Skip to main content

PARTENERIAT MEDIA: Filmul de artă 3D Pina, susţinut de Anca Rusu, de la Antena 1

 

Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, a intrat în campania de susţinere a filmului de artă 3D Pina, care va fi lansat în România pe 9 septembrie. Filmul de artă 3D este susţinut de mai multe vedete din media şi din film, precum Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern şi Mihai Morar.

Publicitate

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kI6mRSqdzSM[/youtube]

De la lansarea mondială a peliculei, în cadrul Festivalului de la Berlin, PINA s-a bucurat de cronici favorabile: Un film de neratat” a titrat Variety, “magnific” a scris cotidianul The Independent, “o peliculă captivantă, de cinci stele” a notat The Times, cu o “magie seducătoare” a subliniat The Telegraph.

Prezent la cele mai importante festivaluri europene unde a rulat cu casa închisă, PINA a câştigat doar într-o singură săptămână Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) şi Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011). Pelicula a fost nominalizată şi la prestigiosul Premiu LUX, oferit de Parlamentul European.

PINA a avut avanpremiera naţională la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, unde s-a clasat printre favoritele publicului. Pe 9 septembrie filmul va fi lansat simultan în România, Finlanda, Cehia şi China.

Trailerul oficial:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JOJimR-hX6c[/youtube]

Filmul este prezentat de Radio ZU, sustinut de Cocor Media Channel, Gazeta Sporturilor, Cărtureşti şi este recomandat de Cinemagia.

Parteneri media: Beau Monde, 24 FUN, Decât O Revistă, Paginademedia.ro, Film Reporter, Feeder.ro, Hypestreet, Modernism.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus