Skip to main content

EXCLUSIV: Lucian Mândruţă se întoarce în grupul Pro

 

Lucian Mândruţă revine în grupul Pro. Jurnalistul care a activat în ultimii ani la Intact vine pe o poziţie de conducere la Mediafax Group, compania care reuneşte, printre altele, agenţia de ştiri Mediafax, Ziarul Financiar, Pro TV magazin, ProSport şi Gândul.info.

Publicitate

Pe ce poziţie revine, în continuare:

Lucian Mândruţă va fi, de la 1 octombrie, Director de Creaţie (Creative Director) pe Mediafax Group, o poziţie care are legătură cu marketingul şi activităţile de promovare ale produselor din grupul de presă deţinut de Adrian Sârbu.

Traseu profesional:

  • Lucian Mândruţă a lucrat în grupul Pro opt ani. A intrat în 1995, la Pro TV, având experienţă în TV la postul SOTI (unde a debutat şi Andreea Esca) şi Tele 7 abc. În 2000, a preluat şi conducerea Ziarului Financiar.
  • În 2003, trece la Antena 1, unde prezintă principala ediţie a Observatorului. Este înlocuit la Observator la începutul anului trecut, după care realizează, la Antena 1, programul Pâine şi circ. Trece ulterior la Antena 2, cu emisiunea Nimic important.
  • Programul Nimic important nu s-a mai regăsit în grila de programe a Antenei 2, în această toamnă, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • me me
    A, da, PRO-ul importa? Dar cum ramane cu X Factor? PRO-ul isi facea promo la Vocea Romaniei de luni bune, cand s-au gandit si astia din Antena sa ciordeasca formatul. Asta au stiut mereu antenistii sa faca. Sa fure si sa copieze. Insa si copiile erau proaste.
  • precup florin precup florin
    da si care-i..clenciul,au ramas aia de la pro-tv fara oamenii de serviciu(gunoieri sau femeile de serviciu)....ca baiatul asta nu pare bun de altceva...
  • haihui haihui
    io nu m-am uitat niciodata la mandrutza, i-am citit cateva editoriale in foaia aia a lu' plesu. nu prea inteleg ce cauta baiatul asta in tv, ca n-are haz deloc. dar a facut ceva bani, e mare iubitor de iahturi (?! haha)
  • George Predoi George Predoi
    Te primeste sigur! Da-i un telefon.
  • George Predoi George Predoi
    Cam asta stie sa faca marele "manager" Sarbu, asta e o decizie strategica! Pe de alta parte, la ce mkt de 3 bani gasesti la acest Mediafax este de inteles dorinta patronului de a schimba ceva. Totusi nu inteleg de ce le mai tb mkt, jumatate din business dispare in max 1 an.
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Audientele Antenelor vorbesc de la sine despre calitatea emisiunilor lor! Noroc ca mai scoate protv-ul cate un spectacol de circ gen Romanii au talent..si ala "de import"...
  • mandrula mandrula
    Dupa cum s-a balacit imbracat in jacuzzi, nu m-ar mira sa il vad curatand cartofi in locul doamnei Bamboi.
    Acu o saptamana se zicea despre el ca mare piarist.
    Ce ar trebui Mandruta sa presteze pentru a-l considera Sarbu mai bun decat piarista Maria???
    Scabros!!!!!!
  • Alex.D Alex.D
    hai ca ai fost tare:)))))
  • bipbip bipbip
    Ha ha ha ha:-) A luat toate premiile intr-un concurs in care au concurat practic singuri :-) Mediapro nu participa la APTR. E drept ca APTR-ul Antenei e probabil mai tare decat EMMY-ul Pro-ului ;-)
  • Cristina Cristina
    Pentru Vladule..A pleca de unde te-ai intors nu inseamna sa “lingi unde ai scuipat”. Omul nu a scuipat deci nu are ce linge .A ales altceva si a lasat loc de buna ziua..Cerere si oferta. Asta inseamna maturitate (nu pare deloc imberb).L-am avut trainer la un curs de specialitate MBA si omul are multe de spus in context foarte profesionist si serios).E fara fite si ok. Multi oameni trebuie sa se adapteze unor situatii La unii se observa efortul ,la altii, mai nesimtiti nu. Eu ii spun felicitari si ca e un tip ok. Un “domn”.
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    N-are nici o sansa sa faca cariera la Pro tv ...
  • Cristina Cristina
    A pleca de unde te-ai intors nu inseamna sa "lingi unde ai scuipat". Omul nu a scuipat deci nu are ce linge .A ales altceva si a lasat loc de buna ziua..Cerere si oferta. Asta inseamna maturitate (nu pare deloc imberb).L-am avut trainer la un curs de specialitate MBA si omul are multe de spus in context foarte profesionist si serios).E fara fite si ok. Multi oameni trebuie sa se adapteze unor situatii La unii se observa efortul ,la altii, mai nesimtiti nu. Eu ii spun felicitari si ca e un tip ok. Un "domn".
  • dex dex
    Mandruta a avut nenumarate sanse de la cei din antena..se pare ca nu le-a facut fatza.
  • dex dex
    Audientele Antenei vorbesc de la sine! Si in plus Antenele au luat toate premiile APTR-ului anul acesta. Asta spune multe despre profesionalismul celor de acolo.
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Se vede cu ochiul liber ca Mandruta s-a "manelizat" si vrea sa "vanda" cu orice pret. Antenele nu accepta astfel de oameni in echipa.

Trimite un comentariu

sus