Skip to main content

Emisia Money Channel a picat o oră. Ce s-a întâmplat?

 

Emisia postului The Money Channel a picat astăzi pentru o oră. Între orele 20.00 şi 21.00, canalul de business a cărui licenţă de Realitatea Media, nu s-a văzut.

Publicitate

Ce s-a întâmplat? Sorin Freciu, managing partner al postului, explică situaţia pentru paginademedia.ro.

Potrivit lui Sorin Freciu, căderea emisiei nu are nicio legătură cu împărţirea postului Realitatea TV între Sebastian Ghiţă şi Elan Schwartzenberg.

Sorin Freciu, pentru paginademedia.ro:

"Din informaţiile noastre, s-a furat o cutie de conexiune a fibrelor optice, de undeva de pe Bulevardul Poligrafiei. Ţine de providerul de fibră optică, nu de emisia din Casa Presei."

Dacă Realitatea TV s-a mutat la Willbrook, studiourile The Money Channel au rămas în Casa Presei. The Money Channel este într-o altă aripă a Casei Presei, la o altă intrare faţă de fostele studiouri Realitatea TV (operate acum de RTV - televiziunea lui Sebastian Ghiţă).

Willbrook urmează să intre, în curând, în acţionariatul postului de business The Money Channel.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Corina Corina
    Pai voi concurenta care stiti doar circ si tabloidizare, ce sa spuneti. Tremurati ca astia mici incep sa creasca! Nishte tristi care cred ca totul e doar circ si minciuna sub umbrela audientei
  • popa popa
    cred ca nu te-ai uitat in viata ta pe money. sunt o copie a bloomberg si ca orice copie sunt varza. niste fatuci se dau mari specialiste si cred ca nu stiu nici ce e aia cifra de afaceri. doar soviani si cu inca vreo doi mai stiu ceva economie, in rest un post urechist cu audienta foarte slaba, umflata eventual la numaratoare, ca si restul televiziunilor de la noi.
  • gigi gigi
    la mintea ta, probabil ca ti se pare ca vorbesc in araba cei de la money channel. acela e un post pentru oameni destepti ca si bloomberg, ceea ce tu nu esti cu siguranta.
  • cornel cornel
    oricum nu a observat nimeni ca a cazut transmisia, astia au audienta -1
  • Lazar Lazar
    Ar fi pacat sa intre si Money Channel in mocirla realitatilor clonate. M-am uitat mult in ultimul timp, chiar pot spune ca e foarte bun, iar emisiunea lui Hurezeanu de la ei este printre cele mai bune din media de la noi.

Trimite un comentariu

sus