Skip to main content

Pontaj ca la uzină la “fabrica de conţinut” Adevărul Holding

 

Reguli noi la Adevărul Holding de la 1 septembrie. “Fabrica de conţinut”, după cum o denumeşte cu fiecare ocazie proprietarul Dinu Patriciu, împrumută din practicile de “uzină”.

Publicitate

De joi, toţi angajaţii trebuie să ponteze cu legitimaţia dimineaţa la venire şi seara la plecare din "fabrica de conţinut". Dacă nu, se lasă cu “măsuri administrative”. Dacă pierd cardul, li se reţin din salariu opt euro pentru noul card de pontaj.

Un mesaj intern detaliază procedura, inclusiv ce se întâmplă când se intră în grup. Cu o precizare uşor ironică: noua procedură e “una extrem de puţin solicitantă”.

Mesajul intern, în continuare:

Dragi colegi,

Statutul de angajat Adevărul Holding va implica de joi, 1 septembrie, o nouă îndatorire. Una extrem de puţin solicitantă!

Astfel, din prima zi de toamnă a acestui an fiecare dintre noi va trebui să-şi vizeze zilnic legitimaţia de acces. Acest lucru va presupune că atât dimineaţa, la sosirea la serviciu, cât şi seara, la plecare, legitimaţia de acces va fi trecută obligatoriu prin sistemul electronic de citire a accesului instalat la recepţia centrală a sediului din capitală. Se recomandă ca vizarea legitimaţiei, atât la venire, cât şi la plecare, să se facă de fiecare posesor în parte, chiar dacă obişnuiţi să veniţi sau să plecaţi în grup.

În cazul în care vă veţi uita într-o zi legitimaţia de acces, veţi solicita una provizorie colegilor de la recepţie. Repetarea constantă a acestui lucru vă va atrage însă măsuri administrative.

Dacă aţi constatat că v-aţi pierdut legitimaţia de acces, atunci sunteţi rugaţi să vă adresaţi în cel mai scurt timp Departamentului de Resurse Umane care vă va elibera un nou card, contravaloarea acestuia de opt euro urmând a vă fi reţinută din salariu.

Vizarea legitimaţiei de acces va permite normarea orelor de serviciu, cât şi verificarea formularelor administrative lunare privind perioadele de concediu sau de concediu medical pentru fiecare angajat în parte.

De asemenea, tot de joi, 1 septembrie, va fi strict interzis ca în baza legitimaţiei personale de acces în compania Adevărul Holding să pătrundă persoane străine, fără cunoştinţa serviciului de securitate, aflat la recepţie în permanenţă.

Accesul vizitatorilor în incinta Adevărul Holding se va face strict doar după legitimarea şi înregistrarea acestora la recepţia noastră. Rămâne valabilă şi regula conform căreia un angajat Adevărul Holding care are un invitat va trebui să-l însoţească în permanenţă, de la momentul preluării acestuia de la recepţie şi până în clipa în care vizita acestuia se încheie în acelaşi loc, la recepţie, de unde cel în cauză îşi va ridica documentele personale de identificare.

Oricine va permite accesul unei persoane străine în incinta Adevărul Holding, inclusiv a unui fost coleg venit în vizită, fără a respecta regulile de mai sus, este pasibil de a suporta măsuri administrative.

Aplicarea deciziilor precizate mai sus sunt de natură să ne asigure fiecăruia dintre noi un regim de securitate şi de management profesional, pe durata în care ne aflăm la serviciu, lucru care se aplică constant în orice companie modernă, fie ea din România sau din străinatate. Aşadar, nu vă grăbiţi să trageţi concluzii greşite!

Acest sistem va fi generalizat în scurt timp la nivelul întregii companii. Pentru orice informaţii suplimentare colegele de la Departamentul Resurse Umane sau cei de la Recepţie vă vor sta la dispoziţie!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    baieti, ia imprumutati-va si voi cartelele intre voi. cine vine primul si cine stinge lumina ia cartelele colegilor, carora le deschide si le inchide usa...ce e asa de greu de priceput!?
  • atent atent
    Au mai incercat si altii formula si n-a tinut. Ca ziarist, sa faci un drum degeaba la redactie ca sa ai de unde pleca pe teren e terorism, mai ales vare cand traficul e infernal. Mai bine at cotiza pentru o statie de metrou la Casa Scanteii, ca tot Scateia a ramas, se pare. Sefii nu au niciodata idei de articole, iar telefoanele s-au inventat, macar cele personale daca nu si de serviciu. Marii chiulangii sunt tot sefii care vin tarziu si degeaba.
  • bbz bbz
    De ce nu spune ca da afara din regionalele Bv, Gl, Ct? Ca de la 1 septembrie sunt concediati pe rupte? Au primit preaviz zeci de angajati! Spune si asta, dle Obae! Ca ADH inchide regionalele...
  • Borcanatu Borcanatu
    Ghilotina cade prin octombrie, cel tarziu. Vor pleca multi talpasi, fundurile grase vor ramane.
  • omar omar
    si uite asa transformi jurnalistii in septel, dupa ce lea-i rapit demnitatea si identitatea . felicitari ospatarului Peter. baiete inca una rece...
  • ioanvickdrag ioanvickdrag
    Ati trecut prin statia de metrou PIATA UNIRII - magistrala 1 - si ati vazut cheltuielile nesimtite facute cu asa zisa publicitate pentru ADEVARUL ?
    Vreo 16 stalpi inalti de cca 20 de metri incorsetati cu musamaua publicitara ce induce ideea de publicatie unica , de mare tiraj si de mare valoare ca a bunicii sale din partea unchiului ILIESCU - SCANTEIA ! MIE MI SE FACE SILA de costuri inutile care ascund finantari ciudate ! In timp ce...
  • irinel irinel
    Cum dumnezeu sa stai in redactie cand esti ziarist, si in principiu, tr sa pleci pe teren, dupa informatii? Ar fi savuros ca, in calitate de redactor, sa ti se spuna la sfarsitul lunii ca ai doar 4 ore de prezenta pe zi in birou si ca vei fi remunerat cu jumatate de norma. Aberatii! Cei mai buni pontaci vor fi, cu siguranta, Cartianu, Orcan si Imre, care nu-si muta pardon-ul din birou pentru a nu fi nevoiti sa plateasca revizii la masinile alea nesimtit de scumpe. Da, stiu, Cartianu n-are masina :)
  • reporter reporter
    Pontaju-i bun! Si pentru aia care vin rar si putin pe la serviciu, si pentru aia care vin simbata, duminica si sarbatorile legale, si pentru aia care nu apuca sa ajunga acasa sau sa isi ia concediul la timp. E bun pontajul, da - sa vedem daca se tine seama de el.
  • razvan razvan
    Uite ca a invatat si Imre ceva de la Make. Imi aduc aminte acu' 1000 de ani cand lucram acolo (la Bursa) si trebuia sa pontam. Urmeaza oare sa retina bani de la angajati pt ca le folosesc logistica?
  • Emi Emi
    presa liberă ...
  • Car(tel)ianu Car(tel)ianu
    Pai chiar asa si este! Se anunta concedieri masive la Adevarul!
  • eftimie eftimie
    Hei, nu ajungi la 160.000 de unici pe zi cu doar 10 milioane de euro pe lună investiţii doar aşa. Trebuie şi disciplină.
  • viorel viorel
    Se bagasera si la Realitatea Catavencu cartele de acces in sediu. Cu putin timp inainte de concedieri masive si inchideri de produse. Asta-i combinatia.

Trimite un comentariu

sus