Skip to main content

Televiziunea lui Prigoană Jr. a murit cu acte în regulă

 

Televiziunea lui Honorius Prigoană a fost desfiinţată oficial la mai puţin de un an de la demararea proiectului (1 decembrie 2010).

Publicitate

CNA a retras, ieri, licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri România Ta, deţinută de fiul lui Silviu Prigoană, scrie Mediafax.

Proiectul de televiziune s-a confruntat cu probleme încă de la început. La doar două luni de la primele emisii (15 noiembrie 2010), televiziunea controlată de Honorius Prigoană, a intrat în şomaj tehnic, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Echipa postului România ta a fost formată în proporţie de 90% din elevi ai Şcolii de Televiziune (actuala "Tudor Vornicu"), coordonată de Vlad Ionescu. Postul a avut circa 184 de angajaţi, care au fost trimişi în şomaj tehnic, pe 21 ianuarie. Motivul?

“Postul a intrat în stand-by din motive tehnice, pentru că nu a ajuns aparatura HD. Acum, în mod normal, ea ar trebui să vină, cel târziu, până la 1 mai”, spunea atunci Vlad Ionescu, directorul general al staţiei, pentru paginademedia.ro.

Cum a pornit proiectul de televiziune şi ce îşi propunea el?

  • La jumătatea lunii octombrie 2010, când Honorius a venit cu tată lui în faţa CNA pentru a cere licenţă, proiectul se anunţa a fi unul de amploare: peste 200 de staţii locale în ţară, care vor fi operate în sistem de franciză. La momentul respectiv, investiţia pentru întregul grup de media era estimată de Honorius Prigoană la aproximativ 5 milioane de euro.
  • Pe 1 decembrie 2010, televiziunea România Ta s-a lansat pe platforma de satelit AKTA şi pe reţele mici de cablu din ţară, după cum a declarat la momentul respectiv pentru Mediafax Honorius Prigoană.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    Ne-am dus naibii....inchide Prigoana rasnita! La ce ne-om mai uita nu stiu.
  • anna anna
    otv si un 0 tv emit reluare 'LA GREU'
  • andy andy
    pe cand se vor inchide si taraf ,mynele si alte posturi de genul asta?
  • Adrian C Adrian C
    Usor incep sa dispara starvurile de televiziuni; urmeaza Party Tv sa se inchida http://tweeknax.blogspot.com/2011/09/party-tv-se-inchide.html

Trimite un comentariu

sus