Skip to main content

Grupul Willbrook, negocieri cu Sorin Freciu pentru The Money Channel

 

Compania Willbrook discuta cu Sorin Freciu posibilitatea de a intra ca investitor in postul de televiziune The Money Channel.

Publicitate

Investitorul cu care negociem este Willbrook. In scurt timp se va lua o decizie in urma acestor discutii”, a declarat Sorin Freciu pentru Paginademedia.ro.

Daca negocierile se vor finalizate, Sorin Freciu va prelua managementul postului The Money Channel, cu Willbrook investitor.

Mutarea vine dupa ce, la inceputul saptamanii, Dragos Nedelcu a demisionat din pozitia de vicepresedinte al Realitatea Media, dupa cum paginademedia.ro a scris AICI.

Demisionez pentru că nu am reuşit să plătesc salariile. Vineri (5 august), le-am promis celor de la The Money Channel că azi (luni, 8 august) vor primi salariile. Nu am reuşit”, declara Nedelcu.

Grup Willbrook este present in Romania cu investitii si activitati in imobiliare, in centre medicale, dar si in industria de transport naval.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alf Alf
    Dar parca pe acolo il aveau pe genialul meconiomist Radu Soviani, omul "Gatling" care nu-si nimereste niciodata tinta, omul cu gargara pe uscat, fara solutii. Daca el nu reuseste sa salveze ziarul cu imensele lui competente, dati-l afara si o sa vedeti ce aer proaspat va flutura paginile ziarului vostru.
  • cornel cornel
    Firma Willbrook cui apartine, lui Vantu sau Sarbu (MediaPro)?

    Astora parca li se facea reclama pe Pro TV
  • reahh..lly?? reahh..lly??
    adik de 3 luni nu gaseste investitor si acum cand il strange ala cu usa ...apare investitoru lu peste :)))))))))
  • vali vali
    nu mai merg feed-urile rss. poate faci ceva in privinta asta
  • Devil Devil
    Numai ca Freciu de anul trecut din primavara are numai investitori in cap si salarii oha

Trimite un comentariu

sus