Skip to main content

VIDEO. Elan Schwartzenberg: “M-a sunat Camelia Voiculescu, pentru a-mi oferi sprijin”

 

Camelia Voiculescu l-a sunat pe Elan Schwartzenberg pentru a-i oferi sprijinul. Declaraţia a fost făcută de proprietarul Realitatea TV.

Publicitate

Declaraţia lui Elan Schwartzenberg despre discuţia cu Camelia Voiculescu, proprietar al postului concurent Antena 3, în continuare:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7GFQUPiO5bU[/youtube]

Elan Schwartzenberg:

„De curând am trăit un moment emoţionant, iar eu nu mă emoţionez prea uşor. M-a sunat doamna Camelia Voiculescu, fiind, practic, concurenta numărul 1 a Realităţii. M-a sunat şi mi-a spus: Dragă Elan, dacă te pot ajuta cu ceva, orice, dacă ai echipamente sechestrate, dacă ai nevoie de ajutor, îţi stau la dispoziţie.

Pentru mine, gestul acestei doamne, care nu îmi e nici prietenă, nici asociată, arată că putem avea şi în România concurenţă loială.

Aşa cum am considerat că e un gest normal să vin în faţa voastră, a apresei, să lamuresc aceste lucruri. E un lucru civilizat, transparent. Încep să constat că şi România intră în normalitate."

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Apropo Apropo
    Așa cum am considerat că e un gest normal să vin în fața voastră, a apresei, să lamuresc aceste lucruri. E un lucru civilizat, transparent. Încep să constat că și România intră în normalitate.”


    Civilizat, transparent, normalitate...
    Dar de ce nu spui dta care sunt motivele pentru care ai oameni neplatiti de 3 luni ?
  • boby boby
    tipul ori e naiv ori se face ca este,nimic nu e total gratis pe lumea asta
  • felix motanu felix motanu
    camelia asa e o zdreanta ordinara si autista pe deasupra
  • Lee Jaedong Lee Jaedong
    Siiigur ca daaa, exista oameni de omenie.

    Stirea s-ar putea citi si asa: cei mai mari rivali din piata media au pus de un cartel.... De altfel, deloc de observat din atitudinile anti-basiste ale trusturilor si din problemele cu justitia ale lui Voiculescu si Vantu.
  • anaconda anaconda
    Corect! Oricum, se stie ca trustul Intact e un trust stabil si puternic si asta e datorita profesionalismului persoaneleor care lucreaza acolo!
  • Andrei Andrei
    Da, iar Camelia Voiculescu nu voia să se asigure că Realitatea o arde anti-băsist. Sau cine a zis că din opoziție nu poți să profiți?
  • zuzu zuzu
    e clar anti-basescu...dar macar cineva a miscat in front. portocalii, daca erau destepti, ar fi sarit ei cu ajutorul si poate si-ar fi atras niste simpatie de la postul care in august a fost peste antena3.
  • Alf Alf
    Felix vrea sa intareasca masinaria de lupta anti Basescu. Atat. Unicul lui scop in viata. Restul, palavre si manevre de ametit bizonul. Ghita vrea sa spele ceva icusari iar Elan, constatand ca postul e o mare belea, il declara in insolventa ca sa-i intarzie decesul in speranta subtire ca o revenire dupa alegeri il va repune pe sine din punct de vedere financiar. Problema este, cum se va descurca cu platile curente?
  • felix felix
    Da-mi voie sa ma indoiesc serios de bunele intentii ale doamnei.N-am vazut niciodata atacuri pe realitatea la adresa antenei3, insa astia din urma (mai ales badea), arunca mereu cu de toate in cei de la realitatea. Sigur ca da, e nevoie si de naivi ca tine in lume.
  • michal michal
    camelia voiculescu da dovada de concurenta loiala. se schimba lucrurile in romania?
  • zoltan zoltan
    Slava cerului ca in aceasta doamna exista decenta si bunavointa.

    Se pare ca Voiculescu, batranul, incepe sa piarda teren in fata chiar familie sale. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si de bun augur oferta Cameliei V.
  • D'Artagnan D'Artagnan
    mai exista si oameni.
  • demostene demostene
    Camelia Voiculescu este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Acest gest spune multe despre educatia aleasa pe care a primit-o.
  • angelo angelo
    O adevarata doamna....jos palaria!
  • nogender nogender
    @felix: daca elan nu voia sa spuna despre convorbirea pe care a avut-o cu camelia voiculescu, nu spunea. iar de gestul ei n-ar fi stiut nimeni. Dar, dragule, fiecare ii judeca pe ceilalti in functie de caracterul pe care-l are.

Trimite un comentariu

sus