Skip to main content

Realitatea TV, grilă nouă în două săptămâni, cu Andreea Creţulescu mutată

 

Realitatea TV va intra cu o grilă nouă de programe în aproximativ două săptămâni, a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general Realitatea TV.

Publicitate

Din noua grilă va lipsi, de luni până joi, în timpul săptămânii, Andreea Creţulescu (care este acum în intervalul 18.45-20.00).

Cum explică Sorin Enache de ce a fost mutată Andreea Creţulescu, în continuare:

Andreea Creţulescu, a cărei emisiune era în fiecare zi, în timpul săptămânii, va avea o emisiune săptămânal, vinerea, de la ora 21.00.

Decizia, spune Sorin Enache, este una de strategie:

“Concurenţa are pe acel interval un program mai “gălăgios” (cu Dana Grecu n. red). Noi vrem să venim cu o altă propunere, mai temperată, să nu fie confuzii, să să ne distanţăm de tipul acela de emisiune. Mutarea nu ţine de audienţe. Audienţele au fost bune, suntem mulţumiţi de ce a făcut Andreea Creţulescu."

De ce nu rămâne pe noul format Andreea Creţulescu?

“Andreea Creţulescu are un anumit stil, nu îi putem impune să fie altfel.”

Ce va fi în locul ei?

“Suntem în probe pe mai multe formate de emisiuni, cu oameni din Realitatea TV”, a declarat Sorin Enache.

În noua grilă, spune Enache, "vor fi schimbări mărunte; mici repoziţionări de emisiuni, nu facem mari modificări"

Despre mutarea Andreei Creţulescu din grilă a scris iniţial Adelin Petrişor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mimi mimi
    Domnu Sorin Enache, n-ar fi mai bine daca in locul acestor "tocsouri" ati face jurnalism de calitate? In loc sa clampane cativa oameni in studio, fie ca sunt "moderati" de Cretulescu, fie de altcineva, n-ar fi mai bine sa oferim publicului informatie, reportaje, sa iasa reporterii pe teren, inclusiv Cretuleasca? Ia verifica la CNN sau la Euronews! Parca ei nu se inghesuie cu talk-showri pe post...
  • alip alip
    Ma bucura aceasta decizie. Era greu de urmarit aceasta persoana. Din punctul meu de vedere probleme ei erau urmatoarele:
    - slaba pregatire a continutului emisiunilor. Nu stia despre ce vorbeste. Ca sa ascunda acest lucru, vorbea apasat, cu accent pe anumite cuvinte de impact si foarte agresiv.
    - era rau voitoare. Se facea ca nu intelege (sau poate chiar nu intelege ceea ce este si mai grav) ce spun invitatii si o tinea pe a ei. In acest mod reusea sa enerveze pe toata lumea din platou si emisiunea devenea o sueta intre niste tzatze.
    As vrea sa vad o misiune care chiar sa ma informeze. Moderatorul sa fie doar un liant intre invitati, sa nu-i intrerupa cand spun ceva important, sa nu-si exprime pareri personale si sa puna intrebari cu sens pentru a primi raspunsuri cu sens. Sa fie bine informat pe tema in discutie, sa nu latre la noi, telespectatorii, sa nu ne muste si ....sa nu ne manipuleze.
  • Alf Alf
    Ne-ati nenorocit! Ne asteptam sa o dati afara sau sa o operati la corzile vocale ca sa nu mai trompeteze si sa o lobotomizati putin ca sa-i scoatati gargaunii din cap. Prin gestul vostru, continuati sa imbecilizati poporul cu asemena panarame.
  • Laura Laura
    ce a mai ramas din meseria asta de jurnalist? ... cum arata ea in visele noastre, odata, de muult; in visele noastre inspirate din filmele americane cu Robert Redford si Dustin Hoffman :). Acum, la noi, cand spui jurnalist, mai tragi si o injuratura pe langa, in gand sau in scris, asa sa fie, ca stie el - jurnalistul - ce-a facut. Si daca n-a facut azi, o sa faca sigur maine. Jurnalist = naspa. Ce comentarii si aici - majoritatea indreptatite - si oriunde se discuta despre oricare din jurnalistii la moda acum ... aia, din tembelizor. De cine n-am putea zice la fel? Mai conteaza ca suge mai mult din dreapta sau din stanga? Isi mai aminteste cineva ca n-ar trebui sa suga DELOC? ... Faptul - neascuns de nimeni - ca a fost sefa de campanie a USL a trecut asa, drept o fapta mareata a doamnei ... :))) hm, traim niste timpuri foarte speciale. O sa ne amintim de ele, sunt convinsa. Cum? ... eh, mai vedem noi
  • Marius Marius
    “Andreea Crețulescu are un anumit stil, nu îi putem impune să fie altfel.” stilul in genunse numeste: in genunchi in fata USL

    PS Cretulescu a fost "sefa" de campanaie electorala pt Geoana
  • mitzi mitzi
    imi pare rau ptr andreea.este o jurnalista puternica, cu opinii ferme si o prezenta placuta.ii urez sa-i fie bine !cat despre voi, comentatori portocalii si mancatori de cur pe toti cei care au ceva cu udrea, chioru si piticu, sa sa vina curand vremea sa va platiti pacatele.NIMENI nu scapa, credeti-ma.
  • lol lol
    Mie imi place vocea Cretzuleascai. Cred ca numai cu vocea ei de primadona pitzigaiata facea jumatate din audienta.
  • atent atent
    Urmeaza Ionel Danca? Ce bine ar fi sa scapam de isterii
  • seba seba
    Ce-mi place mie cel mai mult e ca ei, la nivelul de televiziune nationala de stiri, sunt inca in probe. Adica, ce sa faca si ei daca Grecu e cea mai "galagioasa" din cotetz? Fac experimente. Pe banii jidanului...sau nu, pe ai lui Ghita...sau nu, poate chiar pe ai lui Vantu.
  • iocan iocan
    O, ce veste minunata ! Tipa aia este absolut insuportabila, o catza isterica, ar trebui sa se mute la OTV.
  • cine? cine?
    Esti un basist de prima mana prietene, taci si priveste in continuare labeunu. Frate, se apuca sa vorbeasca toti portocalii despre o tipa care chiar isi face bine treaba,va sperie faptul ca cei mai buni nu sunt de partea voastra ? Pupati in continuare fusta cu stele a lui Nuti si nu mai comentati aiurea.
  • gake gake
    Daca o pastrau pe Andreea puteau sa faca economie.
    Nu mai era nevoie de invitati. Ea lătra corespunzător în ambele roluri.
    Serios vorbind, dl. Enache are multa dreptate propunând strategia oferirii unui alt fel de emisiune.
  • Lili Grama Lili Grama
    Radu, ia baga-te tu in fata si arata cum se face televiziune.Fi barbata Radule !
  • adi adi
    pai e simplu....cum isi trata ea invitatii, asa a fost si ea tratata....Dumnezeu nu bate cu parul
  • vlad vlad
    Post basist ? Ai gresit butonul pe telecomanda prietene, basistii e labeunu.

Trimite un comentariu

sus