Skip to main content

Sport Total se relansează după abandonul lui Robert Turcescu

 

Postul de radio Sport Total se relansează după ce Robert Turcescu a abandonat proiectul. În urmă cu mai bine de jumătate de an, realizatorul TV a preluat Sport total pentru a-l transforma într-un post de ştiri, sub numele de 100% FM, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

După ce Robert Turcescu a renunţat la proiect, postul de radio se întoarce la forma iniţială, de sport.

Mai multe detalii despre relansarea postului în care sunt implicaţi Radu Banciu şi Marius Mitran, în continuare.

Radio Sport total se relansează începând de mâine (1 septembrie), cu o nouă grilă de emisiuni ce îi readuc în direct pe Radu Banciu, Marius Mitran, Florin Chivulete şi mulţi alţii.

După abandonul lui Robert Turcescu postul a revenit în proprietatea lui Nicolae Bara.

Cum arată noua grilă a postului?

  • În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, Mihai Pahonţu realizează emisiunea Blockstart, urmată de 1 solist cu Florin Chivulete şi Execuţii în direct - alaturi de Gabriel Maricescu şi de Dan Dumitrescu.
  • Grila de toamna reia cele două emisiuni principale ale postului: 5 zile pe săptămână, după-amiaza, 11 metri cu Andy Stănescu şi Radu Banciu, iar în weekend Liga Lui Mitran.
  • Marţi, postul va difuza o emisiune despre baseball şi softball cu Cristi Manea, iar joia e rugby, la Eseu Live.
  • În fiecare joi seară, timp de şase luni, ascultătorii sunt invitaţi în culisele marilor cazinouri, la World of Gambling, o emisiune de tip magazin, cu invitaţi, întrebări în direct, concursuri şi multe informaţii utile despre jocurile de noroc.
  • În plus, Narcis Drejan va realiza emisiunea Fluier final, o sinteză a zilei, difuzată de la ora 19.00 la ora 23.00.
  • Printre evenimentele pe care Radio Sport Total le va comenta în următoarea perioadă se numără şi Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelandă (9 septembrie - 23 octombrie), turneu final la care echipa României se întâlneşte cu Georgia.

Despre Sport total:

În prezent, Radio Sport total deţine cinci licenţe în ţară, putând fi ascultat în Bucureşti pe 105,8 FM, în Galaţi pe 87,7 FM, la Slatina pe 92,4 FM, la Botoşani pe 91,1 FM şi la Focşani pe 102 FM.

Oficialii  Sport total FM spun că până în toamna lui 2012 vor deschide şi alte noi staţii locale.

Citeşte şi:

Sursa foto: EVZ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • argus2011 argus2011
    Mitea: ma tem ca noul post va fi la fel de rotund(a se citi "inchegat") ca o minge de fotbal.
    Apreciez spontanietatea lui Radu Banciu, insa, nu vad cu ochi buni monotonia redactionala.
    Vezi doar comentariile precedente: aceeasi Marie, cu alta palarie!
  • Alex Alex
    Avem aici o stire despre revenirea SPORT TOTAL FM! Turcescu nu mai are, din fericire, nicio legatura cu singurul post de radio de sport din FM. De ce trebuie sa postati o poza cu el la fiecare articol despre respectivul post de radio? El si-a demonstrat (a cata oara?) capacitatea de manager, acum pa! Mai bine ati fi pus sigla radioului in locul pozei cu pitesteanul incapabil... - pardon! - (in)credibil!
  • mitea mitea
    Aceeasi ciorba reincalzita! Nici o sansa sa se impuna!
  • boro boro
    In sfarsit o veste buna!Sport total este un radio dedicat sportului.S-au deschis acum recent si alte posturi de radio,printre care gsp,dolce etc...dar numai sport nu fac aceste radiouri.Multa bafta Sport Total si de maine va voi asculta cu placere!:)

Trimite un comentariu

sus