Skip to main content

Lăzescu: TVR vrea să-şi facă propria regie de vânzări

 

Televiziunea publică vrea să îşi facă propria regie de vânzări de publicitate, după cum a declarat pentru HotNews directorul TVR, Alexandru Lăzescu.

Publicitate

O decizie în acest sens urmează să fie luată de consiliul de administraţie al televiziunii.

Lăzescu a mai spus că “suntem practic într-un conflict cu Splendid Media”, actuala regie de vânzări a televiziunii publice.

Lăzescu, în interviul acordat HotNews:

  • TVR a dat regiei de publicitate Splendid Media un ultimatum prin care aceasta trebuie să accepte, până vineri, 23 septembrie, un calendar de eşalonare, pentru anul viitor, a datoriilor pe care le are către Televiziunea publică.
  • Facturile în scadenţă se ridică la 20 de milioane de lei (aproximativ 4,5 milioane euro).
Alexandru Lăzescu a spus că intenţionează să încheie contractul cu Splendid Media mai devreme de 31 decembrie 2011, dată până la care acesta este în vigoare.
Disensiunile între TVR şi regia de publicitate Splendid Media au apărut la sfârşitul anului trecut. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, consiliul de adiminstraţie a hotărât să rupă mai devreme decât 31 decembrie contractul cu Splendid, după cum paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.
Citeşte şi:
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu cash radu cash
    te faci ca nu precept flacau? banii inapoi si ceasurile ! e furt !
  • regizor regizor
    nu BAT campii si nu ma ABAT de la gramatica , tudor ! bateti din palme , baieti !
  • tudor tudor
    Bate-ti campii oameni buni! Ce are de-a face Lazescu cu jaful din banii publici pe care l-au facut smecherasii lui Vantu, Budes sI Sandulache? Vorbim de furt. Furt se numeste ceea ce au facut cei de la Splendid.
  • regizor regizor
    domnul lazescu isi inchipuie poate ca o regie de publicitate e la fel de simplu de facut ca o regie de montaj.tvr a pierdut enorm in audienta in ultimii 3 ani , are breakurile de publicitate doar intre programe iar splendid nu a putut sa-i aduca mai mult decat ii permiteau conditiile din piata ( preturi mici, rebate-uri mari , intarzieri la plata facturilor care antrenau penalitati , etc).departament de vanzari la tvr nu mai exista de vreo 10 ani iar dorinta de a crea unul profi peste noapte este o iluzie.daca , si probabil asa se va intampla, tvr-ul isi va vinde singur publicitatea, nimic nu garanteaza ca banii atrasi din piata vor fi mai multi.in schimb o asemenea miscare convine de minune agentiilor si mai ales unor sefi de la tvr. doar 6 % din veniturile tvr vin din publicitate si nu vad cum acestea ar putea sa treaca de 8-9% in urmatorii doi ani. in schimb nu am vazut ca dl lazescu sa fi realizat vreo reducere a cheltuielilor de 8-9% , ca un manager iscusit in timp de criza; e mai greu sa dai oameni afara , desi la 3000 de angajati tvr pare combinatul sidex nu televiziune publica.asa ca ramane smiorcaiala cu marirea taxei tv , lucru care se va si intampla probabil la un moment dat dupa care va urma o alta perioada de trai neneaca pe banii babachii...
  • tara de prosti tara de prosti
    sa nu uitam ca are si merite domn lazescu: a facut tvr info sa semene seara de seara cu antena3. e o fata acolo cu un barbos care ii fac mart pe gadea cu stan. lingoul de la cotroceni e cel mai tare.
  • Mica Mica
    Lui Lazescu nu ii e rusine deloc. Acest maimutoi incapabil a reusit sa strice tot ce mergea in institutia asta. S-a inconjurat de o clica de jepcari si acum pun gheara si pe publicitate. P-asta nu au avut-o ca in rest sunt in toate posturile cheie si aduna, aduna, aduna...
  • artistul artistul
    pai cine v-a pus frate sa lucrati cu astia de la splendind. stie toata piata ca sunt niste tzepari. mai bine ai cauta cine a luat spaga de la voi decat sa dai ultimatum lu' splendid. acum au dat dubla tzeapa, nu numai ca n-au platit la tvr, dar au vandut si firma lor care valoreaza cat un calculator. adica au luat banii si s-au spalat pe mani. destepti domne patronii astia. ar trebui sa le puna cineva creirul dupa gratii.
  • Cristi Cristi
    Teapa pe care cei de la Splendid Media incearca sa o dea TVR-ului nu este cumva anchetata de DNA? Vorbim de milioane de euro datorie si organele abilitate nu-i iau la puricat pe golanasii lui Vantu, Mihaiu si Vulpe? E vorba de bani publici baietzi!

Trimite un comentariu

sus