Skip to main content

Patriciu se pregăteşte sa lanseze Adevărul TV şi Click FM

 

Adevărul Holding pregăteşte lansarea online a postului Adevărul TV şi a radioului Click FM (fostul City FM), scrie Mediafax, care citează "surse apropiate celor două proiecte".

Publicitate

Planurile grupului de presă deţinut de Dinu Patriciu vizează lansarea Adevărul TV şi Click FM mai întâi online, în luna septembrie, iar cel mai probabil până la sfârşitul anului televiziunea şi radioul ar urma să se lanseze şi on-air, respectiv în FM.

Dinu Patriciu a cumpărat City FM în această primăvară, după cum paginademedia.ro a scris aici. Despre transformarea City FM  în Click FM, paginademedia.ro a scris aici.

În prezent, postul de televiziune al grupului deţinut de Dinu Patriciu emite în regim de probă pe adevarultv.net. Iar City FM (postul de radio pe frecvenţele căruia urmează să se lanseze Click FM) va continua să emită doar online, potrivit sursei citate.

Lansarea on-air a postului Adevărul TV la sfârşitul anului ar veni la mai bine de un an de zile de când trustul condus de Peter Imre a obţinut licenţa de la CNA(12 octombrie 2010) , după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Prin proiectul depus atunci la CNA, Adevărul Holding îşi arăta intenţia de a lansa pe lângă postul Adevărul Holding şi o reţea de 40 de staţii locale cu o investiţie totală de peste 37 de milioane de euro.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bibicu Bibicu
    27.000 de exemplare?
    Hai Borcane ca nici tu nu crezi asta!
    Ads ul tau e nascut prematur, aproape mort.
    Timpul ne va arata ca asa stau lucrurile
  • Cetateanul Turmentat Cetateanul Turmentat
    Cetatene, nu mai manca stii tu ce cu polonicul. La primul numar AdS a vandut fix 21.000 de exemplare, iar la ultimul la care sunt cifre are 27.000 vanzare. Si nu il amesteca pe Orcan cu Sasu, primul este jurnalist, alalalt este "manager". Dar fac pariu ca o sa il injuri in continuare ca asa se intampla de obicei cu ratatii care isi injura fostii sefi care i-au dat afara in suturi!
  • reporter reporter
    Vin si salariile, pe treizecisiunu ;)
    Vor fi onorate... chiar și alea de pe cinci septembrie, dar vor fi altoite de cartianu, cam cu zece la sută.
  • Red_Riding_Hood Red_Riding_Hood
    Ouvrier, ai sintetizat EXACT situatia din trust. Trist si adevarat!
  • Geo Geo
    Apropos, stie cineva cand se dau salariile?
    Ca de masinile sefilor, combinatiile lui Sassu, inflatia de directori a lui Imre sau idila lui Andrei Stefan cu blonda de la reviste, sincer, nu prea ne intereseaza!
  • Ouvrier Ouvrier
    37 de milioane euroi pentru un surogat, pentru ceva nascut mort? Inseamna ca pe Mogul ori il fura astia ca-n codru, ori vrea sa aduca in Pipera crema televiziunilor locale, toate megastarurile momentului. E greu de crezut ca la atata banet treaba o va face tot cu ziaristii universali de la print, haituiti pe toate caile posibile, neplatiti cu saptamanile, demotivati total si cu sabia restructurarii deasupra capului. Pai ce va emite televiziunea asta, ca astia n-au arhive, n-au masini, n-au oameni in afara de niste aruncati din TVR si Kanal D pe care i-a pus Imre in limuzine luxoase si le-a dat brandul pe mana. Cum se pot lupta ei la stiri cu Realitatea TV sau Antena 3, ori la divertisment cu ProTV sau Prima? Ce emisiuni sa faca cand n-au un producator ca lumea? Ce reportaje sa dea cand redactorii de la ziare dupa ce vin de pe teren trebuie sa stea cate 3-4 ore la mesele de montaj, pe fuga, apoi sa bage marfa pe net si la ziare?
  • artistu artistu
    Vine campania electorala si domnul Patriciu isi ascute armele.
  • Alex C Alex C
    sigla Click FM http://static-adevarul.mediadirect.ro//media/clickfm.jpg
  • Citizen Kane Citizen Kane
    Fratilor, nu prea scriu comentarii pe site-urile de media.
    Citesc articolele interesante si cam atat.

    Totusi, vazand aceasta stire despre monstruzitatea numita "Adevarul TV", n-am putut sa ma abtin.

    Si, n-am putut sa ma abtin, fiindca se vorbeste despre "Marea lansare", cand in trust oamenii sunt neplatiti.

    Si sunt neplatiti si din cauza acestei divizii TV care e o gaura neagra in care s-au evaporat MILIOANE DE EURO!!!

    Pentru ce?

    Ce beneficii a adus acest "Adevarul TV" trustului de cand exista, de peste un an?!?

    Ce au facut oamenii angajati pe MII DE EURO la aceasta rusine colosala?!?!

    Nu sunt vreun manager de presa, n-am "geniul" lui Imre, Ionescu, Cartianu sau Borcan (despre acest incompetent cateva randuri mai jos!), dar sunt dispus sa-i dau in scris ORICUI: de "Adevarul TV" nu-si va aduce aminte nimeni peste doi ani.

    E un proiect nascut mort de pe urma caruia niste incompetenti au smuls si vor mai smulge niste salarii colosale si pe deplin NEmeritate!

    Si daca tot am pomenit mai devreme de Borcan, acest "Napoleon" al presei, e bine de amintit ca el conduce cel de al doilea produs jenant al trustului: Ads!!!!

    Borcane, cum e "Maresalule" sa vinzi 5.000 de exemplare pe editie?

    Care a fost "target-ul" tau?
    Sa nu vinzi nimic?
    Ca daca asta ti-ai propus, atunci esti pe drumul cel bun.
    Ai pornit cu 10.000 de exemplare vandute, acum esti pe undeva la 5.000, iar, dupa parerea mea, undeva prin octombrie, o sa ajungi pe 0.

    Deci, "Mission accomplished".
    Apoi, poti sa treci la "New York Times".

    Bine, acum, serios vorbind, alde Sassu si Borcan n-au nici o vina.

    Sincer, oricare dintre noi ar "manageria" niste produse inutile pe salarii de mii de euro.

    Pana la urma, cum se spune, "Turcu plateste".
    Iar la "Adevarul Holding" Turcu e Dinu Patriciu, spre bucuria lui Sassu, Imre, Borcan.
  • seba seba
    Mama, mama, si au o grafica de... TV Orastie, nu altceva. Tataaaaaa, ta ta! Si mai dau cred si o tona de malai la aia de la mediadirect. Pentru o treaba pe care o puteau face gratis, daca tot e de proba.
  • Predicatorul Frustrat Predicatorul Frustrat
    pt reporter - exagerezi nitel, Sassu n-are 17.000 nici daca isi cumuleaza leafa cu a Iuliei. Dar vreo 15.000 tot are, basca soferul ala chel si simpatic si Mazda CX 7 din dotare.
    Problema e ca nimeni nu intelege pe ce iau banii cei 72 de angajati de la TV, a caror treaba o fac tot reporterii de la ziare. Iar viitorul suna bine: si fara bani, si cu reduceri de personal la ziare, si cu aia care raman pusi sa bage la greu ore de noapte. Sa ai licenta de un an de zile doar ca sa lansezi pe net niste interviuri super-obosite ale lui George Radulescu, Nahoi sau Ion M Ionita e mult, mult prea putin. Iar emisiunile de stiri, de-a dreptul jenante, vor sa concureze pe cele facute de posturile de profil dar au cate 20-30 de accesari pe net, probabil ale alora care apar in ele. Toata lumea se intreaba cum de se lasa Patriciu prostit de asa pacalici, e ceva incredibil.
  • publicitarul publicitarul
    mai bine si-ar plati angajatii decit sa arunce cu banii pe proecte aiurea. la TV sunt o turma de directori (unii n-au niciun suordonat!!!) pe salarii nesimtite si nu fac nimic.
  • reporter reporter
    Ihim, așa e, le lansează.
    Mai întâi a lansat mașinile celor de la TV - înapoi la firma de leasing, iar deplasările se fac cu mașina dlui Saasu, cel mai năpăstuit om din firmă... din salariul de aproape 17.000 de euro a primit 1500 de lei + bonurile de masă.
    Urmează lansarea unora de la marketing, radio si a capsulei de șoferi excedentari!
    ;)
  • neli neli
    si salariile? tot on-air ?!
  • Horea Horea
    E plina tara de TV-uri si radiouri!
    La ce-ar folosi, intr-un alt mod, cele patriciene?

Trimite un comentariu

sus