferi pe el pt ca e civilizat.

    Fane - Ar putea mai mult. Lenes, smecheras,campion la chiul (probabil ca nici Chiotea nu s-a prins, doar statea in drepta lui).

    Dragut - incapatinat, de multe ori se crede smecher si vorbeste de sus oamenilor. Este insa bun ca ziarist, muncitor. Are si niste relatii.

    Amir - om corect si de treaba, n-ar omora un tantar. Are ceva relatii, muncitor, destul de talentat.

    Nici unul nu e lichea, cum zicea cineva mai sus. Au calitati si defecte si au condus o redactie grea care e nevoita sa dea marfa catre multe ziare diferite, reviste, internet etc. Acest lucru nu e la indemana oricui.
  • Ziaristul Ziaristul
    Anghelr,Dragutule,Kiarase,o sa avet de tras cu Gavan.Asta nu va iarta.Are c**e omul,o sa va imfunde.Va fi angajat imediat inapoi.
  • liviu liviu
    Pentru Atit! Ba, cind ai scris comentariul ala? Fi sincer!L-ai scris atunci cind ai dat mort de beat cu pumnul in geamul de la WC la Pui de Urs? Maimutoiule, care stai numai beat. Hai pa!
  • biancorossi biancorossi
    nu stiu cine este acest Tanase, nu stiu cine esti tu (probabil, vreun fost coleg de-al lui de la Adevarul), dar constat ca esti fooaaaaarte rautacios si meschin la adresa acestui baiat. daca toti de la Sport sunt la fel ca tine nu-i deloc de mirare sa se aleaga praful de aceasta sectie; cu asemenea specimene...
  • biancorossi biancorossi
    lucrez (inca) in presa, din nefericire, dar citind si comentariile de mai sus m-am convins de mizeria existenta in acest domeniu... altfel, de curiozitate, care este numele complet al acestui Tanase, care aud ca e printre recent disponibilizatii de la sectia Sport a Adevarului?
  • ATAT! ATAT!
    Prieteni dragi, ati pierdut simtul realitatii, sincer. Daca voi credeti ca exista cineva la ProSport caruia ii pasa de ce patiti voi, va inselati amarnic
    Hai sa zicem ca Anghel ar conta, pentru ca, reiterez ce-au zis altii, e ziarist bun. Si ce? Nu e vreun Mutu, oricum, iar la cate bube are, la el valoarea profesionala cade in derizoriu.
    In rest, despre cine vorbim?
    Despre Dragut? Radu Dragut? Pe langa faptul ca poate fi trecut rapid la capitolul "Si altele", Dragut nu conteaza decat atunci cand se pune problema de siguranta a fototecii de la Adevarul. Fraiere, sa nu crezi ca nu stim ce-ai facut la Prosport cu pozele. Imre, ai grija sa nu le fure si pe ale noastre...
    Fane? Un baiat prea simpatic pentru a-l face de ras pe aici. Oricum, el nu conteaza decat la componenta lotului, ca nici banca de rezerve n-ar prinde-o la un ziar semiserios.
    Amir? Amir WHO!?
    Restul? Mult prea diletanti pentru a le zgandari orgoliul cu nominalizarea lor.
    Vorbiti de oamenii de la ProSport, dar voi, in aproape doi ani si jumatate, nu ati reusit sa dati jumatate dintr-un subiect pe care l-a dat oricine de la ProSport.
    Va inteleg, perspectiva e cruda pentru voi, dar cand va lafaiati pe zeci de milioane venite la timp, altii munceau cum n-ati muncit voi vreodata.
    Va ganditi la viitorul loc de munca? Va dau un indiciu. Cel mai probabil multi dintre voi vor inlocui tastatura cu lopata sau sapa. Bine, sunt cativa dintre voi care au talent la fotbal, aia mai au o sansa, la Romanii au talent.
    In rest nu pot sa zic decat ca ma distrez teribil vazand cum va zvarcoliti ca niste viermi neajutorati. Problema voastra e ca eu si cand ma distrez am subiecte pentru ziar. Voi? Perjule, Epure, amaratilor? Voi nici pe Chindia Targoviste n-ati putea afla ceva. Manjiti numele Stelei.
  • liviu liviu
    Pentru Closet ala: Ba, baiatule, mai scrie si Muresanu, Magiun, Gigi Stnacu. Stoicescu,Filoti, Lipovan tot ProSportul, toata lumea de la Gazeta Sporturilor, Evenimentul, Libertatea, CanCanul, Jurnaulul National, toata lumea. Vai de mama voastra! In loc sa va vedeti de problemele voastre, stati pe site-ul asta si raspundeti la toate provovcarile.Mare pacat! Ati ajuns ,orbiti de prostie , sa vedeti doar conspiratii impotriva voastra. Amire,Drgutule,Anghele avem pretentii la voi, ca la mintea lui Perju nu are nimeni vreo pretentie, ca stiti si voi ca el rupe site-ul asta cu prostii.Asa, ca baieti, va urez multa bafta si sa dea Dumnezeu sa iesiti din pasa asta proasta in care ati intrat acum cu ziarul vostru. Avem nevoie de concurenta loiala in presa sportiva.Daca aveti minte, nu mai atacati jurnalisti care nu au nicio treaba cu voi.
  • Adonis Adonis
    Pentru toti aurolacii de la Prosport care posteaza pe aici: stirea e despre plecarea lui Chiotea iar voi ii injurati pe Anghel, Amir, Fane, Dragut etc. La AH era o trupa de oameni respectabili, nu perfecti, dar care faceau treaba. Iar Chiotea era cu 5-6 lungimi peste ei ca experienta plus relatii si aparitii TV. PAi se compara Dorin cu papagalul de Filoti? Se compara Anghel cu Caramavrov sau Lipovan ori Dragut cu umflatul de Valvoiu? Hai pa!
  • Closet Closet
    @Sergiu

    Mai scriu de acolo si Porcu' si Vulvoiu si incultu' de Marmelada, pe care s-au umflat muschii chiar daca e vai de steaua lui :-) :-)
  • Ali - Baba Ali - Baba
    iranaianul kiarash acest gadafi al adevarului a instaurat o teroare mare printre colegi.el l/a diastrus psihic pe tanase, de a ajuns saracul sa fie dat afara.esti sinistru,ba!
  • Nostradamus Nostradamus
    Scria cineva mai sus ca se pune la cale o revolutie anti-Anghel. E adevarat, dar nu Fane si Kiarash sunt responsabili, nici Dragut, ci tripleta Constantinescu-Preoteasa-Mugurel, marginalizata grav in ultimii doi ani. Nici Alexandrei nu prea-i convine sa stea in umbra, ea fiind obisnuita sa fie starul sectiei. Se pare ca cei trei ar vrea ca departamentul sa intre sub conducerea lui Buzarin, dar si Nazare are sanse sa revina ca redactor-sef la sport.

    Cine ar pierde?
    Anghel – Va fi pe post de Ceausescu in 89. Desi ca ziarist e valoros.
    Dragut si Fane – Vor fi sacrificati sigur, fiind locotenentii lui Anghel. Absenta lor va conta mai mult in bugetul de salarii, pentru ca pe subiecte sunt pamant.
    Epure si Perju – Sunt si ei sclavii lui Anghel, ceata lui Pitigoi, dai intr-unul tipa doi. Profesional au ceva talent, dar nu rup norii.
    Savin – Ca ziarist e submediocru, ca baiat e super. Nu va mai fi loc pentru el. Sunt altii la usa.

    Cine ar castiga?
    Constantinescu, Preoteasa, Mugurel Dumitru – Vor avea putere din nou. Si se vor pune la adapost in vederea valurilor de concedieri viitoare.
    Kiarash – Se vrea pastrarea lui, daca il tradeaza pe Anghel. E un ziarist bun si e dictator, gen Orcan, Stancu, Cartianu, motiv pentru care e pe placul conducerii.
    Pitaru – Stie ceva meserie. Si e prieten cu Kiarash.
    Dragu – Ar straluci din nou, asa cum o facea inainte de venirea trupei lui Anghel si Chiotea.
    Gavan, Predan, Petrache - Vor fi reangajati.

    Toate astea se vor intampla in curand.
  • Sergiu Sergiu
    Unul care scrie comentarii multe pe aici este unul dintre marii spritari de la ziarul ProSport. Acum acum doi ani de zile el fusese ejectat,iar apoi a fost reprimit prin interventii facute de actualii lui sefi. Nu-i spunem numele ca se stie despre cine e vb. ]ncepe cu N si se termina cu U.
  • GCM GCM
    @ doru - bati campii, fraiere care nu contezi si a carui porecla e "Porcu'".
    @ Silviu - ai razboaie personale cu unii care fac totusi cate ceva. La AH nulitatile se cheama Andrei Constantinescu si Florin Preoteasa, care n-au scris nimic in viata lor si pe idei zero barati. Imediat dupa ei ar fi Fane Alexandru si Mugurel Dumitru care daca dispar din schema nu observa nimeni. Pe acestia patru Chiotea ii tinea din mila si i-ar fi dat afara dar a mirosit cum sta treaba si l-a lasat pe perversul de Anghel sa se compromita.
    Iulica, tata, mai rezista pana prin noiembrie, ca o mai pui de vreo 3 deplasari. Dupa aia poate iti gaseste Bute ceva prin Canada, la sters podele.
  • doru doru
    Sincer, din toti cei dati afara de la Adevarul, personal imi e mila de Tanase.El a platit , deoarece nu l-a placut iranianul.Perversul asta, care se mindreste cu o poza cu Ilie Dumitrescu, cind avea el vreo 190 de kg, birfeste toti colegii pe la spate,A sifonat multa lume pe la sefi.El a fost cel care l-a convins pe Anghel sa-l dea afara pe Tanase, nu Dragut. In rest , e ziarist bun, chair foarte bun! Dupa, Iulica Anghel, este al doilea ca valoare din toti cei care sunt acum in redactia Sport-Adevarul.Perju cu Epure , nu conteaza in presa, iar Fane Alexandru e cel mai lenes din toti ziaristii de acolo. Lui Dragut, nu merita sa-i facuta nicio prezentare, deoarece toata lumea din presa ii stie caracterul. A avut nenumarate meciuri cu Nazare. alt pervers din presa din Romania care iisi merita soarta, Chiotea stie de ce! PS. Deja ,la aceasta ora Imre are pe birou caracterizarile celor patru stabi: Anghel, Dragut,Amir si Fane. Mugurel Dumitru ala, e alta epava de ziarist,ala chiar ca nu conteaza. Sa vedeti , miine ce se va intimpla la sedinta cu sefii aia mari. Or sa fie anuntati baietii, ca salariile vin cu intrziere de aici incol-o o lunga periada de timp, cine ii va conveni , poate ramine, cine nu usa e deschisa,Ca oricum in octombrie li se va deschide unora obligatoriu.

Trimite un comentariu

sus