Skip to main content

VIDEO. Elan Schwartzenberg: “M-a sunat Camelia Voiculescu, pentru a-mi oferi sprijin”

 

Camelia Voiculescu l-a sunat pe Elan Schwartzenberg pentru a-i oferi sprijinul. Declarația a fost făcută de proprietarul Realitatea TV.

Publicitate

Declarația lui Elan Schwartzenberg despre discuția cu Camelia Voiculescu, proprietar al postului concurent Antena 3, în continuare:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7GFQUPiO5bU[/youtube]

Elan Schwartzenberg:

„De curând am trăit un moment emoționant, iar eu nu mă emoționez prea ușor. M-a sunat doamna Camelia Voiculescu, fiind, practic, concurenta numărul 1 a Realității. M-a sunat și mi-a spus: Dragă Elan, dacă te pot ajuta cu ceva, orice, dacă ai echipamente sechestrate, dacă ai nevoie de ajutor, îți stau la dispoziție.

Pentru mine, gestul acestei doamne, care nu îmi e nici prietenă, nici asociată, arată că putem avea și în România concurență loială.

Așa cum am considerat că e un gest normal să vin în fața voastră, a apresei, să lamuresc aceste lucruri. E un lucru civilizat, transparent. Încep să constat că și România intră în normalitate."

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

 • Așa cum am considerat că e un gest normal să vin în fața voastră, a apresei, să lamuresc aceste lucruri. E un lucru civilizat, transparent. Încep să constat că și România intră în normalitate.”


  Civilizat, transparent, normalitate...
  Dar de ce nu spui dta care sunt motivele pentru care ai oameni neplatiti de 3 luni ?
 • Siiigur ca daaa, exista oameni de omenie.

  Stirea s-ar putea citi si asa: cei mai mari rivali din piata media au pus de un cartel.... De altfel, deloc de observat din atitudinile anti-basiste ale trusturilor si din problemele cu justitia ale lui Voiculescu si Vantu.
 • Corect! Oricum, se stie ca trustul Intact e un trust stabil si puternic si asta e datorita profesionalismului persoaneleor care lucreaza acolo!
 • Da, iar Camelia Voiculescu nu voia să se asigure că Realitatea o arde anti-băsist. Sau cine a zis că din opoziție nu poți să profiți?
 • e clar anti-basescu...dar macar cineva a miscat in front. portocalii, daca erau destepti, ar fi sarit ei cu ajutorul si poate si-ar fi atras niste simpatie de la postul care in august a fost peste antena3.
 • Felix vrea sa intareasca masinaria de lupta anti Basescu. Atat. Unicul lui scop in viata. Restul, palavre si manevre de ametit bizonul. Ghita vrea sa spele ceva icusari iar Elan, constatand ca postul e o mare belea, il declara in insolventa ca sa-i intarzie decesul in speranta subtire ca o revenire dupa alegeri il va repune pe sine din punct de vedere financiar. Problema este, cum se va descurca cu platile curente?
 • Da-mi voie sa ma indoiesc serios de bunele intentii ale doamnei.N-am vazut niciodata atacuri pe realitatea la adresa antenei3, insa astia din urma (mai ales badea), arunca mereu cu de toate in cei de la realitatea. Sigur ca da, e nevoie si de naivi ca tine in lume.
 • Slava cerului ca in aceasta doamna exista decenta si bunavointa.

  Se pare ca Voiculescu, batranul, incepe sa piarda teren in fata chiar familie sale. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si de bun augur oferta Cameliei V.
 • Camelia Voiculescu este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Acest gest spune multe despre educatia aleasa pe care a primit-o.
 • @felix: daca elan nu voia sa spuna despre convorbirea pe care a avut-o cu camelia voiculescu, nu spunea. iar de gestul ei n-ar fi stiut nimeni. Dar, dragule, fiecare ii judeca pe ceilalti in functie de caracterul pe care-l are.

Trimite un comentariu