Skip to main content

EXCLUSIV. Bomba lui Elan: Sergiu Toader revine la Realitatea TV

 

Realitatea TV (aripa Elan Schwartzenberg) mizează pe un nume important odată cu noul sediu din cladirea Willbrook.

Publicitate

Sergiu Toader, unul dintre oamenii de bază care au construit Realitatea TV revine la postul de ştiri după ce, pentru o perioadă, se stabilise în Noua Zeelandă.

Detalii, în continuare:

Din informaţiile paginademedia.ro, Sergiu Toader va reveni odată cu mutarea Realitatea TV în noul sediu din clădirea Willbrook.

De la 1 noiembrie, potrivit declaraţiilor lui Elan Schwartzenberg (acţionarul Realitatea Media), postul de ştiri urmează să se mute în clădirea Willbrook.

Reîntoarcerea lui Sergiu Toader vine într-un moment critic pentru Realitatea Media. Managerul Sebastian Ghiţă şi proprietarul Elan Schwartzenberg îşi împart resursele Realitatea TV: cea mai mare parte a oamenilor au trecut pe firma lui Sebastian Ghiţă (care va dezvolta RTV), contractul de sediul din Casa Presei este spe firma lui Ghiţă, în timp ce echipamentele şi licenţa de emisie sunt ale firmei lui Elan Schwartzenberg (care va rămâne cu numele Realitatea TV şi va emite din alte studiouri, în clădirea Willbrook).

Mutarea cu Sergiu Toader este cu atât mai importantă cu cât fostul project manager al postului de ştiri era perceput ca un “catalizator” al echipei de la Realitatea TV în “vremurile bune” ale canalului.

Sergiu Toader nu este la prima "revenire". În august 2009, Emil Hurezeanu (pe atunci preşedintele Realitatea Media) anunţa întoarcearea lui Sergiu Toader pentru un contract de cinci ani. Nu aveau să fie cinci ani. În martie 2010, Sergiu Toader venea din nou la Realitatea, pentru a se ocupa de proiectul staţiei din Republica Moldova.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sile sile
    am fost un dobytoc ,deci, am uitat - audienta era de 0.1...)
  • Ciprian Ciprian
    A picat si Realitatea FM, inclusiv site-ul.
  • vali vali
    bine ca am plecat de acolo... nu as mai suporta din nou toaderi, lembrai, kelemeni si alti limbrici... imi pare rau pentru cativa dintre colegii care au ramas acolo.
  • Lionel Messi Lionel Messi
    Serginho, n-a stat doar la Monte Carlo, asta e ultima halta in care si-a pierdut vremea saptamana trecuta. Totusi, nemtii de la Romtelecom vor fi greu de fraierit in continuare cand la ei acasa programele sportive sunt beton, facute cu acelasi numar de oameni. Daca privesti grila Dolce Sport te ia cu friguri, e o plictiseala crasa si se bate apa-n piua grupa mare.
  • casai casai
    asa
  • seginho toderescu seginho toderescu
    @messi
    Eu l-as lasa in pace pe Vladutz, dar nu stiu cat mai tine jaful la Dolce. Ma gandesc ca soborul de fini si nepoti trebui hranit bine de tot, dar am inteles ca robinetul de la Romtelecom nu mai are jetul de la inceput. Daca cei cativa oameni de la Dolce care nu au o relatie de rudenie cu Vladutz ar vorbi, cred ca "al nostru" ar putea ajunge sa fie anchetat penal. Romtelcom da 2300 de oameni afara, iar Vladutz sta la Monte Carlo cate 5-6 zile cu tot alaiul sau... pe banii companiei, normal. Ca sa ma refer si la topic - revenirea lui Sergiu e un fel de HakaKiri....:)
  • Goanta Goanta
    Iti imaginezi cumva ca discutiile intre patron si manager sunt altfel la celelalte trusturi de presa?!?!.... Poate la Intact? Sau la b1? Sau la TVR?!!!!!.... Daca da, e o mare naivitate!
  • Lionel Messi Lionel Messi
    @Serginho - Batrane, lasa-l in pace pe maestrul Vladutz Enachescu si nu uita ca la Telesport tartor a fost o vreme si celebrul Horatiu Nicolau, amic de drepturi TV cu Mitica Dragomir si de sifonat bani din TVR cu marele comentator! Enachescu tocmai pacaleste viata pe la Dolce Sport, unde si-a adus toti prietenii, finii si un sobor de incompetenti dupa chipul si asemanarea lui. Chiar ti-e dor de el, acum cand se balaceste in mlastina audientelor minuscule?
    Problema e alta: din cauza acestor pigmei profesionali care au sufocat mass-media (exceptiile doar confirma regula) s-a ajuns in halul asta cu audientele si tirajele. Criza e o cauza, dar nu singura. Se produc extrem de putine emisiuni, articole de succes si in nici un caz nu exista continuitate pentru fidelizarea publicului. In mod normal, insi precum Toader, Enachescu, Enache (asta ca sa ramanem in zona mogulului Vantu) n-ar avea ce sa mai caute in bransa intr-o economie de piata reala. Este insa uluitor cum tovarasii astia, care se trag unii pe altii in sistem, reusesc sa fraiereasca la infinit diversi patroni, ba chiar si companii serioase, aburind lumea cu asa-zisa experienta pe care o au.
  • Fareed Zakaria Fareed Zakaria
    Mama-mamaaa, revine Sergiu in poluarea din Bucuresti taman cand i s-au cam terminat banii pe exotica Insula de Sud din NZ?! Misto ideea sa refaca marea cardasie cu Enash, ca despre meserie, deontologie ce sa vorbim? Stenogramele alea cu Vantu cap de lista au facut deliciul bransei, baieti, sunteti pe cat de compromisi pe atat de nesimtiti!
  • lelia lelia
    sergiu, sa iti reamintim niste citate din contemporanul Vantu din discutiile pe care le aveati impreuna? jenant ca ai indraznit sa te intorci dupa ce ai facut de rusine aceasta meserie! probabil tot vantu este la mijlocul acestei reintoarceri. se confirma teoria ca vantu nu a iesit din afacere si ca dirijeaza din umbra. bravo! tampit o fi ala care se mai uita la postul vostru sau al lui ghita (alt mare deontolog)!
  • sile sile
    da, dar, ups!, atunci ar putea sa revina si lembrau, fosta colaboratoare a vedetei pe care am mentionat-o!

    si, obae, gandeste-te ce s-ar putea intampla daca pe langa teo si radu moraru o sa mai vina si flooooooooriiiiin calinescu!?

    apropo, a vazut cineva filmul 'red'? in romania a fost tradus 'greu de pensionat' :))))
  • sile sile
    bre, obae, adminul tau mi-a bannat un post doar pt ca am scris, esentializat, kappa-kappa-t, ma-ntelegi!
    da-i drumul, cred ca ar putea fi interesant, parerea mea.....
  • sile sile
    adevarat ai grait, geo!!! de atunci a inceput sa se darame sandramaua (ma refer la credibilitatea postului, tot mai tabloid si superfluu), de cand s-a instalat duduca la butoane!!!

    sergiu, fa-te ca lucrezi! dar nu stiu ce sanse ai sa faci o echipa buna, decat poate cu scoruri f mari....

    nasol, acum nu mai e ca in '04, la 'GUNOA', daca mai tii minte, atunci luai totul de la zero la un post cu 0.6 audienta...

    plus ca daca dai rateu ACUM, dupa semi-esecul de la chisinau datorat altora, risti sa-ti strici rau imaginea de deus ex machina!
  • seginho toderescu seginho toderescu
    Sergiu Toader care a falimentat Telesportul impreuna cu un alt mare manager in viata. Pe listele salariale ale TLS figurau 60 de nume care nu se regaseau in organigrama...ati ghicit, rubedenii, acoliti, verisori ai lui Sergiu, Vladutz si Enache. Mai grav e ca aia 60 si-au primit banii, dar fraierii care au fost la Tls inca mai au de incasat. Welcome Sergiu si pofta buna la masa bogata a lui Elan.Esti fraier daca nu-l chemi si pe Enachescu sa faca un post de sport- e o nisa care trebuie exploatata nu crezi?
  • Ionescu Ionescu
    Nu-i mai plangeti de mila cucoanei AM Lembrau, ca a cazut in picioare, e mai bine decat multi dintre voi! A devenit sefa siteului www.libertatea.ro, desi n-are vreo treaba nici cu tabloidul, nici cu netul, ci practica intens pupincurismul la usa lui Mihnea Vasiliu.

Trimite un comentariu

sus