Skip to main content

CTP: În ultimele luni, Realitatea a devenit un fel de „pupăză”. Revine cu emisiune la noua Realitatea? „Nu este cazul deocamdată”

 

Cristian Tudor Popescu a fost luni în direct la Realitatea TV, alături de Emil Hurezeanu, fostul partener de la emisiunea Cap şi Pajură. Revine la Realitatea TV? În direct, s-a declarat surprins de "entuziasmul" din hala de la Willbrook.

Publicitate

Până nu voi fi convins că merită postul acesta întoarcerea sub forma unei emisiuni periodice în el, nu am să fac acest lucru”, a spus CTP pentru paginademedia.ro. „În viitorul apropiat nu se pune problema, deocamdată mă uit să văd cum evoluează postul”, a continuat el.

CTP a caracterizat şi evoluţia Realitatea TV din ultimii ani:

"Atunci când am suprimat emisiunea Cap şi Pajură am făcut-o prin decizia mea personală din cauza deraierii postului Realitatea TV în direcţia anti-Băsescu şi la rubrica Meteo.

În partea a doua a evoluţiei ei, din ultimii ani şi până în zilele noastre, în special în 2011, Realitatea TV s-a tabloidizat crâncen, a devenit un fel de pupăză."

Întrebat dacă intenţionează să se întoarcă la Realitatea TV,  Cristian Tudor Popescu a declarat pentru paginademedia.ro:

Cred că am spus cât se poate de limpede că nu am niciun angajament cu postul Realitatea TV, aşa cum nu am din primăvara lui 2009.

În viitorul apropiat nu se pune problema, deocamdată mă uit să văd cum evoluează postul. Ceea ce nu înseamnă că nu pot colabora, ca şi până acum, prin apariţii scurte, pe telefon, în jurnal, dar nu prin participarea la talk-show-uri şi cu atât mai mult printr-o emisiune constantă.

Pe scurt, nu se întâmplă asta nici mâine, nici săptămâna viitoare, nici peste trei săptămâni. Acum mă uit să văd ce va face.

Aţi primit vreo propunere din partea conducerii postului?

În niciun caz, le-am spus de la bun început că acum nu avem ce discuta pe tema aceasta. Eu aş putea sa mai particip la emisiuni, aşa cum am mai participat în ultimii doi ani, fără niciun fel de contract şi după cum aţi văzut, prin apariţii la jurnal sau prin telefon. Dar o emisiune care să includă marca postului, cum a fost Cap şi pajură, o emisiune cu contract, cu periodicitate, aşa ceva nu este cazul deocamdată.

Nu v-ar tenta o emisiune cu domnul Hurezeanu?

Ba da, dar să avem unde să o facem. Atunci când am suprimat emisiunea Cap şi pajură am făcut-o prin decizia mea personală din cauza deraierii postului Realitatea TV în direcţia anti-Băsescu şi la rubrica meteo. Iar eu nu doream să particip la aşa ceva cu acea emisiune incluzându-mă astfel în marca postului.

În partea a doua a evoluţiei ei, din ultimii ani până în zilele noastre, în special în 2011, Realitatea TV s-a tabloidizat crâncen, a devenit un fel de pupăză.

Domnul Hurezeanu v-a făcut vreo propunere să realizaţi o emisiune la Realitatea TV ?

Nu, şi îmi cunoaşte foarte bine poziţia. Până nu voi fi convins că merită postul acesta întoarcerea sub forma unei emisiuni periodice în el, nu am să fac acest lucru.

Foto: Gândul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lili grama Lili grama
    Oare pana a ajuns in noul sediu Realitatea a trecut printr-un proces de purificare ? Cum si-au facut aparitia URGENT toti seniorii.Si cu asta ce-au facut ?
  • Ibrail Ibrail
    Nu a mai facut emisiunea "Cap si Pajura" dar, pe statul de plata al lui Vantu ,a continuat sa existe,asa cum se vede pe documentele publicate de presa anul trecut ,in urma controlului facut de ANAF la "Realitatea "tv.
  • Dragos Dragos
    Nu numai Realitatea a deraiat...dumnealui poate face aceasta afirmatie si uitandu-se in oglinda.
  • Observator Observator
    ???
    Pentru unii e blocat forumul?
    Voiam sa-i spun doua cuvinte acestui mizilic de "sile"!
  • sile sile
    vai mie, am postat la prostac! touretule, pe tne te-am votat, nu pe anacolutul asta cras de horea
  • sile sile
    pai de aia te-am si votat mai sus la plus - hai c-ma facut o poezea :D dar asta e ca sa vezi nivelu': astia nu sint postaci, ci prostaci...
  • cornel cornel
    nu-mi place CTP dar apreciez ca recunoaste uneori adevarul: "am suprimat emisiunea...din cauza deraierii postului Realitatea TV în direcţia anti-Băsescu"
  • vasi vasi
    TOYOTA RECUNOASTE CA A SCOS AVENSISU’
    de pe blogul lui Badea !!!! (nasul.tv)
  • Horea Horea
    @touretul (sau tăurenciul?)
    Cand nu intelegi ceva, nu te grabi sa dai repede calificative.
    De fapt nu esti singurul care nu puteti intelege o afirmatie daca nu vi se dau detalii ca la gradinita. Sau, aveti o alta opinie si cine nu-i ca voi, e dobitoc.
    In realitate nici nu cred ca ai cunostinte despre caracteristicile unei pupeze si a unui cuc. Studiaza-le (internetul iti sta la dispozitie; asta in cazul cand ai lipsit de la orele de zoologie), documenteaza-te si nici ceva GRAMATICA, in plus, nu ti-ar strica (dupa modul cum ti-ai formulat "comentariile" de mai sus)!
  • touretul touretul
    voiam să spun că Horea - postacul e un dobitoc. probabil am fost înțeles greșit.
  • Marian Marian
    CTP a mancat o paine gustoasa de la Vantu si ar face-o din nou daca s=ar putea. Ii place sa strige "Jos Basescu!!!" din toti rarunchii exact cum cum a strigat la cei din Piata Universitatii in anii 80 ca sunt niste "golani" si ca bine au facut minerii ca au facut ordine in tara.
    La ureche, duios, Traian Basescu i-a soptit candva singurul adevar pe care CTP il ascundea cu grija: "Orice ai face, tot un pesedist vei ramane!". Si acest lucru s-a confirmat mereu incepand cu "moderarea" subiectiva a intalnirii Basescu-Nastase, cand CTP a fost facut praf de actualul presedinte!
  • touretul touretul
    ești un dobitoc
  • Horea Horea
    "Realitatea a devenit un fel de pupaza".

    De acord domnule Popescu cu aceasta afirmatie DAR , in paralel, si d-voastra ati devenit (mai ales in ultima vreme) un fel de CUC!

Trimite un comentariu

sus