Skip to main content

Alexandru Sassu: Adevărul TV se lansează până la sfârşitul anului. Va fi un post „de informaţii”

 

Proiectul de televiziune Adevărul TV, pentru care grupul a obţinut licenţă de la CNA acum un an, va fi pornit în următoarele luni.

Publicitate

Adevărul TV se lansează până la sfârşitul anului”, a declarat pentru paginademedia.ro Alexandru Sassu, director executiv radio-TV Adevărul Holding.

Adevărul TV are acum doar producţii online. Ce fel de post va fi, în continuare:

Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro:

„Se va axa în principal pe informaţii, dar nu numai din zona de ştiri. De exemplu, şi acum, emitem pe online o emisiune care se numeşte Afacerea ta, despre mici businessuri şi cum au fost ele construite.”

Se va bate cu Realitatea TV şi Antena 3?

„Cum spuneam, nu va fi un post de ştiri, ci mai degrabă unul de informaţii. Ştirile reprezintă doar o anumită parte.”

Cine va lucra la postul TV?

„Oameni din grup vor lucra pentru post. Creatorii de conţinut sunt din interior. Ion M. Ioniţă sau George Rădulescu au deja emisiuni pe online, de exemplu. Vor fi şi pe TV.”

Proiectul cu care Adevărul TV a obţinut licenţa de emisie a fost pentru „un canal generalist cu acoperire naţională.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Flocea Flocea
    Toate fetele sa vina la mine:)
  • andra andra
    CRIZA ECONOMICA la Adevarul:
    "Dragi colegi,

    Am activat o nouă categorie în site, unde sunt preluate automat toate articolele care au tag ”criza economica”. Vă rog frumos pe toți, indiferent de secție, să puneți acest tag articolelor postate pe adevarul.ro, atunci când subiectul are legătură cu recesiunea.

    De exemplu, dacă un coleg de la secția Sport scrie despre salariile neplătite ale jucătorilor de la echipa X - pentru că afacerile patronului sunt pe butuci - va pune și tagul: criza economica. (...)"
    De exemplu, SALARIILE ZIARISTILOR DE LA ADEVARUL NU SUNT PLATITE, PENTRU CA AFACERILE LUI PATRICIU SUNT PE BUTUCI sau PENTRU CA PATRICIU ASCUNDE BANII DIN CONTURI. criza economica! subtil redactorul-sef Malin Bot...
  • publicitarul publicitarul
    pai munces robii de redactori de cad sub masa: fetele de la reviste scriu si la ADS, tin si site-urile, acum o sa faca si stiri pt TV, ca acolo sunt numai directori, cineva trebuie sa si munceasca, nu? Gratis, evident, ca salariile tot nu s-au dat, mai e putin si ar trebui facute platile pt septembrie, si patriciu n-a platit nici pe august oamenii.
  • reporter reporter
    Vorbeste si sassu ca sa nu taca... Si a gasit cu ce sa deschida discutia - oamenii din grup vor lucra pentru post. Postu Pastelui...
  • alex alex
    zuzu, daca nu stii despre ce vorbesti, de ce induci lumea in eroare? s-au luat destule penalizari si palme peste ceafa pentru ce s-a intamplat la steaua - schalke. o fi protv-ul pe lista ta neagra, dar asta nu te opreste din a ramane obiectiv.
  • zuzu zuzu
    Oare Adevarul TV ar opri o transmisiune live de la un eveniment sportiv pentru a baga reclame, iar apoi sa invoce o problema tehnica?
  • andra andra
    si salariile "creatorilor de continut din interior" ?! cand vor fi platiti oamenii? deja plata salariilor este intarziata cu 3 saptamani, iar zvonurile sunt ca nici pe 21 septembrie drepturile pe august nu vor fi platite integral. ultrapesimistii spun ca nu vor fi platite nici partial...
  • cna cna
    adevarul holding are licenta pt televiziunea generalista Adevarul TV şi nu pt televiziune "de informatii" Adevarul TV

Trimite un comentariu

sus