Skip to main content

Restructurări la Adevărul

 

ACTUALIZARE: Aproximativ 20 de jurnalişti au fost restructuraţi miercuri şi joi la redacţia din Bucureşti. Este vorba de şapte oameni de la sport şi de 13 de la celelalte departamente. Ei vor pleca cu două salarii compensatorii.

Publicitate

Ziarul Adevărul continuă restructurările. În cursul zilei de astăzi, cei care vor fi concediaţi vor fi chemaţi la Departamentul de Resurse Umane pentru a fi informaţi.

Procesul a fost anunţat chiar în şedinţa de redacţie de astăzi. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Grigore Cartianu, redactor-şef Adevărul, le-a spus colegilor că mai mulţi angajaţi vor fi chemaţi la Resurse Umane.

Toţi cei disponibilizaţi vor fi înştiinţaţi până la sfârşitul zilei de azi în legătură cu decizia managementului.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Frumoase salariile din AH, dar unii chiar nu si le justifica. Ex. cel mai clar? Pai acest Velicu arhinecunoscut in piata media. Ce mare reusite are el? Este oare tipul ce inainte facea strategiile de vanzari pe Facebook?
  • Insider Insider
    Rusine, RUSINE! Nu pentru cat incaseaza, ci pentru ca nu fac NIMIC de banii aia in afara de pontaje ca la fabrica.
  • Ce salarii sunt astea? Ce salarii sunt astea?
    La Adevarul e o problema de management, nu de jurnalisti. L-au adus pe nulitatea de Ionescu pe 400 de milioane ca sa faca ce? Iti dai seama ce idei de manager are daca dupa o luna de la venire incepe sa dea redactori afara. Omu e praf, singurul lui scop in viata a fost sa fie sef, indiferent prin ce paturi a trecut. cu salariul astuia s-ar plati salariile de la adevarul si ar mai si ramane
  • Ce salarii sunt astea? Ce salarii sunt astea?
    Ce salarii sunt astea nene? Traim in romania! Nici la Ringier nu erau sumele astea, daca Adevarul vindea ca New York Times mai ziceam!!
  • click click
    Lazar, Stroila, Alexa - 80 de bulioane???!!!!!!!! Pentru ce?!!!!!
  • sile sile
    tare de tot! sa faca cineva calculul lunar, ca mie mi s-au impaienjenit ochii de la marimea sumelor si de la lacrimile amaretto :))
  • publicitarul publicitarul
    multumim, oana, ca ne-ai "luminat". Pai la salariile astea ar trebui sa dea afara toti redactorii si DTP-istii si tot nu ar face mare brinza ca economii, ca salariile redactorilor sunt 12-16 milioane. cita nesimtire! Ei cica fac economii dind afara oameni cu salarii de mizerie! Ce face blaga pt aproape juma de miliard pe luna?!?!?! NIMIC! Marketingul e la pamint, de cind a venit imbecilul asta n-a avut nicio initiativa, nicio idee performanta, vine dimineata, sta o ora, doua, pe urma dispare, iar vineri, dupa prinz nu-l mai vezi. Borcan tocmai ce si-a platit o vacanta prin caraibe ca pleaca in luna de miere, si zicea ca l-a costat 5000 de euro. Un fleac! Ma uit la salariile celor de la TV: ce fac pentru sumele alea imense? NIMIC! acolo sunt numai directori, fara subalterni. Ai dreptate, daca trustul trece printr-o perioada dificila, ei de ce nu-si micsoreaza salariile cu 20-25%? ca s-ar face economii zdravene, nu 3 lei cit economisesc ca dau afara zeci de oameni ale caror lefuri nu fac cit un singur salariu de sef!
  • Oana a lu' nea Barbu Oana a lu' nea Barbu
    PS - i-am uitat pe ultimii veniti la ingropaciunea ADH:
    Doru Buscu - 7.000 euro;
    Mircea Dinescu - 5.000 euro;

    Si ar mai fi si urmatorii:

    Alice Nastase - 150 milioane;
    Simona Catrina - 100 milioane;
    sefii de la siteuri - 60 - 70 milioane;
    directorul de la Web (imi scapa numele), ala de zici ca e Piedone chel - 150 milioane
    Fata de ce e scris aici e posibil sa existe diferente, dar sint mici! Precis multi dintre cei vizati vor contrazice vehement cifrele prezentate, dar daca au sange ar putea arata fluturasul de salariu!
  • Oana a lu' nea Barbu Oana a lu' nea Barbu
    Vin vremuri grele, dar sa nu va imaginati ca salariile unor genii care va conduc vor intra la apa. Iata-le cu aproximatie:
    Razvan Ionescu - 450 - 475 milioane;
    Cristi Stancu - 250 milioane;
    Grigore Cartianu - 350 milioane;
    Sabin Orcan - 250 milioane;
    Horia Ghibutiu - 200 milioane;
    adjunctii de la Click (Rodica Lazar, Calin Stroila, Elena Alexa) - 75-80 milioane;
    adjunctii de la Adevarul (Andrei Velea, Alin Paicu, Lucian Pop, Liviu Avram) - 75-90 milioane;
    Laurentiu Manolache (adj lui Ghibutiu la Adev Weekend) - 70 milioane;
    Dorin Chiotea, gonit/plecat inainte de dezastru, lua 180-200 milioane. Adjunctii lui sunt la nivel de 80 milioane;
    adjunctii lui Orcan sunt la 50 milioane;
    sefii regionali ADS - 35 milioane;
    sefii de sectii de la ziare - 45 milioane;
    Ovidiu Nahoi - 80 milioane, Bianca Toma 70 milioane;
    Alexandru Sassu - 600 milioane;
    Mura Franculescu - 200 milioane;
    Cezar Udrescu - 250 milioane;
    Simona David - 160 milioane;
    Sorin Blaga - 420 milioane;
    Liliana Munteanu - 200 milioane;
    Oana Barbu - 250 milioane;
    Cristian Velicu - 200 milioane;
    Raluca Badea - 300 milioane;
    Elena Stoichita - 60 milioane;
    Eugen Stoica - 140 milioane;
    Daniel Eberhat - 140 milioane;




    Peter Imre - 20.000 euro
    Andrei Stefan - 18.000 euro;
    Adrian Vasile - 13.000 euro.

    Daca tot e o curba de sacrificiu nu e nici o paguba daca din solidaritate o mare parte din aceste persoane ar accepta o injumatatire a lefurilor macar pentru perioada in care ei cred ca ADH e in probleme mari. La aceste lefuri nesimtite se mai adauga bonusuri si celebrele limuzine de firma la care jiduieste toata lumea. Pe criza asta se poate veni si cu masina personala si ar fi normal ca exemplele sa inceapa cu cei de sus.
  • Predicatorul frustrat Predicatorul frustrat
    Astia dati afara o sa fie mai fericiti decat aia care raman. Pe la et 1 umbla vorba ca Dinu P. a adus de acasa banii pentru salariile pe iulie si august si o va mai face pana in noiembrie inclusiv. Dupa aceea, Potopul! Nici pontajele nu-s introduse intamplator: viitoarele restructurari prevad reducerea paginilor la Click (de la 32 la 24), Adevarul (de la 48 la 32), taieri masive la reviste si disparitia ADS, disparitia Diviziilor Web si Sport (care vor fi integrate in redactii) si reduceri dure de personal la Conta, Difuzare, Tipografii, HR (explicabile, din moment ce salariatii-jurnalisti vor fi mai putini). Regula de baza a pontajelor e sa se vada ca oamenii trag de ei 10-12 ore pe zi, 6 zile din 7. Sefii o vor freca in continuare sambata si duminica si vor veni dupa 11.00 la munca, iar aia de la TV vor haitui din plin redactorii, care vor face si ture de noapte. E valabil totul si pentru soferi si departamentele comerciale, mai ales acolo e jale pt ca redactorii mai pot fenta pontajul motivand ca-s pe teren.
  • publicitarul publicitarul
    zambilica, ziarul a ajuns asa din cauza incompetentilor care il conduc: gregoar, cristi stancu - care nu stie sa lege doua vorbe si n-a scris un articol in viata lui, borcan, nulitatea de razvan ionescu, pe care l-au adus sa stringa gunoiul, si, bineinteles, tractoristu-sef imre.
  • publicitarul publicitarul
    au mai dat si azi afara DTP-isti si art directori. se pare ca Foreign Policy nu mai are nici el zile multe.
  • zambilica zambilica
    Foarte bine, acest Adevarul a ajuns un ziar de senzatie ieftina, dar cu pretentii de mare cotidian de referinta. O alta gaura neagra este asa-zisa redactie de la Brussels, unde o gramada de incompetenti papa banii mogulului pentru niste articole de doi bani, care se pot face si din redactia din Bucuresti. Tine-o tot asa, patrixule!
  • Mondenii Mondenii
    E uluitor cum de ziaristi cu experienta si creativitate sint aruncati in strada, dar ADH creeaza in continuare locuri de munca pentru avortoni profesionali gen Erimia/ Click si plateste 1-2.000 euroi lunar pe colaboratoare de tipul Pamelei de Romania, alias Simona Trasca.
  • Sabin Sabin
    Reporter ADS, cam papi c...t.
    Fostulescu are dreptate. Nu inteleg de ce te supara ADEVARUL. Doar lucrezi acolo ...

Trimite un comentariu

sus