Skip to main content

Salariile de la Adevărul, întârziate două săptămâni

 

Salariile care urmau să se dea ieri la Adevărul Holding au fost întârziate.

Publicitate

Ieri (5 septembrie), când angajaţii se aşteptau să primească banii, directorul general Peter Imre a anunţat, pe intranet, că salariile vor fi date pe 21 septembrie.

Cititorii paginademedia.ro au semnalat anunţul, care a atras mai multe comentarii pe intranetul Adevărul.

Anunţul intern, dar şi câteva comentarii făcute de angajaţii Adevărul, în continuare:

Anunţul lui Peter Imre:

Dragi colegi,
Vă cer înţelegere încă o dată. Salariile aferente lunii august vor fi plătite pe data de 21 septembrie.

Ştiu că fiecare dintre voi aveţi greutăţi.

Îmi pare rău că această măsură vă afectează.

Sper ca aceasta să fie ultima lună când se decalează plata salariilor.

Cu colegial respect,
Peter L. Imre

Câteva comentarii:


Dragii mei, stati calmi, ca primim Rahan…

Va multumesc pentru scuzele pe care ni le prezentati, domnule Imre.
Va cred ca va pare rau. Daca îmi permiteti, eu cred chiar ca va gânditi în fiecare seara la noi.
Acum, dac-o fi sa ne execute banca si sa ne cautam de-un leu pentru o franzela…o sa ne aducem aminte ca e o perioada mai dificila. Ne sacrificam, domnule Imre, stim ca trustul o duce greu. Trebuie sa facem si noi un efort.
Domnule Imre, cei care înjura aici la comentarii sunt niste oameni care nu înteleg perioada dificila din punct de vedere economic, nu înteleg ca sunt zeci de jurnalisti care abia asteapta sa ne ia locul.
Oameni buni, de ce nu vreti sa întelegeti ca suntem binecuvântati sa lucram la cel mai profitabil trust de presa din România?
Chiar nu va dati seama cât de norocosi suntem?


si totusi, cine ne garanteaza ca noi chiar ne vom lua salariul INTREG pe 21? si apoi pe 5 octombrie? NE RASPUNDE CINEVA LA INTREBARI/COMENTARII ???

Rectific, nu vreau sa ma intalnesc prin instante cu nimeni, dar ma indoiesc ca “domnul” Imre stie cum e sa traiesti cu 1.500 de lei pe luna. Pacat de la plecarea lui Corneteanu firma s-a distrus. Oare domnul Patriciu nu vede? Sau poate ca vrea sa inchida ziarul in cel mai scump mod posibil…

frate, ma intereseaza, dar pot sa-ti platesc dupa 21?

Vand Peugeot 307 – pret negociabil

Dar nu afecteaza. este perfect. nici nu avem nevoie de bani. ne place sa traim riscant ca asa se intampla cand nu ai banii pentru care lucrezi.


Multumim mult domunule Imre. Ati promis si data trecuta ca nu se va mai intampla. Cuvantul dat se respecta. Cel putin asa e la noi amaratii in redactiile regionale. Se pare ca suntem fortati sa demisionam. Poate ca e si asta o strategie. Si inca ceva. Dupa cum spunea un coleg intr-un post anterior: nu cred ca dumneavoastra domnule Imre aveti greutatile noastre. Intre salarii de 1.500-2.000 de lei si altele de 15.000-20.000 de euro este o diferenta. Nu cred ca dumneavoastra ramaneti fara bani de paine si de chirie! Ne-ati dezamagit profund.

Tiganul Buridan a vrut sa-si invete magarul sa nu mai manance si i-a tot redus ratia de fan. Rezultatul a fost ca intr-adevar, magarul a invatat sa nu mai manance, necazul fiind doar ca atunci cand a invatat sa nu mai manance, magarul a murit.”
…fiecare intelege ce vrea…

O ce veste minunaaaataaaaa… Banca ma va intelege ca o sa le platesc mai tarziu rata, in cel mai fericit caz, cu 12 zile. Nici nu o sa aiba pretentii de la mine… o sa-mi dea si un bonus!

Penalizarile ratelor bancare le suporta Adevarul Holding pentru fiecare dintre noi ?

Va rog, pe aceasta cale, sa anuntati din timp. Sunt oameni care ar fi putut rezolva niste probleme daca ar fi stiut macar cu o saptamana inainte. Nu este normal sa aflam, in ziua salariului, ca acesta va intarzia 2 saptamani si jumatate.

Speranta moare ultima dar inainte murim noi de foame. Ca sa nu mai vorbim de rate intarziate pe la banci sau de imposibilitatea de a cumpara medicamente pentru cei care au vreun bolnav in familie. Probabil ca dupa 21 nu va mai intarzia plata salariilor, asta pentru ca probabil nu o sa mai avem ce salariu sa luam(ca tot trecem prin recenta disponibilizare).

Cred, in continuare, ca este o gluma proasta. Sper sa va razganditi. Mi se pare ca totul seamana a bataie de joc! Ne afecteaza cum nici nu va inchipuiti…


ok, bani nu-s. macar bonurile?

Oameni buni. Ne nenorociti… Ne iau bancile casele… Nu cerem decat respectul cuvenit si dreptul salarial pentru care am muncit.. Nu vrem ajutor. Vrem doar drepturile pentru care muncim

Domnule Imre sunt sigur ca nu aveti genul acela de greutati pe care le avem noi. Nici nu vi le dorim. Sau poate da…

adica pe 5 octombrie vom primi salariul pe septembrie?

bv voua!!! click nr 1??????? la ce? la intarzierea salariilor cumva?

NU SE POATE. AJUNGE. CUM PE 21? SI NOI SPERAM SA NE MAI CUMPERE CINEVA LA TARABA

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasileasca vasileasca
    tot nu inteleg de ce nu ii dau bancile credite lui patriciu?! cre ca BNR-ul e de vina! bine ca "omul de afaceri" a investit din surse proprii 100 mil euro intr-un ... mic lant de magazine
  • int int
    Toti noii angajati sunt niste PARAZITI (top management, pleiada de directorasi excutivi) care nu fac decat sa preia/insuseasca toate decizile oamenilor care stiu ce fac. Din pacate le aplica dupa mintea lor de borfasi! Rezultatul il observati cu totii! Vechii angajati tot incearca sa mai redreseze "barca" pe care LIPITORILE in frenezia lor de paraziti parca depun tot efortul sa omoare gazda! Marketingul, publicitatea prin Media Point si achizitiile sunt facute in bataie de joc! Se negociaza doar ciurucurile! Nu mai incercati sa vorbiti frumos de unul sau altul. Sunt niste idioti care probabil profita de situatie si baga comisioane grase in buzunare! De ce credeti ca au fost dati afara de la tigari si petrol! De buni ce erau? NU! Erau niste HOTI ordinari! Patriciu are cu siguranta datorii mari fata de diversi indivizi de inchide ochii la leprele astea.
  • andra andra
    de greva nu s-a auzit ?? una spontana. si as chema si niste televiziuni. concurente, desigur. :))
  • publicitarul publicitarul
    ieri tractoristul sef s-a plimbat prin sectii sa ia pulsul. A vazut ca nu-l huiduie nimeni si nu arunca nimeni cu oua stricate in el, dimpotriva, sclavii stau cuminti si dau la saiba, si-a plecat linistit ca poate sa-i prosteasca si sa-i asupreasca mai departe. atita nesimtire si tupeu n-am mai vazut! ultimele zvonuri sunt negre, se pare ca nici pe 21 nu se vor primi salariile. ei, inca vreo citeva zile si trecem in luna urmatoare, cind ar trebui platit salariul pe luna august. ala de pe iulie nu se mai da, ce sa facem noi cu atitia bani... P.S de bonurile de masa nu se mai aude nimic, vor fi facute uitate, si uite-asa scad pe nesimtite salariile cu 200 de lei ....
  • anca anca
    fara salarii si mai nou obligati sa ponteze cel putin zece ore in firma. cum vine asta?
  • un moldovean un moldovean
    gheata ceai picior imre...in engleza...moldoveneasca...
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    pai se revanseaza, andrei, dindu-i afara cu 2 salarii compensatorii. si probabil cite un volum din cartile respective, cu autograf...
  • sile sile
    bine,mai cornete, esti bun, eu unul am prezis de prin primavara ca o sa te intorci...
  • andrei andrei
    Domnule Grigore Cartianu, de cand sunteti sef la Adevarul ati semnat niste carti. Ma refer la cartile despre Ceausescu si despre revolutia din 1989. Un gest de onoare din partea dvs. ar fi sa va amintiti de subalternii care v-au ajutat, pe gratis, la cartile astea. Subalternii au muncit, iar dvs. ati semnat cartile, ati dat autografe si ati incasat bani. Cand si cum intentionati sa va revansati fata de subalternii dumneavoastra ?
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    @andra: da, incompetentul blaga, care ia 10000 ZECE MII de euro/luna s-a dat lovit rau in aripa dupa ce pulimea a aflat ce bani ia ca sa faca ce? NIMIC sau, atunci cind a facut ceva, a facut prost: a relansat un ziar in mijlocul verii, dupa 2 luni a revenit la 48 pag, si trustul plateste in continuare reclama pt 64 pag. Foarte tare strategie de marketing! si in vreme ce de prin redactii se dau oameni afara, la marketing se mai angajeaza niste tute minijupate, ca duduie campaniile de marketing si n-avem cu cine le sustine. asemeni celorlalti sef, blaga = o nulitate cu mult tupeu. intr-adevar, prostii fumeaza afara, in curte, fie ploaie, fie viscol. sefii fumeaza in acvariile lor, ca doar n-o sa le inghete c.....e afara. Orwell in varianta 2011.
  • andra andra
    @sobolane: nu stiu de unde pana unde ai scos-o p-asta cu injumatatirea septelului lu' Blaga. Doar in cateva saptamani acesta a fost crescut cu cel putin 3 fatuci: Adina (recuperata de la Bruxelles) si doua blonde cu priviri umede. dar nimeni nu a fost restructurat pana acum, desi ar merita cu varf si indesat. dupa publicarea salariilor "maretilor" directori pe bloguri, Blaga a facut pe suparatul 3 zile. a recurs chiar la marea nesimtire de a fuma in biroul propriu. i-o fi fost rusine de "colegii" lu' Imre? ma indoiesc.
    Asta cu fumatul e o moda printre marii directori detinatori de "borcane" pe holurile redactiiilor. Ce conteaza ca incalca legile, ei sunt mai presus de ele: Liliana Munteanu, Cristi Stancu, Sabin Orcan si Alexandru Sassu fumeaza cu nesimtire in "acvariile" lor. Singurul care are geamuri este Sassu, dar, in nesimtirea lui, tine usa deschisa catre bietii nefumatori de la birouri.
    A, si sa nu uit: shoc! pana si vesnic-de-pupeze-inconjuratul Udrescu, in pauzele de rastignire de la bar a fost vazut fumand de fata cu plebea, pe terasa cu briza de la etajul I.
  • reporter reporter
    liliana munteanu, aia - baba cloanta, cum zici tu - chiar face evenimente
    unul interesant de urmarit, e cel de anul viitor: intrecerea dintre tempo si adh, arbitrata de tribunal :)
    ea a fost cea care a denuntat contractul cu agentia, ca sa poata 'gestiona' mai bine bugetul, cu partea ei de comisioane si fee ;)
  • reporter reporter
    cit o fi luat dobinda imre? sau i-a fost frica sa nu-i zgarie ala masina cind o spala? :)
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    gregoar, nu ne mai scrii emailuri kilometrice, sa ne indemni sa scriem integrat, sa ne inveti regulile de gramatica, sa ne mobilizezi ca la intrecerile uteciste? acum stai ascuns ca sobolanul, nu catadicsesti sa trimiti un mesaj palmasilor si sa-ti ceri scuze, sa ne spui cind primim banii? incep copiii scoala si n-avem bani de uniforme si caiete, dar pe tine te doare-n cur, fetele tale au ce imbraca si ce minca, la leafa nesimtita pe care o ai nu traiesti de la o chenzina la alta. Un sofer mai curajos s-a dus la usa lui imre si-a spus ca nu pleaca de-acolo pina nu-l imprumuta tractoristul cu bani, ca el n-are ce minca. Secretara l-a sunat (ca nu-i idiot sa stea la redactie cind sunt asemenea probleme in trust, el are treburile lui...) si... SURPRIZA! Marele sef i-a spus secretarei sa-i dea omului bani! Baaaaaaiii, da' prosti suntem, pai hai sa ne incolonam la usa tiganului, sa=i cerem toti niste bni imprumut pina la leafa (nu-i spunem care, ca nu stim!)ca are de unde sa dea, la 20000 euroi pe luna.
  • stagiar stagiar
    despre astia doi aveam dubii daca se poate vorbi frumos

Trimite un comentariu

sus