Skip to main content

Redactorul şef Libertatea.ro pleacă. Preia atribuţiile Anamaria Lembrău, exRealitatea TV

 

Andreea Georgescu, redactor-şef Libertatea.ro, părăseşte compania Ringier România, unde lucrează de peste 3 ani. Funcţia acesteia va fi preluată de Anamaria Lembrău, care până acum ocupa poziţia de Redactor şef adjunct digital.

Publicitate

Lembrău a lucrat în grupul Realitatea din 2004 până în februarie 2011, când a venit la Ringier pe poziţia de consultant.

Detalii, în continuare.

  • Până în acest moment, Andreea Georgescu ocupa funcţia de Newsdesk Manager în cadrul Libertatea online, raportând către redactorul şef adjunct, Anamaria Lembrău. Ea va părăsi compania începând cu 1 octombrie.
  • Anamaria Lembrău are 17 ani de experienţă în presă şi a lucrat în grupul Realitatea-Caţavencu între 2004 şi 2011. A ocupat pe rând funcţiile de Editor şef, Director de ştiri şi Newsdesk Manager la Realitatea TV. Lucrează la Ringier România din februarie 2011, iar din iunie 2011 s-a ocupat de zona digitală a Libertăţii.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    ex-ce-lent punctat! in plus, ati uitat sa treceti in cv-ul lembraului si perioada petrecuta ca redactor sef la zooom tv, aia care difuzeaza spoturi publicitare la metrou.
  • vasile vasile
    Era moartea pasiunii in materie de presa on-line femeia asta. Chiar nu imi pot explica cum a urcat pana acolo.
  • Yep Yep
    Sunt de acord cu ce a scris om mai sus
  • om om
    uita-te la rezultate, abtine-te si spala-te pe dinti. Daca ai lucrat cu ea stii foarte bine ca stie ce face, cat a lucrat la unica a crescut site-ul de 10 ori, cat a lucrat pe libertatea a depasit in trafic orice site de continut - daca faci parte din amaratii care o ardeau lejer de vara in alte timpuri si ti-ai luat kick fa rost de niste demnitate.
  • Mia Mia
    Era previzibila demiterea ei. A fost retrogradata de 4 ori din aprilie pana acum. E pacat ca Ringier a pierdut oameni buni din cauza ei. A facut praf si unica si libertatea.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Mişto. Acest mutant jurnalistic, fost atârnător de-al lui Sergiulică Toader prin RTV, excelează într-un singur domeniu de competenţă profesională: NIMIC. Asta ştie să facă madam Lembrău. Acest cuvânt, "nimic", acoperă pe deplin, şi jurnalistic, şi strategic, şi managerial rezultatele şederii sale, pe mii de euroi, în diverse funcţii, cât timp s-a făcut că lucrează prin trustul Realitatea. De remarcat masochismul Ringier: cu Mihnea Vasiliu au dat semnalul că vor să se sinucidă "seppuku style", cu Lambriu (cum o alintă intimii) Libertatea va da ortu' pe principiul căpuşei: moare gazda, prosperă parazitul.

Trimite un comentariu

sus