Skip to main content

Vocea României, aproximativ un milion de telespectatori audienţă

 

Debut pentru talent-show-ul Pro TV Vocea României. Emisiunea cu Marius MogaSmileyLoredana şi Horia Brenciu în juriu a început marţi seară, cu o audienţă medie de 1,007 milioane de telespectatori în mediul urban, adică 8,7 rating.

Publicitate

Pe locul doi s-a plasat postul Antena 1, care a difuzat Plasa de stele, prezentată de Dan Negru.

La ce diferenţă, în continuare:

  • Cu 1,007 milioane de telespectatori medie în mediul urban, Vocea României a fost cel mai urmărit program.
  • Pe locul doi a fost Antena 1 (Plasa de stele), cu 600.000 de telespectatori.
  • Postul public a fost pe locul 3. Vocea României s-a intersectat cu repriza a doua a meciului Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona.
  • Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.34: 1,384 milioane de telespectatori din mediul urban erau pe Pro TV în acel minut (11,9).

Audienţa posturilor TV pe intervalul Vocea României, în mediul urban:

1. Pro TV: 1.007.000 telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,2)
3. TVR 1: 431.000 (3,7)
4. Kanal D: 381.000 (3,3)
5. Acasă TV: 289.000 (2,5)

Vocea României începe la o săptămână şi jumătate de la debutul talent-show-ului X Factor, de pe Antena 1. La primele două ediţii, X Factor a avut audienţe modeste (652.000 la prima ediţie, 560.000 la a doua, când a fost şi depăşit de Pro TV). X Factor a rămas doar sâmbăta, când a scos peste 800.000 de telespectatori.

Emisiunea care a dat startul emisiunilor de acest tip, Românii au talent, a avut la prima difuzare pe Pro TV o audienţă de peste 2 milioane de telespectatori (18 rating).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Andreea Tonciu, Nikita, Naomi, Adriana Bahmuteanu, Oana Zavoranu...Da, calitate maxima n-am ce spune....:)
  • mihai10 mihai10
    daca mergem pe ideea ta ar trebui ca toata antena 1 sa plece la tvr
  • Dragos Dragos
    @mihai10 - hai sa te ajut eu cu raspunsul la profit: protv anul treecut a strans din publicitate 85 de milioane de euro, pe cand antena 1, doar 42 de milioane de euro.
  • Dragos Dragos
    Ai dreptate, se vezi din 2012 show-ul MasterChef ce auditente va face. :)
  • mimi mimi
    ce spui tu e adevarat, dar nu intamplator. Acolo orice emisiune e facuta profesionist, astfel ca si un looser ca Gadea poate deveni o vedeta de succes. Problema celor de la Antene este ca gandesc ca tine: "de ce oare nu avem succes desi copiem exact pro-ul?"
  • Bogdan Bogdan
    Imi place asta cu " la pro totul rupe gura targului " cand nu mai devreme de primavara plasa de stele si reluarea lui Bendeac au trimis divertis ul la tvr si pe tony grecu joia , dar numai cand nu e meci. Buna treaba nenea Pro!
  • alex alex
    emisiunea a fost superba.
  • dex dex
    Unul din milioanele de fani ale Antenei, unul din cei care prefera calitatea!
  • Andrei Andrei
    Plus ca in titlul de la gandul e vorba de minutul de aur, iar in titul de aici e vorba de medie :) am impresia ca unii pur si simplu nu se prind deloc :)
  • Andrei Andrei
    Pai s-au facut inainte repetitii cu band fara juriu. Deja erau familiarizati cu scena ... chiar trebuie sa vi se spuna asa cu lux de amanunte totul? Nu puteti sa va dati si voi seama ce e regizat si ce nu? Totul e pus la punct dinainte mai putin cunoasterea asta concurenti-juriu :) (la Antena 1 erau in stare sa faca si asta , doar se observa diferenta intre reactiile juratilor de la VR si cele are celor de la XF ). Si le sta chiar bine pe scaunele alea :) Pe Morar puteau sa-l puna si pe un piedestal ca oricum nu se potrivea in peisaj :)))))))))
  • ne0 ne0
    Florin, pentru PRO este foarte importanta audienta pe publicul comercial din mediul urban 18-49 ani cea care aduce incasari duble din publicitate. Ei se raporteaza aproape exclusiv la acest public (incasari din publicitate 2010 antenta 1 40 mil. euro, iar Pro 85 mil.)
  • Andrei Andrei
    Esca enervanta??? :) Mie mi se pare cea mai buna prezentatoare din Romania...:) timbru, dictie, feeling :) Nu stiu ce poate fi enervant la niste stiri prezentate fara greseala :-?? Maruta da , e praf :)
  • radu radu
    "1. in week-end-uri e frumos afara. inca. asta inseamna ca lumea iese din casa care-ncotro, sa mai prinda macar o zi cu soare, in care: poate sta la teraasa, merge la gratar, pleca la munte etc. Asta inseamna, profesionistilor, ca, pana acum, consumul tv a fost mai mic in week-end decat in timpul saptamanii."

    Superb, profesionistule, dar daca nu ai observat emisiunea se difuzeaza seara cand soarele e demult dus, iar gratarele sunt stinse.

    Romania e un urias consumator de televiziune in special in weekend indiferent de anotimp.

    In plus, mare parte din comentarii se refera la profesionalsmul cu care se face emisiunea: lumini, regizor, cameramani, decoruri, juriu si nu la concurenti. Formatele sunt diferite, e clar, dar Pro reuseste sa aiba audienta si inca mare cam din orice chestie pe care o organizeaza.
  • wilkye wilkye
    a fost plasa de stele geniala!! nici macar nu merita sa schimb un minut pe vocea rom. am ras maxim la nelu ploiesteanu si cand credeam ca gata cu distractia a venit aia cu dorinel si iar da-i si razi cu lacrimi...aolo si acum ma bufneste rasul..ca sa fie super show m-au lovit si cu farsa cu aia de la cream si cand am vazut ce fete facea am zis ca mor de ras... deci penala a fost emisiunea! FORTZA NEGRU!!!!!!!!!!!!!
  • p.alex p.alex
    maaaah uitati-va la ei cum stau in scaunele alea de zici ca-s martieni gata de decolare... zici ca astia de la pro au facut misto de ei :)) ar fi fost frumos daca nu era decorul asta pompos si daca nu era regizat...cred ca li se spune dinainte la fiecare scenariul ca din ce am vazut zici ca toti erau mari cantareti (la atitudine ma refer) se cam exagereaza!!!!!

Trimite un comentariu

sus