Skip to main content

“Divertişii” lui Gyuri Pascu, în grila de toamnă la TVR duminică seara, în prime-time

 

Divertis - "aripa Gyuri Pascu" - vor intra în grila TVR cel mai probabil duminică seara. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, noua emisiune Distractis va fi poziţionată duminica, în intervalul de maximă audienţă.

Publicitate

Negocierile dintre Distractis (aripa fostului grup Divertis, care a apărut până în luna iunie la Pro TV în emisiunea Land of Jokes) şi postul TVR sunt foarte avansate.

Semnarea contractului este o chestiune de zile, doar perioada de concedii fiind motivul pentru care încă nu s-a “parafat” noua colaborare.


Din Distractis fac parte cei pe care i-am văzut la Pro TV în emisiunea "Land of Jokes": Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Doru Pârcălabu, Florin Constantin, Paula Chirilă.

Potrivit surselor site-ului Paginademedia.ro, show-ul – care se va numi, precum noua trupă, Distractis – va fi poziţionat în grilă duminică, întrucât tronsonul de sâmbătă seara este deja ocupat de emisiunea ÎnTrecerea anilor, prezentată de Mircea Radu.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • cititorul de grafice cititorul de grafice
    pt. alin

    daca graficele ” vorbesc atunci să spună tot ce au de spus:

    1. În trei din cele patru sezoane de la ProTv, Land of Jokes a fost, ca medie de audiență, peste Serviciul Român de Comedie.

    2. Slot-ul mai bun însemna că Land of Jokes începea la 20.45, după o pauză de publicitate mare iar Plasa de Stele- concurentul 1- și Schimb de Mame- concurentul 2- erau începute la 20.20 respectiv 20.30.

    3. Serviciul Român de Comedie concura doar cu o reluare a emisiunii ” În puii mei”- Antena 1- și graficele n-au văzut să o depăsească vreodata.

    4. În sezonul de primăvară 2011, Land of Jokes avea două pauze publicitare insertate în emisiune iar Serviciul Român de Comedie numai unul. ( 5-6 minute de publicitate în plus contează la media unei emisiuni de o oră)

    5. Graficele de audiență aveau cam aceleași caracteristici pentru cele două emisiuni. Creșteri și scăderi în funcție de ce se întîmpla pe celelalte posturi.

    6. Nemuriciul avea multe tangențe cu politica de astăzi, uneori umorul poate folosi și alte mijloace decît strigătul și ” aplauze vă rog, că merită!”. Complicat
  • Adrian Adrian
    Alin! Majoritatea celor care participă la emisiunea lui Toni Grecu sunt pusti-actori pe care Protv vrea sa ii ridice prin costuri mici. Nu se compara cu sumele pe care le incasau ceilalti. Este modelul clasic după care Călinescu a avut succes. Acum Toni Grecu este pe acelasi rol.
  • alin alin
    Pt. Noblete
    1. Poate ca aveau audiente egale, dar Land of Jokes era intr-un slot orar mai bun. Pleca dintr-un rating mare (dupa Stirile Pro TV) si se prabusea, iar Serviciul Roman de Comedie trebuia sa refaca ratingul pierdut... Pe grafice Land of Jokes era descrescator, iar SRC era crescator. Simplu.

    2. Toni Grecu foloseste "Serviciul Roman de Comedie", nu vad nici un Divertis in titlu.

    3. Faptul ca Pro TV s-a descotorosit de ei este o palma grea. Sau si in decizia asta tot Toni Grecu este de vina? Eu cred ca au avut o sansa extraordinara si au irosit-o. Imi pare sincer rau pentru ei. La TVR va fi insa cald si bine, mai ales daca fac glume gen Nemuriciu, fara tangenta cu politica la zi.
  • Noblete Noblete
    Distractis avea o audienta egala cu cea a lui Divertis (toni grecu), atunci cand a fost scoasa din grila. Doar ca Toni Grecu a inregistrat brand-ul Divertis pe numele lui. Iar prietenii Gretcu & co. au avut incredere in el atunci cand l-au lasat sa mearga la OSIM si s-au cam pacalit, nu?
  • geo geo
    Distractis avea o audienta sub pretentiile PROTV-ului cind a fost scoasa din grila. Acum baietii vor trebui sa isi puna zavor la gura, sa nu mai critice Guvernul, sa nu il mai caricaturizeze pe presedintele Basescu...greu la televiziunea publica...

Trimite un comentariu

sus