Skip to main content

Realitatea Media îşi cere insolvenţa

 

Sursa CapitalElan Schwartzenberg cere insolvenţa Realitatea Media, primul termen de judecată fiind 7 septembrie, scrie HotNews. Măsura vine după ce, în primăvară, Elan Schwartzenberg a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicitate

Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a spus pentru HotNews că "ştiam de această intenţie a acţionarului majoritar" şi că "voi păstra contractul de management".

Ghiţă s-a limitat să spună că "în mod evident, Realitatea aparţine telespectatorilor" şi că "insolvenţa este parte din viaţa unei companii".

În urmă cu o săptămână, Elan Schwartzenberg declara într-un interviu acordat în exclusivitate Paginademedia.ro că "sunt foarte nemulţumit de situaţia financiară actuală a grupului Realitatea, drept pentru care sunt numeroase critici la adresa managementului. Dar sunt foarte mulţumit de relaţia cu Sebastian Ghiţă".

Situaţia financiară Realitatea Media în 2010:

Cifra de afaceri: 23,1 milioane euro
Pierdere: 20,5 milioane euro
Datorii: 73,2 milioane euro
Nr. salariaţi: 796

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ibrail ibrail
    Asa se intampla cand o televiziune de stiri, se inplica in politica si sufla in panzele unei anumite formetiuni politice{USL}.Lumea nu-i mai crede si astfel nu mai au audienta.Vede-a-si pe toti la somaj si cu postul inchis!
  • touretul touretul
    uau! 73 de milioane datorii. nu există afaceri în România. există doar paraziți ai banului public, gen asfaltatori, borduriști, pișcotari.
  • mondo mondo
    Zic sa suflam cu totii intr-o singura directie cea corecta , poate asa marinarul isi ia zborul cu tot cu pelicani.
  • cornel cornel
    “în mod evident, Realitatea aparține telespectatorilor”
    Cred ca Ghita asta confunda telespectatorii cu votantii USL
  • vlad vlad
    Deocamdata iRealitatea sufla in panze usl-ului, in special psd-ului. Ghita stie de ce.
  • acse acse
    Vax, tot pierde pedeleul alegerile cu sau fara realitatea tv! La dezastrul produs nu au nicio sansa. Si realitatea va deveni o victima colaterala.

Trimite un comentariu

sus