Skip to main content

Şedinţă ca de Oscar la Realitatea TV. Sebastian Ghiţă, către ziarişti: “Nu vreau să fac o altă televiziune paralelă”

 

Spectacol ca la Oscar vineri seară, la Realitatea TV, cu festivitate de premiere pentru ziarişti, cu aplaude şi plicuri pentru angajaţi.

Publicitate

Angajaţii Realitatea au fost uimiţi de “show-ul” din post, care a avut loc în jurul orei 18.00, cu toată lumea din televiziune ca spectatori şi cu Eugen Chelemen amfitrion. Sebastian Ghiţă a vorbit în final.

Ce premii s-au dat, ce s-a spus şi ce le-a spus Sebastian Ghiţă angajaţilor legat de trecerea pe altă firmă, în continuare:

  • Convocarea pentru şedinţă a fost făcută ieri (joi, 29 septembrie). Prezenţa obligatorie pentru toată lumea, de la operatori şi editori de montaj, la redactori, producători şi prezentatori. Totul într-o atmosferă festivă, cu videowall în spate, cu microfoane şi staţia de amplificare pornită şi cu aplauze din partea "publicului".
  • Ziariştii au fost lăudaţi pentru performanţele de audienţă şi au fost anunţaţi că, în fiecare lună, vor fi premiate cele mai bune performanţe. Eugen Chelemen a anunţat corecţii de salarii “în plus”, dar nu pentru toată lumea.

Au primit premii şi plicuri (cu nominalizări şi filme pe videowall), printre alţii:

  • Producătoarea Jurnalului de la ora 23.00
  • Mirela Voicu
  • Elena Ungureanu (cea care a filmat cazul trenului reparat cu o creangă)
  • Lidia Mitchievici (pentru interviul cu Nicu Ceauşescu)
  • Operatorul de elicopter (care a filmat şi nunta lui Borcea)
  • Editorul de montaj care a realizat un material despre Iulia Haşdeu

Cătălin Popa a primit ultimul premiu, al publicului, “Dacă te prind pe stradă, te bat”, o aluzie la conflictul cu Gabriel Bugnar. A primit o pereche de mănuşi de box.

Sebastian Ghiţă, explicaţii pentru ziarişti

Show-ul de vineri seară a fost închis de Sebastian Ghiţă. Managerul Sebastian Ghiţă a dat câteva explicaţii în legătură cu transferul unor oameni pe o nouă firmă, RTV Satellite Net.

Nu am de gând să fac o televiziune paralelă cu Realitatea TV”, a spus Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a spus că pe noua firmă au fost trecuţi 95% dintre angajaţi, din raţiuni de plată a salariilor. Cei 5% care nu au semnat cu RTV sunt cei “ale căror performanţe nu le-a apreciat.”

În ultima perioadă, o parte dintre angajaţii Realitatea TV au fost trecuţi pe o firmă nouă, a lui Sebastian Ghiţă, ceea ce a alimentat informaţiile legate de înfiinţarea unui nou post TV.

Gabriel Bugnar, unul dintre producătorii Realitatea TV, declara zilele trecute pentru paginademedia.ro că a fost informat că se lucrează la o nouă organigramă pentru un post TV şi că “Sebastian Ghiţă încearcă să fure Realitatea TV.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • (PR)OTV (PR)OTV
    Cornelus, din 2005 pina la finalul lui 2008, Realitatea l-a pupat pe Basescu in &#$ de i-a facut rani. Dormeai in perioada aia sau erai votant la Paris?
  • gake gake
    @cornel
    Pai Cornele mama, cum ai vrea tu, sa fie numai televiziuni de yesmani? Nu mai are nimeni voie sa critice puterea? O fi ajuns ea la stadiul "de necriticat"?
    Cineva trebuie sa la spuna si unde gresesc si sa prezinte lucrurile asa cum sunt ele.
    Cu bagatul gunoiului sub pres nu ajungem nicaieri.
    Este indubitabil ca pana si la PDL exista lucruri ce pot fi imbunatatite.
    Daca nu, back to 1980'!
  • cornel cornel
    nu mai intelege nimeni ce se intamp[la la Realitatea TV.
    eu vad doar ca inca se fac emisiuni anti PDL deci lucrurile sunt la fel ca pe vremea lui Vantu, sunt niste oameni bine infipti acolo
  • Ok Ok
    Eugen Chelemen si ala mic de la Money C fac mai multe spume decat spumantul meu de baie. Nici nu mai conteaza ce spun. Ar trebui sa faca reclama la baterii.

Trimite un comentariu

sus