Skip to main content

INTERVIU. Silviu Petcu: Românii îl au pe "Chix Factor". Despre Distractis, Divertis, de ce au plecat de la Pro TV şi cum au renunţat la TVR din motive politice

 

Românii îl au pe "Chix Factor", spune Silviu Petcu, de la Distractis, jumătatea de Divertis care începe la TVR emisiunea pe 2 octombrie. Cum adică?

Publicitate

"Cred că noi, românii, suntem mult mai aplecaţi către a da chix în viaţă. Adică începem un proiect, frumos, şi la final se fleşcăie, se întâmplă ceva, dă vaca cu piciorul în găleata cu lapte proaspăt muls, cam aşa se întâmplă. Şi atunci - pe lângă cealaltă mare vedetă a României, Capra vecinului - introducem şi Chix factorul în viaţa noastră", spune Silviu Petcu, într-un interviu acordat paginademedia.ro.

Petcu povesteşte cum Divertis a renunţat la TVR din motive politice, în plină eră FSN şi Iliescu, acum vreo 16 ani şi cum Pro TV a fost cel care a decis să renunţe la Divertis Land of Jokes. Unde n-ar lucra niciodată? La OTV. "Acolo ar trebui să ne ducem şi să ne dezbrăcăm".

Interviul, în continuare:

Din 2 octombrie, Distractis (care reuneşte membrii Divertis care au apărut în emisiunea Land of Jokes, la Pro Tv) vine la TVR 1, duminica seara. Unul dintre cei mai vechi reprezentanţi ai Divertis, acum la Distractis, Silviu Petcu, vorbeşte pentru paginademedia.ro despre noul show, colaborarea cu TVR 1, formate de televiziune, relaţiile cu Toni Grecu şi actualul Divertis şi istorii de pe vremea FSN-ului.

Din interviu:

Despre "Chix Factor":"O să introducem o rubrică nouă, care se numeşte Chix factor, pentru că este această nebunie cu X Factor, cu factorul care te scoate în faţa celorlalţi. Cred că noi, românii, suntem mult mai aplecaţi către a da chix în viaţă. Adică începem un proiect, frumos, şi la final se fleşcăie, se întâmplă ceva, dă vaca cu piciorul în găleata cu lapte proaspăt muls, cam aşa se întâmplă. Şi atunci - pe lângă cealaltă mare vedetă a României, Capra vecinului - introducem şi Chix factorul în viaţa noastră.

Nu înseamnă că acest Chix factor este prezent peste tot, dar e destul de prezent. Ultimul exemplu, cel mai tare, este Stadionul Naţional, se face ceva extraordinar, şi vine un nene care nu se pricepe la nimic, ia banii, că aşa suntem noi obişnuiţi, cu “lasă, şefu’, că merge şi-aşa”, şi s-a terminat."

Despre noul contract cu TVR 1: "Pot să declar şi acum, aşa cum am declarat şi în alţi ani: pe noi nu ne conduce nimeni. Ceea ce avem noi în cap şi ceea ce simţim noi că trebuie să criticăm - aia criticăm."

Despre întreruperea colaborării cu TVR 1, cu ani în urmă: "Am avut o perioadă mai lungă în care TVR-ul nu ne-a mai primit, din motive politice. (...) Atunci era domnul Răzvan Theodorescu Preşedintele Televiziunii Române, era PSD-ul nemuritor (sau cum se numea pe atunci, FSN, PDSR), erau nemuritori la conducere şi credeau că nu vor mai fi daţi niciodată deoparte. Şi domnul Răzvan Theodorescu a spus că îi pare foarte rău, dar lumea nu ne înţelege şi noi nu avem ce căuta pe un post naţional de televiziune, unde trebuie dat ceva pentru tot poporul (asta era prin ‘95)."

Unde nu ar lucra: "Nu am ce să spun la OTV. Acolo ar trebui să ne ducem şi să ne dezbrăcăm. Or eu nu pot să fac aşa ceva. Am, totuşi, cei şapte ani de acasă. Nu aţi văzut ce e la OTVCine se duce la OTV are o problemă mintală, cred."

Despre plecarea de la Pro TV: "Producţia noastră e costisitoare. Probabil de aceea a trebuit să plecăm de la Pro TV." Cine a luat hotărârea? "Postul."

Despre atuurile Distractis faţă de Serviciul Român de Comedie: "Cred că unul dintre atuurile noastre este faptul că am rămas cei care am fost şi acum 10 ani, şi acum 20 de ani, şi acum 30 de ani. Dincolo, în afară de Toni (Grecu, n.r.) nu prea mai este nimeni din vechea trupă."

Despre publicul TV şi oferta posturilor: "Dacă îi dai rahat, se uită la rahat – “mamă, ce tare, nu a mai dat nimeni rahat”. Dacă îi dai ceva bun, se uită la ceva bun, că nu are ce să facă altceva. Eu nu cred că e din cauza publicului. E normal, asta e firea umană, să fie curioasă, să afle ce a făcut ăla, cu cine s-a cuplat aia, mai ales când aduci nişte nulităţi pe televizor, care sunt dezbrăcate tot timpul, evident că lumea va fi cu ochii bulbucaţi acolo să vadă cu cine mai e ăla, de cine a divorţat aia, cu cine au rămas copiii, i-a dat foc la casă, i-a luat foc maşina.

Dar dacă nu-i dai de-astea, ci îi dai ce s-a mai creat, ce s-a mai făcut, ce mai e interesant în oraş, e altceva. De aceea am ajuns la TVR 1, pentru că este o televiziune care nu vrea să dea numai programe pentru mase."

Interviul, pe larg:

Cristiana Constantinescu: Prima ediţie din Distractis la TVR 1 a rămas în grilă pe 2 octombrie?
Silviu Petcu: Da, duminica seara, la TVR 1. Încă nu ştiu să vă spun exact ora, că o fi 21, 21.30 sau 22, nu ştiu să zic, dar e duminica seara, sigur în prime-time, din 2 octombrie.

Ce aduce nou show-ul de la TVR 1, faţă de Land of Jokes?
Este un show cu un alt decor, cu alte personaje, mai hazlii decât cele pe care le-aţi văzut, încercăm să fim mult mai dinamici şi să păstrăm ceea ce a fost bun - ce considerăm noi că a fost bun, adică să avem glume sociale şi politice, cu toate că lumea s-a cam săturat de partea politică. Vom păstra două-trei minute de satiră politică. În rest, vom face ceea ce ştim cel mai bine - interviuri, scheciuri şi parodii muzicale.

Apropo de parodiile politice, au fost voci care au spus că la TVR 1 nu veţi mai putea face aceleaşi glume pe seama politicienilor, că nu vă veţi mai putea desfăşura ca şi până acum…
Păi aceleaşi voci au spus că am fost la Antena 1 şi că nu am criticat decât pe anumiţi oameni. Cât am fost la Pro TV nu au zis nimic pentru că, Pro TV-ul nefiind afiliat politic, nu aveau ce să ne spună. Pot să declar şi acum, aşa cum am declarat şi în alţi ani, şi colegi mei, şi voi declara şi peste câţiva ani: pe noi nu ne conduce nimeni. Ceea ce avem noi în cap şi ceea ce simţim noi că trebuie să criticăm - aia criticăm.

Râdem de prostie, de fapt. Dacă prostia e la guvernare, râdem de cei de la guvernare. Dacă prostia este în opoziţie, râdem de cei din opoziţie. Din păcate, prostia nu are culoare politică, nu are graniţe, vârstă, sex, trăieşte şi coabităm cu ea. Deci nu ne-a spus nimeni, niciodată - nici la Antena 1, nici la Pro Tv, nici acum la TVR 1, “aveţi grijă, în ăla nu trebuie să daţi, de ăla nu trebuie să vă luaţi”. Asta e o aberaţie a celor care nu ştiu nimic şi care au frustrări, în general.

Deci chiar dacă urmează un an electoral, chiar dacă sunteţi la postul public, nu o să se schimbe nimic în stilul care v-a consacrat?
Noi ne facem meseria. Nu ne-am abătut de la treaba noastră nici măcar pe vremea comunismului. Criticam foarte tare sistemul şi atunci.

Aţi început filmările?
Nu, încă nu am început să filmăm, am început să scriem. De filmat se va filma chiar înaintea emisiunii, ca să fie cât mai proaspăt totul.

“În trecut, am plecat de la TVR 1 din motive politice”

Cum e să scrieţi scheciuri şi parodii pentru TVR 1, faţă de Pro Tv, sau Antena 1?
Scrisul nu are legătură cu asta. Fiecare scrie în faţa unui laptop, şi facem schimb de texte, ele se îmbunătăţesc. Sperăm să iasă cea mai bună variantă pe ecran. Nu este un fel de scris pentru o televiziune sau pentru alta. Este un fel de scris pentru umor. Nu există o diferenţă între televiziuni. Ci există o diferenţă între un umor bun şi un umor mai puţin bun.

Iar de filmat, noi am mai filmat în Televiziunea Română. Tot cu camere, cu lumini, cu oameni, slavă Domnului, au tehnică foarte bună, s-au utilat, au oameni foarte buni, totul este să îi capacitezi şi să lucreze în ritmul tău. Asta este tot. Nu contează televiziunea. Adică vorbim de televiziuni care ştiu să facă treabă, ştiu să facă un produs bun. Noi nu am lucrat la alt gen de televiziuni, decât la cele din Top 3.

Adică Pro Tv, Antena 1 şi TVR 1.
Exact. Noi am mai lucrat cu TVR 1, prin ‘98, ’99, 2000, numai că am avut o perioadă mai lungă în care TVR-ul nu ne-a mai primit, din motive politice. Atunci era domnul Răzvan Theodorescu Preşedintele Televiziunii Române, era PSD-ul nemuritor (sau cum se numea pe atunci, FSN, PDSR), erau nemuritori la conducere şi credeau că nu vor mai fi daţi niciodată deoparte.

Şi domnul Răzvan Theodorescu a spus că îi pare foarte rău, dar lumea nu ne înţelege şi noi nu avem ce căuta pe un post naţional de televiziune, unde trebuie dat ceva pentru tot poporul (asta era prin ‘95). Şi atunci relaţia noastră cu televiziunea a fost alta, câţiva ani nu am mai lucrat, pentru că nu mai aveam ce să facem.

Deci din această cauză aţi lipsit în perioada aceea, câţiva ani buni, din televiziune?
Da, a fost o perioadă lungă, pot să zic clar că din motive politice, adică ne-au spus că ceea ce facem noi nu este apreciat de popor, nu este pe înţelesul lui. Dar, în acelaşi timp, la celelate televiziuni, adică Pro TV şi Antena 1, poporul înţelegea. Era acelaşi popor care se uita! Deci, ce să mai spun, asta e, sunt oameni şi oameni. Sunt oameni care fac tot posibilul să treacă mai departe în sistemul în care cred ei că vor ajunge cât mai sus posibil - şi atunci, ce conta un grup de umor?

Cu Prima Tv, de exemplu, nu aţi lucrat niciodată. De ce?
Nu am lucrat cu Prima pentru că nu s-a întâmplat. Nu am ajuns până acolo.

Nu aţi avut nici negocieri?
Am avut discuţii cu ei în primăvara asta, dar nici ei nu au avut loc, timp, bani şi aşa mai departe. Producţiile de genul celor pe care le facem noi sunt, din păcate, costisitoare. Pentru că au costuri legate atât de actori, scenarişti, cât şi de producţie Nu e simplu, nu e doar o masă cu patru scaune, unde stau de vorbă patru oameni timp de o oră, cum e la celelalte televiziuni, unde sunt talk-show-uri sau reality-showuri pe care, repet, eu nu le înţeleg. Nu le înţeleg scopul şi nici de ce există pe lumea asta.

Deci am discutat şi cu alte televiziuni, dar aici s-au cristalizat ideile, la TVR 1. Am discutat mai mult timp şi până la urmă ei au dorit foarte tare să aibă acest program, iar noi ne-am dorit să-l facem în felul pe care o să-l vedeţi.

Cine se duce la OTV are o problemă mintală

Există vreo televiziune cu care nu aţi putea să lucraţi vreodată, oricât de “disperaţi” aţi fi?
(râde) OTV! Nu am ce să spun la OTV. Acolo ar trebui să ne ducem şi să ne dezbrăcăm. Or eu nu pot să fac aşa ceva. Am, totuşi, cei şapte ani de acasă. Nu aţi văzut ce e la OTV? Cine se duce la OTV are o problemă mintală, cred.

V-aţi uitat vreodată la OTV?
Niciodată. Doar când dau de la un canal la altul, ca să ajung la ce am nevoie. Altfel, nu mă interesează.

Nici dacă, prin absurd, aţi fi muritor de foame?
Dar există alte lucruri de făcut, decât să te duci la OTV. Mai sunt scene de teatru, sunt bâlciuri, pot să car saci în spate. Dar într-o casă de nebuni nu ai ce să cauţi. Nu văd ce aş căuta acolo.

Deci aţi ales TVR 1 pentru că s-au îndeplinit condiţiile pe care le-aţi pomenit mai sus?
Da, s-au îndeplinit condiţiile financiare, cele de creaţie, a fost dorinţa lor, dorinţa noastră, până la urmă sunt mai multe aspecte care s-au suprapus şi aşa a ieşit, să fie acolo programul.

De ce nu la Antena 1, de exemplu?
La Antena 1 am propus, am avut şi cu ei negocieri, bineînţeles. Dar au şi ei foarte multe programe acum. Au început X Factor. Am mai spus asta, în general televiziunile din primele patru locuri nu prea mai au încredere în programele autohtone. Adică trebuie să fie ceva fantastic ca să poţi să convingi o televiziune să-ţi preia programul tău, zicând “bine, am încredere să-l fac”.

Şi se cumpără doar formate de afară, care se adaptează în România şi obţin un rating care să le permită să plătească formatul respectiv şi să ia şi un profit oarecare. Nu-şi mai bat capul să inventeze ceva. E un mare păcat pentru creatorii români. Dar mergem înainte.

Pe ce perioadă aţi semnat contractul cu TVR?
Pe un sezon. Cred că nici nu se mai semnează contracte pe mai mult de un sezon.

“Suntem în relaţii bune cu Toni Grecu şi cu cei de la Pro Tv”

În ce relaţii sunteţi cu foştii colegi de la Divertis - cei din Serviciul Român de Comedie, care au rămas la Pro Tv?
Suntem în relaţii normale, discutăm, stăm de vorbă, ei cu proiectele lor, noi cu proiectele noastre, fiecare merge pe drumul lui, înainte.

O să fiţi concurenţi…
Da, vom fi concurenţi, asta e, nu ştiu exact când va fi emisiunea lor, probabil că şi ei vor rămâne tot duminică seara.

Dacă o să vă suprapuneţi în grile, cum veţi convinge publicul să se uite la Distractis şi nu la Serviciul Român de Comedie? Care sunt atuurile Distractis?
(râde) Asta va fi cel mai greu, să convingem publicul. Cred că unul dintre atuurile noastre este faptul că am rămas cei care am fost şi acum 10 ani, şi acum 20 de ani, şi acum 30 de ani. Dincolo, în afară de Toni (Grecu, n.r.) nu prea mai este nimeni din trupă. În fiecare an se schimbă 2-3 figuri noi. E un lucru foarte bun, pentru noutate. Dar nu pot să comentez eu mai mult. Fiecare cu treaba lor. Eu le urez foarte mult succes şi lor, dar mai ales nouă!

Va fi complicat, va fi foarte complicat să fim pe acelaşi slot orar, nu ştiu cum va fi, cum vor hotărî cele două televiziuni să fim programaţi. Eu atâta ştiu, că noi ne-am dorit să fim duminică seara, oricât de complicat este slotul respectiv, dar e foarte bine să fim acolo, pentru că lumea care doreşte să ne vadă va şti că suntem duminica seara.

Vorbiţi cu Toni Grecu, vă mai întâlniţi la o cafea, faceţi schimb de păreri?
Da, mai stăm de vorbă, sigur că da. Trebuie să vorbim, pentru că sunt atâtea lucruri care se schimbă, mai ales din punct de vedere al drepturilor de autor. Autorităţile vin să ne ia banii, au grijă să ne încurce. Totuşi, suntem nişte artişti, nu suntem contabili să ţinem minte toate astea. Normal ar fi să existe o instituţie, să-ţi angajezi un contabil care să aibă grijă de toate chestiile astea.

În ţările civilizate, în care încercăm şi noi să intrăm, actorul nu e de capul lui. Actorul are un manager, are un impresar, un contabil, un avocat - deci sunt încă patru oameni care trăiesc din ce câştigă artistul. Dar la noi actorii sunt la nivelul bugetarilor. Cum să-şi permită actorul să aibă şi impresar, şi manager? Vorbesc prăpăstii acum.

Despre plecarea din Pro TV:  "Am stat de vorbă cu angajatorul şi am văzut că nu mai putem continua"

Revenind la plecarea Land of Jokes de la Pro Tv. De ce a rămas SRC la Pro Tv şi a plecat Land of Jokes?
Asta nu am de unde să ştiu.

Cine a luat hotărârea?
Postul.

Niciunul dintre membrii celor două grupuri nu a avut niciun cuvânt de spus?
Păi noi ce să comentăm? Am stat de vorbă cu angajatorul şi am văzut că nu mai putem continua. Cum spuneam, din cauza crizei, trebuiau tăiate nişte costuri, bănuiesc. Producţia noastră nu era ieftină, e costisitoare. Bănuiesc că ăsta a fost motivul principal.

Cum aţi reacţionat când aţi aflat de această despărţire?
Ne-am bucurat foarte mult! A fost o veselie totală, am făcut picnicuri, a fost foarte plăcut! Ce să spun? Asta e situaţia, asta e viaţa, mergem înainte. Nu are rost să comentăm ce a fost. Noi trebuie să ne vedem de treabă şi să merge înainte, să râdem de situaţiile care sunt în jurul nostru şi să facem ca lumea să se uite şi la noi. Asta e o filosofie simplă, altceva nu avem de făcut. Suntem în relaţii bune cu ceilalţi, şi de la Serviciul Român de Comedie, şi de la Pro Tv. Am înţeles, este o situaţie nasoală, mergem înainte. Nu putem să stăm deoparte. Cel mai important lucru este să munceşti şi să-ţi faci treaba. Că în staţia de autobuz e mai greu să câştigi bani. Doar dacă lucrezi la portofel direct - dar asta-i altceva.

Chix factor şi americanii de la Deveselu, motive de râs

De ce vom râde în primele emisiuni de la TVR?
O să introducem o rubrică nouă, care se numeşte Chix factor, pentru că este această nebunie cu X Factor, cu factorul care te scoate în faţa celorlalţi. Cred că noi, românii, suntem mult mai aplecaţi către a da chix în viaţă. Adică începem un proiect, frumos, şi la final se fleşcăie, se întâmplă ceva, dă vaca cu piciorul în găleata cu lapte proaspăt muls, cam aşa se întâmplă. Şi atunci - pe lângă cealaltă mare vedetă a României, Capra vecinului - introducem şi Chix factorul în viaţa noastră.

Astfel încât în aceste emisiuni vom avea o rubrică, atunci când va fi cazul. Nu înseamnă că acest Chix factor este prezent peste tot, dar e destul de prezent. Ultimul exemplu, cel mai tare, este Stadionul Naţional, se face ceva extraordinar, şi vine un nene care nu se pricepe la nimic, ia banii, că aşa suntem noi obişnuiţi, cu “lasă, şefu’, că merge şi-aşa”, şi s-a terminat.

Şi altă noutate?
Mai este, bineînţeles, o altă temă de discuţie – şi eu aş face un serial, pentru că e simpatic – cu locuitorii din comuna Deveselu. Cum se pregătesc pentru marea uniune cu NATO, care i-a străfulgerat pe ei. Cum se gândesc ei să facă un club în localitate şi altele. Vă daţi seama cum or să fie 200 000 de militari americani în comuna aceea din mijlocul Olteniei? E de National Geographic, e de Discovery! E o sursă de inspiraţie grozavă. Mulţumim americanilor pentru treaba asta cu Deveselu!

Cam asta facem, cu ce am obişnuit publicul. Luăm situaţia din realitate şi o transformăm în felul nostru, astfel încât să fie ingurgitabilă pentru popor. Dorim foarte mult să readucem oamenii care nu se mai uită la televizor, pentru că o mare parte a publiciului nostru nu se mai uită la televizor. Deloc! Pentru că nu au ce să vadă, e numai mizerie.

Publicul şi televiziunile: "Dacă îi dai rahat, se uită la rahat"

Cine credeţi că e de vină pentru situaţia asta – publicul sau televiziunile, care oferă programe de calitate slabă?
Publicul este acelaşi. Este la fel şi în Franţa, şi în Elveţia, şi în România. Dacă îi dai rahat, se uită la rahat – “mamă, ce tare, nu a mai dat nimeni rahat”. Dacă îi dai ceva bun, se uită la ceva bun, că nu are ce să facă altceva. Eu nu cred că e din cauza publicului.

E normal, asta e firea umană, să fie curioasă, să afle ce a făcut ăla, cu cine s-a cuplat aia, mai ales când aduci nişte nulităţi pe televizor, care sunt dezbrăcate tot timpul, evident că lumea va fi cu ochii bulbucaţi acolo să vadă cu cine mai e ăla, de cine a divorţat aia, cu cine au rămas copiii, i-a dat foc la casă, i-a luat foc maşina.

Dar dacă nu-i dai de-astea, ci îi dai ce s-a mai creat, ce s-a mai făcut, ce mai e interesant în oraş, e altceva. De aceea am ajuns la TVR 1, pentru că este o televiziune care nu vrea să dea numai programe pentru mase.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • spidi spidi
    ? conteaza?
  • misu misu
    CORECT! Se vede ca n-au cirma fara GRECU!
  • spidi spidi
    DIVERTIS,....Distractis,se pregateste:STUPIDIS, PENIBILIS.... Puteau macar sa nu murdareasca numele pe care l-au avut. Pacat!
  • Cornel Cornel
    altii il pupa in fund pe Voiculescu, care-i diferenta?
  • thasos thasos
    in timp de TVR face credite pentru plata salariilor si are o datorie de aprox. 50 mil de euro isi permite sa externalizeze productii pe sute de mii. se stie ca Divertis are o productie infiorator de scumpa. poate ne explica dl. Lazescu cum e treaba cu austeritatea...
  • Cornel Cornel
    te deranjeaza adevarul :-)
  • altU altU
    Erau restrictii politice pe naiba !
    Au fugit dupa bani multi , asa cum Divertis a facut mereu.
    E suficient sa va uitati cum il pupa in fund pe Basescu, intr-o vreme in care toti il injura, ca sa va dati seama cum sta treaba.
  • Razvan Razvan
    Mai mult*
  • steven steven
    Pacat ca Toni le-a furat numele,dar ei sunt adevaratii DIVERTIS!
  • Razvan Razvan
    Ia uite-te tu la audiente si vezi ca erau lideri de piata duminica.Aveau cam 1 milion de privitori ,mai putin decat X Factor!Deci unde e plafonarea?
  • nogender nogender
    Iar Chix Tv este un pumn in gura dat Antenei 1, acolo unde de bine, de rau, au mancat vreo zece ani o paine muncita, dar buna. Astfel de gesturi fac diferenta intre oameni. Pro TV nu angajeaza vedete care isi denigreaza fostii colegi, pentru ca asta denota lipsa de caracter. Poate asta o fi motivul pentru care Toni a ramas in continuare la Pro si ceilalti nu.
  • mama zazei mama zazei
    "arsinel si stela popescu are o problema cu capul ?" nu, silviu, tu ai mari probleme cu limba romana si asta ne arata ca te-nchini la "zeul" promiscuitatii, DD. fugi si da bac-ul! :))
  • silviu silviu
    sa inteleg ca florin piersic care a avut si emisiune la otv are o problema cu capul ?? ion cristoiu care a fost director la otv are o problema cu capul arsinel si stela popescu are o problema cu capul ?? adrian paunescu si el buba la cap?? si lista poate continua
  • andy andy
    divertis se identifica clar cu antena1.cand era duminica seara stiai ca era timpul pentru divertis.nu cred ca a1 nu i-a primit fiindca are destule emisiuni ci.pentru ca nu au putut trece de tradarea care a avut loc,trecant,la rival(pro).oricum la pro tv nu mai avea acelasi farmec,pro tv are alt stil ,nu merge,a1 este o televiziune de famile,pro este o televiziune mai spontana,pur si simplu nu se potrivea.sa vedem ce or sa faca la tvr1.da nu cred ca tvr are puterea suficienta ca pro sau a1 sa scoata 1 mil telespectatori pe editie.publicul a1 se plia pe divertis ,publicul pro nu prea.
  • deadevar deadevar
    Exista o vorba romaneasca foarte adevarata: cine nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Se stie faptul ca Divertis nu mai face deloc audienta de cand au plecat de la Antena 1. S-au plafonat de tot....

Trimite un comentariu

sus