Skip to main content

Adrian Bucur la plecarea din B1: Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu mă simt acum eliberat

 

Obosisem. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu mă simt acum eliberat”, spune prezentatorul Adrian Bucur în scrisoarea adresată colegilor la plecarea din B1 TV.

Publicitate

În noua schemă a postului, Adrian Bucur (care prezenta ştirile după amiaza) nu mai este în grilă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Nu spun mai mult. Decât că se ştia din iulie că voi pleca din septembrie”, mai spune el.

Paginademedia.ro publică în continuare scrisoarea lui Adrian Bucur către colegi:

"Mi-ar fi plăcut să fiu un bun coleg pentru toţi...N-am avut timp sau pe alocuri am dat greş! Dar vă mulţumesc pentru Acel Început!

Multumesc Ioanei Andrei ...enorm. Luciei, nici nu vă imaginaţi cât! Sandei pentru minutele de linişte şi calm sufletesc dintre două ture (sper să ne revedem fără Magne B6), Ioanei Molla pentru... nici nu ştiu pentru ce, e un om special! Cătălin, pentru camaraderie. Sorina, Violeta, Cătă şi Petriana ... Cornelia, Milena, Ana, doamna Cristina...pentru singurele minute frumoase în B1 înainte şi după o tură de 5 ore Live:)

Carla şi Andrei pentru că mi-aţi alinat suferinţa stând lângă patul meu de spital şi nu doar... Pentru empatie, simpatie, vorbelor faine... oamenilor din platou, copiilor de la prompter şi mai ales Regie.

Sobo'..he, he, n-am avut timp să-ţi demonstrez tot ce ştiu :). Cu modestie o spun, maestre! O fac ca la oscaruri, căci azi, când am trecut să-mi iau hainele de la garderobă (proprii, evident), tanti Nuţi (femeia de serviciu, platou) mi-a transmis implacabil mesajul de adio: "ştii, aseară ne-au sunat să-ţi spunem că nu mai ai voie să intri aici!''

E OK şi asa. Obosisem! Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu mă simt acum eliberat.

Văd orizonturi noi...DAR, NU ÎNCHEI FĂRĂ: Mulţumesc, Dle. Oancea pentru încrederea acordată şi luată mult prea devreme. Şi pentru întâlnirea pe care n-am avut-o niciodată, în mod straniu.

Aura, pentru comunicarea excelentă, la mai mare! Nu te-ai schimbat în 14 ani, mi-ar fi plăcut să... Şi tie, Violeta, pentru amiciţie şi ultima cicoare.

În fine, după cum simtiţi textul, sunt eu, Adi, băiatul de treabă, naiv, popular, modest, dar drăcos, cum vreţi voi...

Nu-mi stă în caracter să fac ceea ce s-a insinuat, credeţi-mă. Dar pentru că profesional nu avea ce mi se reproşa (sper!) a trebuit inventat ceva...

Nu spun mai mult. Decât că se ştia din iulie că voi pleca din septembrie :) Succes, Mădă'! În fine! Îi doresc lui B1, să fie mai mare şi mai bun decât atit. Decât a fost dintotdeauna! Grijă mare, măi B1-le, la oamenii cu care pleci la drum! Şi nu mai fii ingrat, căci roata se întoarce, ştii tu!"

Adi Bucur

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus