Skip to main content

Dorin Chioţea pleacă de la Adevărul

 

Şeful sportului de la Adevărul Holding, Dorin Chioţea, pleacă de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ieri după-amiază el şi-a anunţat colegii de decizia pe care a luat-o.

Dorin Chioţea a venit la Adevărul în urmă cu doi ani, la conducerea Diviziei Sport, departament care se ocupa de acest domeniu pentru toate produsele media din grup. Până anul trecut a coordonat şi echipele de paparazzi.

Contactat de paginademedia.ro, Dorin Chioţea a confirmat informaţia, dar nu a detaliat motivele plecării.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sport Sport
    Ii cunosc pe majoritatea celor despre care se vorbeste aici. Trebuie sa fii ordinar rau ca sa poti suci realitatea in halul asta. Chiotea, Anghel, Kiarash, Dragut, Fane, Pitaru, Epure, Savin, Perju, Tanase. Sunt ziaristi acceptabili, buni si foarte buni. Isi fac treaba, iar ca oameni toti au calitati si defecte. E pacat ca s-a ajuns la comentarii mai jenante decat peretii unor closete publice. Nu stiu ce vechi polite au unii de platit, dar aia care au scris pe aici au nivelul cultural al lui Fane Spoitoru!
  • press press
    e trist ca la prosport e tinut in continuare unul cu porelca de se maninca cu o felie de piine. e ala care a cpoiat muncitoreste virgula cu virgula un articl din jurnalul.
  • Ali - Baba Ali - Baba
    Vad ca sint injurai numai drgut - anghel - fane. de ce nu vb si despre acest trorist kiarash amir? ca ziarist e OK, dar ca om e o zdreanta - un gropar de profesie - se hraneste cu cadavrele concediatilor
  • Coleg Coleg
    Se spun aici vrute si nevrute fara sa se tina cont ca in urma tuturor oamenilor concediati ramane o munca titanica. Pcat ca invidia, ura, diletantismul si nepriceperea ii fac pe unii sa arunce cu noroi atat de usor. Nu stiu cat de bun era Dorin Chiotea in meseria lui, insa observ ca era respectat atat ca sef, cat si ca profesionist. Asa cum si altii, nu asa de cunoscuti, erau si au fost nevoiti sa plece. In AH conteaza acum doar economiile facute de pe urma celor care produc continut si aducerile de noi directori platiti regeste sa stea pe scaune de pomana vor continua. Oamenii, cel mai important capital al oricarei firme, nu au valoare. Ceea ce acum doi ani era mandria presei, acum a ajuns locul unde muncesti ca in filmele lui Charlie Chaplin. Imre, Ionescu, Stefan, Vasile, Cartianu si Orcan vor purta mereu stampila de gropari in buzunare.
  • Silviu Silviu
    Nu-l mai criticati pe Anghel, ca principalul vinovat pentru crearea acestui odios ziarist, "ciorditor" prin deplasari, este Ivanovici El l-a crescut, Chiotea l-s slefuit, iar pe Filoti l-a facut la greu. Nu da doi banii pe colegii sai, pe el il intereseaza doar ciinii lui de paza, Amir si Dtagut. De Fane ala nu are rost sa vorbim, ca ala pentru el nu conteaza, Baiatul asta arealte probleme. Acum e suparat ca s-a bagat pontajul, deorece nu mai poate sa-si ia 20 de yile libere pe luna, ca atit si-ar lua daca ar putea. Ce ati avut "leilor@ asa cum va place sa va alinte Chitea, cu Tanase si Gavan? Bai, pe Tanase o sa-l aveti pe constiinta, l-ati luat de la ProSport, iar acum l-ati lasat in strada ba.Nu va ginditi ma ca avea si el chirie de platit? Dragutule, cum pui macapul pe perna acasa, nu te gindesti ma ca l-ai lasat pe drumuri?
  • doru doru
    Ba baeti, dar nu mai aveti niciun pic de rusine cu aceste comentarii! Se vede de la o posta ca va atacati unii pe altii, iar unii dintre voi care ati scris aici, sunteti chiar din ADH. Ati tabarit pe Anghel, Incet! Voi credeti ca Imre si Ionescu nu au auzitsi nu au vazut ce se scrie pe aici? Voi credeti ca lui Imre si lui Cartianu nu li s-au trasmis toate magariile facute de Anghel, cu deplasari, cu deconturi mincionoase si cu turismul extern pe banii ziarului? Voi credeti ca sefii cei mari nu au aflat de lefurile lui Fane Alexandru si Radu Dragut? Voi credeti ca Radu Dragut, zis Gica Hagi, ca am auzit ca se lauda prin redactie ca ii raspunde Gica la telefon la orice ora si ii da subiecte, isi mai gaseste de munca daca pica Anghel? Niciodata. Toate aceste lichele vor plati intr-o zi pentru oamenii nevinovati care i-a dat afar, gen Tanase si Gavan, Apropo,iranianul se mai duce la film cu papusica lui Pitaru? Va meritati soarta daca va mincati de fund intre voi pe site-ul asta! Perjule,pe ziua de azi, nu ai bagat tu niciun mesaj de jale pentru Chiotea si Anghel? Ma, banditule, te simt ca esti cu ochii pe site/ul asta!
  • Andrei Andrei
    Dorine, capul sus! Ionescu nu-ti ajunge nici la degetul mic ca ziarist. Sa ramai acelasi OM! Aia care te-au lucrat vor fi batuti de soarta.
  • Gigi al Verde Gigi al Verde
    Intr-adevar sint multe opinii pe aici si plecarea lui Chiotea lasa un gol imens si loc de desfasurare pentru Anghel, sef al combinatiilor, manarelilor de facturi din deplasari si al turismului pe banii ziarului. Ce facea la Prosport inainte sa-i faca vant Filo asta facea si la Adh si nu a inteles ca l-a bagat pe leul Dorin intr-un rahat imens cu plecarea in Brazilia. Iulica tata mai stai si pe acasa ca ai fost la sapte-opt meciuri ale lui Bute, la Mondial in Africa de Sud, la tot felul de gratuitati si de meciuri ale nationalei! Da tata Anghel e un ziarist bun, dar nu unul foarte bun si drept dovada e ca subiectele cele mai tari au venit de la Chiotea om cu relatii multe pe care-l suna toata lumea. Cand era vorba sa se afle ceva toti veneau la Chiotea sa-l roage sa dea telefoane si asta se stie cinstit. Spunea cineva ca Anghel si Dragut faceau ziarele si Andrei cu Preoteasa o frecau iar Chiotea era de imagine. Stai linistit ca primii doi nu se omorau cu munca, era doar gura mare de ei: ajung la serviciu la 1-2 PM si peste 5-6 ore se duceau la bere dupa ce urlau dupa subiecte la Tanase sau Pitaru. E drept ca Florinel si Andrei sint zero barati pe idei dar vin primii si pleaca ultimii, stau pe la pagini. Astia doi plus Chiotea si Mugurel plus Predan sint singurii care nu s-au bagat la nici o deplasare. In schimb Anghel n-a iertat nimic exotic si important pentru ca se crede mare reporter dar dadea numai articole turistice din Africa de Sud si dormea pe spatele lui Amir si Dragut asa ca ciocul mic!
  • Relu Colonelu' Relu Colonelu'
    Vad pe aici ca de la stirea cu plecarea lui Chiotea v-ati intins in razboaie personale. Ceea ce mi se pare remarcabil este ca sint zeci de comentarii, probabil si multe mii de vizite pe paginademedia drept dovada ca Dorin chiar e un personaj important in mass-media cum voi n-o sa fiti niciodata. Si mai important este ca Leul e un om foarte apreciat. Chiotea e un tip cu multa experienta manageriala si fler, care s-a prins de ceva timp ca treaba se impute la ADH avand surse de informatii foarte sigure. Imre nu-l avea la inima stiind ca e prieten foarte bun cu Corneteanu; Dorin a povestit asta unor apropiati din primele zile ale lui Shrek la holding, cand chelul i-a trantit-o in fata. Chiotea nu s-a dezis de Cornete chiar daca n-a avut nici un avantaj cat timp Razvan era director general, ba chiar se certau mai mereu. Totusi Imre l-a apreciat pe Chiotea facand un gest unic si incredibil de a-l reangaja dupa nici 24 ore, dupa ce acesta isi luase ramas bun de la colegi! Asadar Chiotea a plecat pentru a nu fi nevoit sa dea oameni afara stiind ca viitorul suna dramatic si ca peste putin timp urma sa fie si el pus la zid, poate chiar concediat or cu Divizia Sport redusa cu 70 %. Mai bine a plecat onorabil lasand amintiri placute tuturor decat sa ramana ca un las sa fie presul lui Razvan Ionescu, Stancu sau Cartianu care oricum vor duce impreuna cu onor managerii lui Peste ADH de rapa.
  • Borcanel Borcanel
    @romi: imi amintesti de una dintre sefele de la ADS, dupa vorba, dupa (com)port(ament), dupa nivelul scazut de alfabetizare. Data viitoare cand postezi, asigura-te unde pui virgulele, altfel te faci de kko.
  • lucian lucian
    Hai sa va zic eu cum sunt astia de la sport
    Anghel - e cel mai bun ziarist dintre ei, dar face prea mult pe seful, plus ca face favoritisme si mai are si probleme cu deplasarile. Plus caracter zero. Lichea.
    Dragut - scrie poate cel mai bine dintre toti, dar catadicseste sa o faca doar o data pe an. Vrea sa faca mereu ca el si se crede un mic dictator, de-asta nu-l inghit unii pe aici. Lichea.
    Amir - e ziarist bun, dar caracter dificil. Semilichea.
    Fane - e baiat istet, dar e cel mai lenes. Daca ar putea sa-si ia 15 zile libere pe luna, n-ar fi nici o problema. Lichea si asta.
    Constaninescu - e zero si ca ziarist si ca sef.
    Preoteasa - copy paste Constantinescu.
  • romi romi
    Sunteti niste TAMPITI,cind situatia e asa de critica va dati voi cu parerea si spuneti numai baliverne;vediti-va de treaba si terminati odata,chiar nu va e rusine?
    La niste ziaristi ,ca voi,avem alte pretentii...nu sunteti pe sant,sau voi,sunteti mai rau!!!!
  • lucian lucian
    Anghel e sigur o lichea. Ieri, dupa ce i-a anuntat pe cei dati afara, radea pe la birou. Iar acum cica pleaca in concediu. Gata, si-a facut treaba.
  • amn_89 amn_89
    pt lucian: Or fi anghel si dragut lichele, nu stiu, dar de dat afara 7 oameni n-au dat ei. Esti pe dinafara total, li s-a trasat clar ca trebuie sa plece atatia oameni. Ei n-au facut decat sa stabileasca o lista, oricum mai bine decat ca lista asta sa fie facuta de cineva care nu-i cunostea pe cei din departament. Asa ca nu mai vorbi tampenii.
  • lucian lucian
    Anghel si Dragut sunt doua lichele care au dat afara 7 oameni! Unii dintre astia dati afara au copii acasa.

Trimite un comentariu

sus