Skip to main content

Ziarele şi revistele Intact trec sub o singură companie. Mai puţin Gazeta Sporturilor

 

Publicaţiile editate de Intact se mută sub umbrela singurei companii: Intact Publishing. Titlurile care intră aici sunt Jurnalul Naţional, Săptămâna financiară, Fin.ro, Felicia, Good Food, Top Gear şi Focus.

Publicitate

Operaţiunile Intact Publishing vor fi conduse de Dan Matiescu.

Gazeta Sporturilor nu este inclusă în Intact Publishing şi rămâne sub o companie separată.

Din punct de vedere operaţional, Intact Publishing e coordonată de Dan Matiescu. Compania va avea şi un Comitet Director, din care fac parte Gabriela Firea, Marius Tucă şi Şerban Barbato, actualii directori ai publicaţiilor.

Dan Matiescu:

„Este o mişcare strategică necesară, în condiţiile în care în industria media vor rezista doar cei cu adevărat puternici. Faptul că va exista un centru unic de servicii de suport va asigura un business de print temeinic şi cât mai ofertant pentru partenerii noştri.”

Integrarea se va întinde pe câteva luni, urmând ca toate publicaţiile să funcţioneze în acelaşi sediu.

Anul trecut, Intact şi-a grupa sub o singură entitate şi posturile TV. Televiziunile grupului deţinut de familia Voiculescu au fost trecute sub umbrela Antena Group.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dima dima
    @Cami, fata lu' tata : la gazeta nu au fost concedieri pe print, majoritatea au fost de la sait
  • Alex P. Alex P.
    foarte tare asa, astfel or sa fie si mai bine organizate...asta daca se poate mai bine de atat :))
  • the one the one
    si ziaristi vor fi mai putini, redactiile sfin si jurnalul sunt supradimensionate, astfel ca probabil vor ramane oamenii care si-au vazut de treaba si sunt buni pe domeniile de care se ocupa.
  • Top Gear Top Gear
    ideea este foarte buna si cred ca ar fi trebuit pusa in practica mai devreme.
    @Cami fata lu'tata - nu toate produsele sunt pe minus. Top Gear e chiar foarte ok... inca. La restul nu ma bag pt ca nu cunosc.
    A, mai e ceva. Va incepe un razboi al orgoliilor mult mai pe fata decat pana acum. Pt cine nu stie, Firea, Tuca si Barbato sunt foarte orgoliosi.
  • Cami, fata lu' tata Cami, fata lu' tata
    Matiescu are dreptate, vorbele lui ascund insa niste concedieri pregatite pentru contabilitate, marketing, HR, publicitate etc. Vor fi mai putini sefi si mai putini oameni, sa fie clar. Toate publicatiile insirate in lista Intact produc pierderi, sa fie clar.
    Gazeta Sporturilor, editata de Convergent Media, nu se simte bine nici ea si dovada stau recentele concedieri. O mai salveaza smenurile cu literatura ieftina si desene animate expirate, dar tirajul vandut a luat-o rau de tot la vale. Totusi e singurul produs de print al Varanului pe ceva profit, explicatia e simpla: are incasari din publicitate datorita faptului ca e lider pe segment (ProSport e un concurent anemic, gata sa-si dea duhul) si nu e ocolita de bugetele importante.
  • demostene demostene
    O miscare strategica foarte inteligenta! Felicitari pt idee!
  • Anaconda Anaconda
    Cu siguranta aceasta miscare va aduce mai multa unitate trustului!
  • automotovelo automotovelo
    da' gazeta de ce sta pe bara? chiar nu vede ca ar putea contribui si beneficia in acelasi timp la/de o companie mai puternica? adevarul e ca nimeni nu-si mai permite azi sa aiba orgolii in presa, mai putin mister tolontan. baiat foarte inteligent, pacat de ego-ul cat casa, ascuns bine sub niste principii discutabile.

Trimite un comentariu

sus