Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor, anulată în această săptămână

 

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână, în urma accidentului provocat duminică de Şerban Huidu, scrie Mediafax.

Publicitate

Emisiunea din această dimineaţă de la Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită cu programul Kiss Music.

"În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu", au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM.

Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor", de la Kiss FM, este difuzată de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00. Pe de altă parte, emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, de la Prima TV, este difuzată în mod obişnuit în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, dumincă, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan. În urma coliziunii trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • carlos carlos
    Pe TV a fost foarte ok si in varianta Oana + Misu, cum bine a zis cineva mai sus. Pe radio nu ma intereseaza ce fac, nu m-a atras niciodata matinalul lor, sunt cel putin 2 alternative mai bune decat Kiss dimineata.
  • ira ira
    As zice ca e clar incompatibil ca Serban sa mai lucreze la o emisiune de divertisment. Si nu e etic dupa ce omori din culpa niste oameni sa te apuci sa lansezi glume/carcoteli, pamflete. I se va schimba viata dramatic.
  • steven steven
    eu mu-l mai ”vad” pe huidu nici la tv si nici la radio.emisiunile trebuie sa continuie,dar cu alti oameni.s-a dovedit ca pe tv se poate descurca si bebelusa oana,iar la radio gaseste mișu pe cineva compatibil cu el.
  • Horea Horea
    Cu siguranta o emisiune de tipul "Cronica Carcotasilor" NU trebuie anulata. Eu o gasesc utila, si in acelasi timp destul de obiectiva.
    Sa nu uitam insa ca nu exista, ÎNCA, persoane care sa nu poată fii inlocuite (cu altele, poate chiar mai valoroase).
  • Bogdan Bogdan
    Petrisor, este incantator cum te faci ca ieri nu a existat prime time. Ha ha ha ha ha ha
  • Robert Robert
    Imaginea lui e sifonata rau, avand in vedere ca el nu r fi avut voie sa conduca din cauza accidentului si operaiei la cap. Acum nu stiu ce prevede legea.
  • ZIARE ONLINE ZIARE ONLINE
    Eu cred ca aceste emisiuni vor fi anulate DEFINITIV. Nu cred ca Huidu se va ma intoarce pe sticla sau la radio vreodata.

Trimite un comentariu

sus