Skip to main content

Vocea României începe marţi, 27 septembrie, la Pro TV

 

Unul dintre cele mai aşteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României, debutează marţi, 27 septembrie, la ora 20.30, la Pro Tv.

Publicitate

Aceasta contrar tuturor aşteptărilor, care plasau emisiunea într-o zi de weekend, la concurenţă cu X Factor, show-ul difuzat de Antena 1.

Mai multe detalii, în continuare.

  • Vocea României, un nou format internaţional care îşi propune să descopere cântăreţi talentaţi, va fi difuzat de Pro Tv marţea, de la 20.30.
  • Cu un juriu format din Loredana, Marius Moga, Horia Brenciu şi Smiley, show-ul va fi difuzat pe parcursul a 15 săptămâni şi va avea trei etape: etapa audiţiilor (“blind audition”) – când fiecare jurat îşi formează propria echipă alegând concurenţii doar în funcţie de voce, fără să-i vadă, etapa duelurilor – fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat şi etapa show-urilor live.
  • De asemenea, juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un mentor pentru membrii echipei lui, îi consiliază şi le dă sfaturi.
  • La postul concurent, Antena 1, talent-show-ul principal al sezonului este X Factor, care începe sâmbătă, 17 septembrie, şi va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20.20. Juriul X Factor este format din Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă. Aceştia au audiat, în aproximativ cinci săptămâni, peste 600 de concurenţi. După tabăra de pregătire, vor rămâne 24 de semifinalişti. Unul singur va fi câştigător.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    pe ce te bazezi sti ceva din interior? sper sa ai dreptate
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    anna, nu ți-a șters nimeni niciun comentariu, stai liniștită :)
  • mihai mihai
    x factor va dezamagi rau conducerea antenei. dar deja e obisnuita sa fie batuta de pro tv. cu varf si indesat :)))
  • eu eu
    ca sa nu mai existe neintelegeri , de acum o sa ma semnez cu "mihai10",ca sa stii ca tot eu raman ala cate in general te enerveaza, eu sunt cel care am scris comentariul cu "pro-ul vad ca incerce sa se ...."
  • eu eu
    Pe mine, unul, nu mai intrebat nimic. Conversai, fara sa-ti dai seama, cu un alt "eu". Poate pe el l-ai intrebat ceva.
  • anna anna
    nu stiam ca site-ul asta e un site al antenei fiindca se sterg mesajele impotriva antenei... pacat am inteles nu am sa mai imi spun parerea
  • anna anna
    care sunt audientele de marti si miercuri?
    serviti va rog un show 100% real vs plasa de stele 100% fake am vazut ieri in emisiune cum statea camera la 1 metru de cei care luase plasa, masina cu geamuri fumuri parcata pe strada la 3 metri de cei care luase plasa, se auzea vocea cand erau la distanta de camera cum se auzea vocea? simplu aveau din inainte microfoane sub imbracaminte. in rest emisiunea de miercuri castigi in 60 de secunde e frumoasa dar tot mai frumoasa e servita va rog pacat ca se termina
  • Horea Horea
    Cand vrei sa raspunzi cuiva, dă domnule click pe "Raspunde"!
    Doar asa vei aparea intre granitile dialogului.
    Nu sunt numai doi de "eu"! Sunt mai multi dar ... nu se prea arata.
    Ti-am pus o intrebare. Sinceră. Nu-mi raspunzi si deci iarasi ma enervezi!
  • bibi bibi
    mireasa pentru fiul meu e in aceeasi zi cu dansez pentru tine, romani au talent va fi in aceeasi zi cu x factor
  • eu eu
    Sunt doi "eu". Eu sunt ala care te... enerveaza. Celalalt cred ca esti chiar tu.
  • Horea Horea
    @"eu"
    De obicei comentariile tale ma ... enervează!
    De aceasta data insa "baţi", dupa parerea mea, toate comentariile insumate si expuse mai sus.
    Unde te-ai odihnit si, cu ce te-ai tratat in aceasta vara fierbinte?
    P.S. Normal ca ai, din partea mea,un vot poyitiv.
  • eu eu
    pro-ul vad ca incerce sa se schimbe incetul cu incetul... incepe sa renunte la filmele pe care le difuza tot timpul de luni pana joi, acum lunea o sa fie serialul "pariu cu viata",martea "vocea romaniei" si cine stie.... o sa ramana vinerea dansez pentru tine si duminica divertis. miercurea si joia in general sunt meciurile de fotbal, deci un program cam complet. o sa fie mai putine filme, sa speram ca si bune si nu reluate de n ori. succes protv!!!
  • florin florin
    referitor la programarea emisiuni si in america a fost programata tot martea
  • lucian lucian
    Va agitati degeaba....televiziunile (desi concurente) se vorbesc intre ele si-si impart castigurile, nu se calca pe bataturi, desi asa ar fi normal. De aici au de castigat doar telespectatorii, pentru ca au ocazia sa vada cat mai multe show-uri la tv.
  • mireluske mireluske
    Si in Olanda, tara unde s-a nascut show-ul "The Voice of...", audienta a fost mult, mult mai mare decat a celei de la X factor sau Idols. De departe a fost pe primul loc si a despasit toate audientele. X Factor e deja rasuflat prin tarile din vest. Multa bafta ProTv-ului!!

Trimite un comentariu

sus