Skip to main content

Gabriel Bugnar, producător Realitatea: Sebastian Ghiţă încearcă să fure Realitatea TV

 

Realitatea TV, serialul continuă. Gabriel Bugnar, fost producător la postul de ştiri, spune într-un interviu acordat paginademedia.ro că în interiorul postului se lucrează la o organigramă pentru un nou post de televiziune, astfel încât Realitatea TV să treacă la Sebastian Ghiţă.

Publicitate

Parte din angajaţi au fost trecuţi pe o firmă a lui Ghiţă. Din "motive tehnice", explica pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă, aici.

Bugnar a postat iniţial pe blogul său informaţia potrivit căreia Letiţia Zaharia (producător general) l-a anunţat săptămâna trecută că se lucrează la această nouă organigramă (pe firma lui Ghiţă) şi că nu mai are nevoie de serviciile lui. Bugnar rămâne la Realitatea TV.

Ce face, dar şi interviul, în continuare:

Gabriel Bugnar a publicat în ultimele zile mai multe articole pe blogul său, legate de situaţia la Realitatea TV şi la faptul că managerul Sebastian Ghiţă încearcă "să fure" Realitatea TV, trecând angajaţii pe o firmă nouă, RTV Satellite Net. Dincolo de notele subiective despre colegi, din postări reiese situaţia tensionată de la Realitatea TV, povestită de un om din interior.

În luna aprilie, Bugnar a postat pe blogul lui o Scrisoare deschisă patronilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, disputa "desprinsă din teatrul absurdului" dintre managerul Ghiţă şi patronul Vîntu.

Gabriel Bugnar este unul dintre producătorii de ştiri cu vechime la Realitatea TV (lucrează din 2004), iar anterior a lucrat la Prima TV şi Pro TV.

Petrişor Obae: Ce ţi-a spus Letiţia Zaharia?
Gabriel Bugnar: Mi-a spus că se lucrează la o nouă organigramă pentru o nouă televiziune.

Ţi-a spus ce televiziune?
Nu am discutat acest subiect. Ea mi-a dat o explicaţie că eu nu mai lucrez, că în noua organigramă nu mai este nevoie de serviciile mele.

I-am zis că pe mine nu mă interesează o nouă televiziune, pentru că eu lucrez deja la una, la Realitatea TV. Am contract cu Realitatea Media, pentru Realitatea TV, iar acel contract nu a fost reziliat.
De altfel, după ce am publicat pe blog, am primit un mesaj de la reprezentanţii Realitatea Media, prin care am fost asigurat că nu s-a reziliat contractul meu cu Realitatea Media.

Cine ţi-a trimis mesajul?
Irina Chirică (preşedintele Consiliului de Administraţie, n. red).

În ce calitate te-a anunţat Letiţia Zaharia?
Asta mă întreb şi eu. Mă întreb cei care lucrează acum la Realitatea TV sau apar pe post şi au contract cu firma lui Sebastian Ghiţă, RTV, în ce calitate apar ei la Realitatea TV? Dar nu am vrut să lungesc discuţia cu Letiţia Zaharia.

Realitatea Media mi-a dat alte lucruri de făcut: mă ocup de mutarea în sediul Willbrook

Acum care este calitatea ta la Realitatea TV?
Sunt producător la Realitatea TV, dar Letiţia Zaharia m-a informat că nu mai sunt pe program şi mai departe o să ia cineva legătura cu mine.

Te-ai mai dus la muncă?
Eu am contract de drepturi de autor cu Realitatea Media, dar nu pot să mă duc dacă nu am program.

Realitatea Media mi-a dat alte lucruri de făcut: mă ocup de mutarea televiziunii la Willbrook, am fost la Ploieşti pentru nişte parteneriate etc.

Azi (marţi) am trecut prin redacţie. Dar nu mai mult de câteva vorbe schimbate cu Cătălin Popa (care mi-a spus că dacă mă prinde pe stradă mă bate).

Ideea angajării la televiziunea lui Ghiţă este ştiută în redacţie

Cum ai ajuns la concluzia că “se fură Realitatea”?
În momentul în care au început să circule zvonuri prin Realitatea TV, că se fac mutări pe altă firmă, mi s-a părut ciudat. Am început să îmi pun întrebări.

Apoi am văzut răspunsul lui Sebastian Ghiţă, că este din “motive tehnice”, pentru a se putea plăti salariile. După aceea mi s-au cerut şi mie datele pentru un nou contract, dar am observat că doar unii oameni semnează şi că, dacă nu semnează, nu-şi iau salariile. Nici eu nu am semnat şi nu mi-am luat salariu.

Despre ce salariu e vorba?
Pe luna august.

A fost ciudat şi felul în care s-a comunicat. Un şef se plimba prin hală şi le spunea “du-te şi semnează contractul”. În mod normal, pentru astfel de situaţii, faci o comunicare cu şedinţă. Am văzut colegi, unul lângă altul, care-şi puneau întrebare “mă, tu ai semnat?”.

Mi-am mai adus aminte de ceva, în momentul în care am văzut că firma RTV Satellite Net a fost înfiinţată în aprilie. Mi-am adus aminte de o discuţie pe care am avut-o cu Sebastian Ghiţă, când am trimis prima scrisoare, în aprilie. El mi-a spus clar că dorinţa lui este să ajute Realitatea, pentru că, la un moment dat, această televiziune va fi a lui.

Atunci mă bucuram că a apărut cineva care, în mod providenţial, a venit să scoată firma din rahat. Acum văd că tocmai atunci se înfiinţa noua firmă, RTV Satellite.

Firma RTV Satellite nu a făcut nimic dar, dintr-o dată, se semnează contracte pe această firmă. De ce a făcut o firmă nouă şi nu a pus contractele pe Asesoft, pe Flanco sau eMag? Mi-am dat seama că e bătălia finală.

Nu înţeleg de ce a fost nevoie de această manevră. Am stat de vorbă cu colegi care au probleme, au rate la bănci. Pe ei nu îi interesează pe ce firmă se dă salariul. Dacă primesc salariul, foarte bine.

Ideea angajării la televiziunea lui Ghiţă este ştiută în redacţie. Care o să fie finalul, habar nu am. Eu am pus cap la cap nişte lucruri.

La Realitatea TV, nu prea ştii cine ce are de făcut

Tu te ocupi de mutarea televiziunii în sediul Willbrook. Pe această logică, se poate spune că tu eşti în tabăra Elan Schwartzenberg?
Eu nu am trecut în nicio barcă. Dacă Realitatea TV are un patron şi acel patron a decis că vrea să mute casa, are cineva o problemă cu asta?

Cred că Elan are nişte probleme de comunicare. Poate, după valorile lui, acesta este modul de a comunica. Dar angajaţii Realitatea aşteptau un semnal şi nu l-au primit.

Cine conduce televiziunea?
Habar nu am. La Realitatea TV, nu prea ştii cine ce are de făcut.

Şeful tău cine era?
Şeful meu era producătorul general, Letiţia Zaharia. Domnul Ghiţă ne-a spus că şef este Eugen Chelemen. Dar nu mai ştim ce este fostul şef, Cătălin Popa, care şi-a păstrat biroul. Despre Robert Tătăruş am aflat că a devenit editor-şef. Nu ştiu cine conduce. Eu îmi făceam jurnalele mele.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    @dady, au trecut alea 2-3 zile si nicio dezvaluire despre popa...
  • gake gake
    Bugnare pasăre rară
    Te băgară aştia afară
    Pâna'acu eraţi colegi
    Iar de ieri de toţi te legi.
    Cât plătiră don Ylan
    Ca să latri-aici în van?
    Se zvoneşte prin poiată
    Ca ai cam facut-o lată.
    O bălănganeai pe holuri,
    O frigeai tot pe la Malluri
    Asteptând nerfos să vie
    Ziua de mers pe la caserie.
    Na! C-a înţărcat bălaia
    Şi ti-au pus in braţe foaia
    Muncă să mergi să-ţi găsezi
    Nu pe blog să militezi.
  • elena elena
    Merita citit zi eu si acest articol, unde se face o asociere intamplatoare... Ghita de Ignat:
    http://www.codrosu.ro/cine-este-cu-adevarat-sebastian-ghita-pirat-la-drumul-mare-sau-simplu-cetatean-al-romaniei/
  • dady dady
    Va saluta tata!!!!!!!!!
    In limbajul interlopilor ce face *Ghita... te-asteapta noaptea la portita*, se numeste JAPCA!
    Dragii mosului, multimedia kelemen, coana letitia *iet companiii*, au uitat ce prime au primit de la *piratu*(maestrul Vintu) de puteau sa-si cumpere doua case din ele, si acum se dau deontologi si zic cum ca perioada de trista amintire de supt patronajul lui Vintu a fost groaznica ....
    ... Gurile rele spun ca astia doi nu vor mai avea loc pe nicaieri dupa ce teveul lui Ghita se va inchide ... poate doar acolo in *republica Ploiesti*!!!!!!!!!!
    .... si va zic voua, dragii mosului, cei care munciti inca la realitatea ... Votati cu Realitatea Media si cu Elan Schwartzenberg ... este si onest si deontologic ... nu participati astfel la o *JAPCA*, sau *Viol in grup*!
    Voi reveni in doua-trei zile cu noi informatii si despre marele deontolog Catalin P Popa ... care este!!!!!!!!!!!
    Va pupa tata, dragii mosului!!!!!!!!!
  • gake gake
    Si, Cornele, mai trist este ca, dupa cum scrii si dupa cum gandesti, tu doar Copilu' Minune asculti.
  • gake gake
    Noroc cu tine Cornele!
    Abia acum mi-am dat seama ca Adrian, ala mare de la PSD, impreuna cu Adrian, ala micu' de la ProTV sunt Stapanii Inelelor.
    Nedumerirea ce ma bantuie este alta, ce rol joaca Adrian, ala, Minunea de Copil?
    Nepatrunse sunt caile politicii TV!
  • cornel cornel
    Letitia Zaharia e anagajata USL via Adrian Sarbu
  • sex shop online sex shop online
    cu toate partidele politice a avut sebastian ghita afaceri.... mare smecher.... o sa i se infunde la un moment dat...
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    iete ce zice asta aici - http://breikingniuz.wordpress.com/2011/09/29/se-produce-ruptura-la-realitatea-tv/
  • zu zu
    Eu cu cine votez?
    Daca nu vreau sa trec la Ghita, ce ar trebui sa fac sa raman pe Realitatea Media?
  • tcristescu tcristescu
    i-ati verificat lui bugnar dunga rosie de pe buletin ? tot una a ramas, sau intre timp au aparut doua ?
  • vali vali
    bitule, ia spune tu si cite 7 mii de euro ai salariu la realitatea... da-o naibii de treaba...
  • thdncgfb thdncgfb
    asa a fost intotdeauna la realitatea... dubla si tripla subordonare era la ordinea zilei... venea sergiu toader si cerea una, trecea boul de kelemen si cerea alta, dupa aia nebuna de lembrau voia altceva... evident, cind te lamureai cam ce voiau idiotii, letitia venea sa tipe la tine ca nu ai priceput nimic... colac peste pupaza, trecea si popa pe acolo si te intreba daca esti chiar atat de prost sa te iei dupa toti idiotii...
  • DM DM
    A devenit atat de penibil pentru ce se intampla la Realitatea TV. Astia o iau pe urma OTV-ului.
  • alex alex
    audienta vocea romaniei??

Trimite un comentariu

sus