Skip to main content

Notă internă la Adevărul: se dau doar jumătate din salarii

 

Angajaţii Adevărul vor primi doar jumătate din salariu pe 5 august, ziua normală de plată.

Publicitate

Într-o notă internă postată pe intranetul companiei, managementul Adevărul îşi motivează decizia de „condiţiile economice grele”.

Nota internă (care nu este semnată) precizează că pe 5 august se va lua doar jumătate din salariu, dar nu spune când se va plăti şi cealaltă jumătate din bani.

Anunţul vine după ce, în urmă cu două săptămâni, Odyssey le-a propus televiziunilor să plătească doar jumătate din datoria pentru publicitatea Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris aici. După ce furnizorii media au refuzat să primească doar jumătate din bani, Odyssey a venit cu o nouă variantă de plată. Potrivit acesteia, datoriile vor fi plătite în tranşe până la mijlocul lunii noiembrie.

Situaţia de la Adevărul a fost semnalată, printr-un comentariu, de un cititor al Paginademedia.ro.

Foto Peter Imre, director general Adevărul Holding: Bogdan Maran, Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hahaha? hahaha?
    redactor-sef adjunct*
  • hahaha? hahaha?
    La Click exista cate un redactor-sef la fiecare 3 redactori. Nu Imre i-a pus, ci celalalt "shrek".
  • Mediapoint guy Mediapoint guy
    @tutti: asta e clar ca ia procent, mereu a fost asa, tre sa fii nebun sa nu realizezi asta
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Imre bacsi ai reusit! Decat respect, vorba lui Ilie Dumitrescu :)) Data viitoare sa le dai DVD, Rahan, carti, si ce se mai gaseste prin camioanele cu retururi...Sunt sigur ca ziaristii vor lucra cu burta goala, cu si mai mult spor!
  • tutti tutti
    Pai nu sunt bani, ok, dar de ce angajeaza numa directori pe mii de euro? cred ca asta isi trage din salariile alora, ca antrenorul rednic:P, iti dau atat, dar iau si eu 20%, si toata lumea e multumita:)) sa fie de cap lor, poate isi vor lua lumanarii de banii aia:))
  • click click
    dar e adevarat ca oamenii nu-si vor mai lua niciodata salariile intregi si ca de fapt anuntul asta mascheaza taierea cu 50 % a tuturor salariilor din companie? pe mine asta ma intereseaza, restul sunt legende care nu-mi tin de foame, nu-mi platesc ratele la banca si nu-mi imbraca copilul la scoala.
  • altU altU
    NU va suparati prea tare pe conducere.
    De unde sa aiba saracu Imre, bani sa-si mai plimbe amantele, daca va da voua salariul intreg ?
    Fiti intelegatori !
  • Titel Titel
    @ obiectiv si ceilalti: e greu de explicat de ce mai exista frustrari impotriva lui corneteanu la aproape un an si jumatate de cand a plecat. Nu a fortzat nimic, a plecat pur si simplu. @ obiectiv este un frustrat si e dreptul lui dar mai suparator e ca e si mincinos. Poti incerca sa rescrii istoria cum faceau rusii cu Katyn dar realitatea cunoscuta de multi este cu totul alta. Mor de ras cand vad ca si azi mai mor unii de grija banilor lui Patriciu. Voi chiar credeti ca are mai putini bani astfel incat sa se ajunga la astfel de situatii penibile si de neimaginat pe vremea fostului management? Eu nu cred. In mod cert insa cateva lucruri sunt de necontestat dincolo de simpatii si antipatii. Erau rezultate de vanzari, acum sunt varza ( este comic cel care spune ca se vand 30000 exemplare cand planurile si tirajele erau de 300000); erau rezultate de audienta, acum sunt in cadere libera; erau pozitii fruntase pe piata, acum ne multumim cu locul 3-4 la Adevarul; erau bani, acum sunt doar frustrati dupa cati bani nu mai are Patriciu. Dar mai ales exista respectul si fuga dupa performanta, acum e o colcaiala de prietesuguri, mancatorii si ipocrizii.
    Eu zic sa ramanem macar cinstiti cu noi si sa acceptam ca plecarea lui Corneteanu si a fostului management a fost o idee catastrofala a patronului. Idee care nu mai are nevoie de demonstratii.
    Iar tu, obiectiv, departe de mine sa te jignesc dar minti cu nerusinarea tipica lingailor actualului management general acceptat ca unul foarte slab.
  • ursu ursu
    Ce bine ca nu dau salariile intregi :|,si asa erau prea multi, nu prea aveam unde cheltui atata amar de banet.Multumesc domnule Imre, esti cel mai cool din Romania Mare
  • sabin din borcan sabin din borcan
    Orcane, du-te ma si te-mpusca, nu mai ameti oamenii pe aici
  • Mediapoint guy Mediapoint guy
    @obiectiv: retine a o masura a talentului e data si de gasirea celui mai bun moment de exit :) cornete a stiut cand :) imre a intrat prost in joc a blufat si a pierdut
  • reporter ads reporter ads
    Ziaristul neplatit la timp, daca tot asa iti scrii si stirile, chiar ca nu meriti sa fii platit deloc. La primul numar, ADS a vandut 21.000 fara niciun fel de promovare. La numarul al treilea, a crescut deja la 28.000. Iar la ultimul numar, estimarile sunt de peste 30.000. Asa ca nu mai dezinforma cu cifre scoase din burta!!!
  • Jiji Jiji
    Bine mami! :D
  • daiana daiana
    @obiectiv: pentru cineva din exterior are logica pana la un moment dat ceea ce spui dar altfel pierzi esentialul...imre nu o sa aiba nicodata rezultate in presa...ii mai trebuiesc 10 ani pe putin...cornete are realizari foarte greu de egalat...la ringier de exemplu nu a avut banii de la ADH ca sa faca in 5 ani cel mai mare trust de presa din tara (in 2000 cand a fost investit la newspaper division rigier era pe punctul de a se inchide). asadar cu bani sau fara bani cunoaste bussines-ul de presa poate cel mai bine si evident nimeni nu este perfect iar criticile pentru orice lucru(bun sau rau) exista iar ”teza” ta de mia sus imi da senzatia ca ai facut-o din frustrare ca nu apucat sa mergi in vreunul din locurile alea exotice pentru ca esti slab si nici nu o sa iti permiti vreodata un audi sau abarth pentru ca te intereseaza mai mult ce bani castiga altii in loc sa iti pese de cat castigi tu si ce ar trebuisa faci sa castigi mai mult...imi pare rau sa iti spun dar esti cam penibil
  • Panarama mai esti Panarama mai esti
    Hai, mai? Chiar asa? Ne lasi, vierme al lui PLI!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus